Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707022 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re: ТАРО
« Отговор #2400 -: Януари 14, 2013, 10:55:21 pm »
Момичета, зададох си въпрос: Ще продължи ли .....
изтеглих:
Висшият жрец
Четворка чаши
Седмица мечове
как мислите......да ли е отговора
на мен така ми се струва, но последната карта не ми харесва....
моля кажете ....
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 11:30:15 pm от vanilla »

« Отговор #2401 -: Януари 14, 2013, 11:23:23 pm »
Не винаги мечовете са лошо нещо, понякога показват необходимост да преминеш на ново духовно ниво.

Ванила, аз лично не се наемам да тълкувам въпросът ти по една много проста причина - решението дали ще го бъде бракът ти или не е лично твое, и щом питаш такъв въпрос тук, то ти дъкбоко в себе си взела дадено решение. Изключително отговорно е аз да ти кажа да и после в рамките на три месеца да речем се случи нещо, което накара едната страна да прекъсне връзки. Тогава ще съм те излъгала. Ако кажа не, то подсъзнателно ти ще си търсиш причина да прекъснеш брака, дори да има той голямо бъдеще.

Момичета, когато питате за любовни въпроси, имайте предвид, че в повечето случаи сами знаете отговорите, сами държите решенията в ръцете си. Внимавайте и какво питате, защото понякога отговорът може да е неточен, да се подведе и гледащия, знаейки някакво ваше емоционално състояние, въобще...сложна е тази проблематика.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2402 -: Януари 14, 2013, 11:26:48 pm »
7 мечове показва реална опасност от разобличаване поради възползване от своя или чужда слабост.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2403 -: Януари 14, 2013, 11:32:41 pm »
въпроса ми се отнася за не зависещи от мен обстоятелства....изчетох доста за тази карта....много добре описва моето състояние, но за отговор и аз не мога да преценя....страх ме е.....
Вени, мерси......
дано всичко се развие в моя полза.......

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2404 -: Януари 15, 2013, 12:07:36 am »
Ванила, според мен бракът ви е в застой - отегчени сте един от друг, липсва динамика. 7 мечове може да означава неискрен партныор, желание да си тръгнеш от ситуацията, но може и да е съвет да използваш по-заобиколни и нетрадиционни методи за да спасиш брака си, женски хитринки, дипломатичност.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2405 -: Януари 15, 2013, 08:44:59 am »
Ето ви една нова картинка за разгадаване. Има изобразен неодушевен предмет, опитайте се да го опишете.  :blink:

« Отговор #2406 -: Януари 15, 2013, 09:07:01 am »
Кирин, какъв е предмета:
Сила
Асо пентакли
Глупакът
5 чаши

Според мен е нещо свързано с удоволствие, нещо, което е "вечно" така да се каже :) Асо пентакли за мен значи, че не е много евтино, използва се и в природата, Глупакът отново сочи забавление, мисля, че се използва в слънчево време. Заради реката на 5 чаши си мисля, че се използва във вода :)
Мислих за хвърчило или топка, но не съм сигурна.

Карта за деня - 10 пентакли, хубав ден ме чака :)

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2407 -: Януари 15, 2013, 09:38:40 am »
Здравейте, тъй като не съм сигурна за моите карти таро теглих от интернет. Моля ви помогнете ми... в ужасна емоционална криза съм.
Въпрос: Какво ще се случи с връзката ми с Х?
Рицар Чаши
Колелото на съдбата
6 Чаши

Другото, което ме изуми  е, че снощи се случи нещо, което го промни - не сме в един град щеше да идва тази седмица, а ми заяви, че няма да може...
въпрос: Какво се случи снощи с Х?
Тройка пентакли
Кралицата на чашите
Десятка чаши
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 10:25:43 am от Mim_m »
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2408 -: Януари 15, 2013, 10:08:16 am »
Кирин, по въпроса изтеглих - Луната, Императрицата, Асо пентакли
Предполагам нещото е жълто на цвят, вложено е творчество в него..  :rolleyes: Луна, балон, плодове или къща / сграда.
Напоследък съм тотално блокирала, теглих карти онлайн, да видим дали картинката има нещо общо с тях  :rolleyes:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2409 -: Януари 15, 2013, 10:32:58 am »
Мим, ходил е на купон някъде или по гости и се е напил вероятно. От първата ти комбинация- той е адски влюбен в теб, няма за какво да се притесняваш. Верен ти е.  :blink:
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 10:37:55 am от Кирин »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2410 -: Януари 15, 2013, 10:39:07 am »
Мим, ходил е на купон някъде или по гости и се е напил вероятно. От първата ти омбинация- той е адски влюбен в теб, няма за какво да се притесняваш. Верен ти е.  :blink:
Вярвам в това, но имаме проблем във взаимоотношенията от известно време и чаках тази срещата, за да се разберем. Той много се отдръпна и аз се изплаших, че иска да се разделим. Днес ми каза, че не знае кога ще дойде, а според мен не иска...и аз съм като смазано, защото вече сълзите ми и нервите ми са изчерпани...
Отговора ти звучи повече от хубав. Благодаря ти!
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2411 -: Януари 15, 2013, 10:54:41 am »
Мим, и аз ти теглих карти, но не виждам нищо лошо в тях. Даже си мисля, че отношенията ви ще се стабилизират. Паднаха ти се 7 мечове, 4 жезли, Императорът. Аз поне не виждам раздяла.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2412 -: Януари 15, 2013, 11:00:07 am »
 :58: Много съм ти благодарна. Астрологията също показва така. Дори една врачка, която не съм я питала ми го каза. Но днес ми заяви, че иска да освободим квартирата, в която живеем ( ой в момента работи в друг град и за сега е там), а аз го питах кога ще си изясним отношенията и той... ми когато мога ще дойда. И аз не знам на къде да тръгна. Но ти наистина много ме обнадежди! 

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2413 -: Януари 15, 2013, 01:10:54 pm »
Попитах : Защо резултата от делото е такъв? Делето е за ПТП с убит човек.Присъдата за виновния не е висока, въпреки,че е шофирал с висока проба алкохол.

Излезе Любовниците

Допълнително изтеглих още една карта - излезе 7 чаши

Какво е вашето мнение?

« Отговор #2414 -: Януари 15, 2013, 01:21:04 pm »
Няма да ти тълкувам картите, ше кажа само - Това е България :(
Въпреки, че Любовниците....жена има намесена, 7 чаши сочи за алкохолната проба, доста е пил.

« Отговор #2415 -: Януари 15, 2013, 01:54:03 pm »
Лина, ти запозната ли си с делото? Както и да е.
Мисля, че са липсвали други съществени доказателства освен тази алкохолна проба. Решението е взето по-скоро интуитивно, отколкото на базата на факти. Има нещо изопачено, представено в невярна светлина-7 чаши. Или пък просто е имало твърде високи очаквания от страна на ищците.

Момичета, да дърпам ли завесата? Като гледам, няма голям наплив от желаещи да отгатнат картинката.  :blink:
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 02:06:24 pm от Кирин »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2416 -: Януари 15, 2013, 03:11:42 pm »
Кирин, хайде - покажи картинката, че ме гложди любопитството  ;D Чудя си дали по някакъв начин не е свързана с нарастване - заради Луната и Императрицата, които изтеглих  :rolleyes:

Лина, според мен има някаква измама заради 7 чаши. Дали жена свързана с делото не е в интимни взаимоотношения с подсъдимия?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2417 -: Януари 15, 2013, 03:36:03 pm »
Етооооооооооооо! Малко носталгия по отминалите празници.  :blink:

Кирин, какъв е предмета:
Сила
Асо пентакли
Глупакът
5 чаши

Според мен е нещо свързано с удоволствие, нещо, което е "вечно" така да се каже :) Асо пентакли за мен значи, че не е много евтино, използва се и в природата, Глупакът отново сочи забавление, мисля, че се използва в слънчево време. Заради реката на 5 чаши си мисля, че се използва във вода :)
Мислих за хвърчило или топка, но не съм сигурна.

Карта за деня - 10 пентакли, хубав ден ме чака :)

Кирин, по въпроса изтеглих - Луната, Императрицата, Асо пентакли
Предполагам нещото е жълто на цвят, вложено е творчество в него..  :rolleyes: Луна, балон, плодове или къща / сграда.
Напоследък съм тотално блокирала, теглих карти онлайн, да видим дали картинката има нещо общо с тях  :rolleyes:

Страхотно сте се справили, момичета!
« Последна редакция: Януари 15, 2013, 03:46:16 pm от Кирин »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2418 -: Януари 15, 2013, 04:43:18 pm »
Cтрахотно сте се справили, момичета!

:clap: :clap: :clap:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2419 -: Януари 15, 2013, 05:00:27 pm »
Императрицата чудесно описва камината и чувството на топлина и уют, които излъчва картината  :blink: За Луната се чудех, какъв ще е този неодушевен предмет, който да нараства и намалява - сега го свързвам с огъня в камината, който не е статичен. Асо пентакли, както Вени е написала, говори за нещо скъпо и ценно.
Благодаря за задачката  :blink: Хубаво е от време на време да се поупражняваме.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх