Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707557 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #2380 -: Януари 13, 2013, 05:51:16 pm »
Аз мога да ти тегля карти,но късно вечерта,защото сега не мога да се добера до моите карти. :blink:
Ще ти бъда благодарна,ако имаш настроение за това :blink:

« Отговор #2381 -: Януари 13, 2013, 10:41:10 pm »
И аз имам въпрос:

Ще продължи ли връзката ми с Б.?
Какво изпитва той към мен?

Благодаря ви :-[

На въпроса ще продължи ли връзката ви с Б.
изтеглих следните карти: Паж на петкалите+Рицар на жезлите+Слънцето
Б.вероятно е малко бавен в реакциите си спрямо теб,но това те означава,че ти не му харесваш или не те обича,просто е прекалено спонтанен в реакициите си,което теб те дразни и те кара да се чувстваш несигурна в него,според мен връзката ви трудна или не ще продължи.
На въпроса какво изпитва той към теб изтеглих следните карти-
2 чаши+Дяволът+7 чаши
Чувствата му към теб са много страстни и несериозни,той витае в облаците,няма особено реална преценка на ситуациятта между вас,но те желае и иска да е с теб,но за сега само това,изпитва някаква зависимост към теб,явно му влияеш доста силно./Да не би въпросният човек да е ангажиран?/
Съветът на тези карти е много добре да преценяваш поведението си спрямо него,да бъдеш внимателна и повече да мислиш за себе си.
Пожелавам ти щастие и успех! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2382 -: Януари 13, 2013, 11:12:40 pm »
Антония,много ти благодаря.

Много точно си назовала нещата.Нямам думи.Някои от тях ги чувствам по интуиция,за жалост.Защото той не е човек,който споделя какво чувства.
Винаги е бил бавен и инертен.
Само не можах да разбера,какво ще рече да преценявам поведението си спрямо него и да бъда внимателна?

До сега винаги съм се нагаждала и съм била внимателна,но последния конфликт се получи от тази негова несигурност и аз му казах едни много лоши неща.И то не е за да сложа край на връзката,а напротив за да му кажа,че не може да постъпва по този начин.
Та...да внимавам какво говоря ли? :unsure:Не можах да разбера точно съветът на картите :-[

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2383 -: Януари 14, 2013, 08:16:13 am »
8
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 09:22:38 am от vanilla »

« Отговор #2384 -: Януари 14, 2013, 09:54:03 am »
Карти за седмицата:
Маг
8 Мечове
8 чаши
Светът

За мен начало на нещо нови, което ще ме натовари с нова отговорност. Ще премислям някакъв вариант, 8 чаши ми говори за самовглъбяване и размисли, светът просто не знам, как да го коментирам.
Маг отговаря на новолунието, което сме в момента и мисля, че влиянието започнало тази седмица ще продължи цялата година.
8 чаши може да значи и здравословен проблем, но влиянието й е временно по принцип, затова съм спокойна.
Абе нещо ми се види за нова работа тук, нов ангажимент, предложение, ама ще видим.

Вие какво мислите?

vanilla изтегли си карти от онлайн сайтовете, най-добре сама да си формулираш въпросите и сама да си изтеглиш картите :) Ние помагаме в тълкуването :)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2385 -: Януари 14, 2013, 10:08:42 am »
8
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 09:23:15 am от vanilla »

« Отговор #2386 -: Януари 14, 2013, 10:25:18 am »
По първият ти въпрос, си мисля, че те приема като нещо временно, не са му сериозни намеренията. Самият той е лекомислен в емоционалните си отношения и в момента всичко около него се руши, затова не иска нищо сериозно.

По вторият ти въпрос - ще се затоплят, но виждам приятелство, не и любов, съжалявам :(

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2387 -: Януари 14, 2013, 10:39:54 am »
3
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 09:23:49 am от vanilla »

« Отговор #2388 -: Януари 14, 2013, 10:53:08 am »
Вени, мисля си, че нещо, което ти е било силна спирачка в миналото, ще изчезне бавно-бавно от живота ти. Мен ако питаш, просто ще спреш да се съобразяваш с нещото или с някого. Да, много възможности ти се отварят, но решенията ти ги вземаш. За здравословен проблем не съм сигурна, да ти кажа.

Ванилла: от първата ти комбинация- интересува се от теб и то силно, само че си има други проблеми в момента, не му е до любоффффф.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2389 -: Януари 14, 2013, 10:56:10 am »

от първата ти комбинация- интересува се от теб и то силно, само че си има други проблеми в момента, не му е до любоффффф.
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 11:53:02 am от vanilla »

« Отговор #2390 -: Януари 14, 2013, 11:20:41 am »
Някой ще ми тегли ли и на мен карти, че ми е адски чоглаво и не искам да пипам моите карти като съм така. Въпрост ми е дали ще успея да се справя със ситуацията у дома сама. Ужасно е- като на бойно поле, а аз на всичкото отгоре съм с една ръка. Някак си успях да добоядисам тавана, но сега трябва и стените. Поръчах си едни мебели, които пристигнаха по-рано от очакваното и сега са струпани пред входната врата. Вече открих, че единият шкаф няма да пасне на мястото, което бях определила за него и... Уффф, не ми се разправя.  :angry:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2391 -: Януари 14, 2013, 11:57:40 am »
Здравейте :blink: ще се радвам да кажете няколко думи по картите които изтеглих.
1.Н имали чувства към мен?
картите: 4мечове+8жезли+влюбените(обърната)
2.Как ще се развият отношенията ни?
картите: папата+отшелника+дяволът(обърната)
Благодаря предварително :blink:.

« Отговор #2392 -: Януари 14, 2013, 12:34:14 pm »
Някой ще ми тегли ли и на мен карти, че ми е адски чоглаво и не искам да пипам моите карти като съм така. Въпрост ми е дали ще успея да се справя със ситуацията у дома сама. Ужасно е- като на бойно поле, а аз на всичкото отгоре съм с една ръка. Някак си успях да добоядисам тавана, но сега трябва и стените. Поръчах си едни мебели, които пристигнаха по-рано от очакваното и сега са струпани пред входната врата. Вече открих, че единият шкаф няма да пасне на мястото, което бях определила за него и... Уффф, не ми се разправя.  :angry:

Паднаха ти се 5 мечове, Кралица жезли (ти), 4 пентакли, паж жезли.
в момента си направо отчаяна, искаш да действаш, а не знаеш как. 4 П. те съветва да се овладееш - май си пред истерия, но трябва да се овладееш. Помощ от по-млад от теб мъж.

« Отговор #2393 -: Януари 14, 2013, 01:09:00 pm »
Ау, Вени, това с по-младия мъж направо го нацели! Синът на съседите хвана още двама момци и внесоха мебелите у дома. Още по-голяма кочина стана, но поне не стоят в коридора. Нищо няма да пипна днес! Утре ще потърся някой бояджия и толкоз. Май не си прецених възможностите както трябва преди да започна с нужните и ненужните промени.  :thinking:

Lealya, май прибързваш със задаването на първия въпрос. По втората комбинация, колкото и да ми е странно, ще има развитие на тези отношения, но не в посоката, която очакваш. Вероятно ще изградите някаква по-духовна връзка. Аз поне не виждам сексуални отношения по тези карти. 

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2394 -: Януари 14, 2013, 01:30:00 pm »
Благодаря ти Кирин  :58:. Зададох първия си въпрос защото за 5 месеца познанство с този мъж не съм сигурна какви чувства има и дали изобщо има такива("Харесвам те и има привличане достатъчно за да искам да съм с теб."са единствените дум,които ми е казвал по въпроса). Надявам се по втория въпрос развитието да е в тази посока защото на този етап е по-скоро секс :-[ от негова страна.Като цяло в момента ситуацията е много объркана :(,но аз не спирам да се надявам,че нещата ще се изяснят.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2395 -: Януари 14, 2013, 06:31:38 pm »
Здравейте, момичета! Днес ходих до една книжарница да си купя книжка за астрология, а си тръгнах с карти таро. Чета форума, а и други материали от нет-а и с нетърпение чаках да се прибера и да разгледам първите си карти  ;) . Разгледах ги, почетох за тях и реших да си изтегля 3 карти - видяха ми се ужасни, въпреки, че не мога да ги изтълкувам, но и мисля, че и аз обърках картите с емоциите ми и невъзможността ясно да формулирам въпроса. Но след като старателно си ги подредих се почуствах изтощена и много притеснена...и сега се чудя втълпявам ли си  :-[ ... или тези карти не са за мен! А много искам да мога да се докосна по-дълбоко до тях. Та...вие как мислите - това просто параноя, която е породена от обърканото ми емоционално състояние ли е или е възможно тези карти да не ме "харесват"?
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 09:21:50 pm от Mim_m »
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2396 -: Януари 14, 2013, 06:44:08 pm »
Mim_m, да не те стряска това, и при мен беше така. Слагай ги няколко вечери под възглавницата си и спи с тях. Да те предупредя-може да сънуваш доста странни и интензивни сънища, но няма страшно. Каква колода си взела и помниш ли кои карти изтегли?

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2397 -: Януари 14, 2013, 07:05:28 pm »
Ами взех "Колодата на Уейт", защото бях прочела, че са подходящи за новаци. И
иначе ми се паднаха:
ДЕСЯTКА ЖЕЗЛИ
ДЕСЯТКА МЕЧОВЕ
ОСМИЦА ЖЕЗЛИ 
въпроса си го смених пет пъти, докато формулирам нещо и беше за връзката ми, но сега си успокоявам преживяното с чаша вино и ми се размътиха нещата  ;D :
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 08:04:04 pm от Mim_m »
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2398 -: Януари 14, 2013, 07:23:05 pm »
Антония,много ти благодаря.

Много точно си назовала нещата.Нямам думи.Някои от тях ги чувствам по интуиция,за жалост.Защото той не е човек,който споделя какво чувства.
Винаги е бил бавен и инертен.
Само не можах да разбера,какво ще рече да преценявам поведението си спрямо него и да бъда внимателна?

До сега винаги съм се нагаждала и съм била внимателна,но последния конфликт се получи от тази негова несигурност и аз му казах едни много лоши неща.И то не е за да сложа край на връзката,а напротив за да му кажа,че не може да постъпва по този начин.
Та...да внимавам какво говоря ли? :unsure:Не можах да разбера точно съветът на картите :-[

Имах предвид да не се поддаваш на манипулации от негова страна,като му показваш,че по някакъв начин си зависима от него и винаги ще правиш каквото той иска.Трябва да отстояваш собственото си мнение,без да бъдеш груба,разбира се.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2399 -: Януари 14, 2013, 10:36:21 pm »
Благодаря ти :-[
Сега те разбрах :rolleyes: