Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708105 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2420 -: Януари 15, 2013, 07:00:18 pm »
Карта за деня - 10 пентакли, хубав ден ме чака :)

Хубав ден, ама грънци! Това е било за друг ден, да знаете!

Радвам се, че съм се насочила правилно по задачата :)

« Отговор #2421 -: Януари 15, 2013, 07:15:40 pm »

Що бе, Вени? Поне не размята ли крачоли из града?
Моята карта за днес беше 7 чаши. Цял ден бях с главоболие, но имам чувството, че това има нещо общо с бесовете ми от вчера.  :-\

« Отговор #2422 -: Януари 15, 2013, 07:30:35 pm »
В 14:30 - имах важен урок онлайн, 10 мин, по-късно, няма нееет и така до преди малко.
И май се разболявам стабилно, малкия ми се тръшка и бойкотира яденето ПАК и ми иде на моменти да му завъртя един шамар, честно! Майка ми ми се изтрърси неочакване и ми изкара ангелите, че носи лоши новини - преувеличила беше, но сърцетуп стабилен.

Днес си изрових една тетрадка със стари гледанки и си направих две. Все излиза работа, нова работа, съвсем скоро работа.
И си зададох много учудена въпрос "Наистина ли скоро ще имам работа, добре платена, както си му е реда"
Шестица чаши
Рицар чаши
Обесеният
Асо чаши

Аз съм пристрастна и все виждам да.
Таня, Кирин, вашето мнение? Вие ми подшушнахте нещо миналата седмица във връзка с презентацията, има ли някаква връзка според вас.
Може и на ЛС отговорът :P

« Отговор #2423 -: Януари 15, 2013, 07:31:27 pm »

Що бе, Вени? Поне не размята ли крачоли из града?
Моята карта за днес беше 7 чаши. Цял ден бях с главоболие, но имам чувството, че това има нещо общо с бесовете ми от вчера.  :-\

Може този път да си усетила лекото земетресение в Перник?

« Отговор #2424 -: Януари 15, 2013, 07:40:09 pm »
Ами може.  :rolleyes:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2425 -: Януари 15, 2013, 08:24:44 pm »
Благодаря за отговорите.

Жасмин_Вени - жена е виновната

Кирин - роднина съм на пострадалата страна.Очакванията ни бяха за по-голяма присъда- максимум възможната, но като си помисля колко неосъдени пияни убийци има, поне имаме ефективна присъда дори и наполовина.

Таня - не знам , но както казахме това е Б-я и не се знае кой с кого в какви отношения е.За мен лично има някакво въздействие върху прокурора.

Другото, което ме вълнува е дали да обжалваме.Излезе Асо пентакли, което според мен е да.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2426 -: Януари 16, 2013, 01:37:54 am »
Вени, много чаши в подредбата  :P Писах ти на ЛС.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2427 -: Януари 16, 2013, 09:24:51 am »
Докато не съм забравила, тази нощ сънувах 8 чаши и 8 жезли и една от големите аркани, която забравих.

А карта таро за деня - 8 Жезли.

Много осмици бре?

« Отговор #2428 -: Януари 16, 2013, 09:35:36 am »
Моята карта е 4 жезли. Дали днес военният лагер ще заприлича на дом?  :-\

Някой ще ми гледа ли дали ще се омъжа за дърт адвокат от Америка, пристрастен към марихуаната и с вазектомия? Спешно е!!!

« Отговор #2429 -: Януари 16, 2013, 09:41:19 am »
Моята карта е 4 жезли. Дали днес военният лагер ще заприлича на дом?  :-\

Някой ще ми гледа ли дали ще се омъжа за дърт адвокат от Америка, пристрастен към марихуаната и с вазектомия? Спешно е!!!

;D ;D ;D за марихуаната и тук мога ти намеря, ма с вазектомията мила...нема 100% сигурност, че си я е направил ;D

4 жезли по-скоро свързвам с подреденост в проектите, не толкова с дома. Но пък 4 е божествено число, завършек, спокойствие. Може да ти писне от всичко и да теглиш една здрава майна и да релаксираш, насред хауса.

« Отговор #2430 -: Януари 16, 2013, 09:56:56 am »
Аааа, този, за когото питам, ми е идеален!

Брей, Вени, аз пропуснах да пиша за твоята карта покрай вълнението за моя бъдещ брак!  ;D
Според мен ти ще се развличаш днес и ще си имаш приятни срещи и разговори.
За 4 жезли си много права май-май. От сутринта съм го подкарала през просото.  :P

« Отговор #2431 -: Януари 16, 2013, 10:17:44 am »
Давай, давай, ако решиш да влезеш в пътя ще съм тук да те върна в просото :))))))
Човек трябва да разпуска по-често, отколкото си мислим :)

Какво ще кажеш за съня, страхотно струпване на осмици рано сутрин ;D

« Отговор #2432 -: Януари 16, 2013, 10:34:19 am »
За съня ти мисля, че е подсещане да осъществиш нещо, което много дълго време си отлагала. И да не искаш да го направиш, обстоятелствата ще ти го наложат, но в крайна сметка ще си доволна. То тези осмици може много неща да значат: 8 дни, преди 8 години, на 8 години, 8-ми дом, скорпион, Плутон, дрън-дрън. Добре ще е да си преразгледаш плановете и приоритетите, мен ако питаш. Ще ти се случат неочаквани събития, които ще те върнат в правия път.  :P

« Отговор #2433 -: Януари 16, 2013, 12:26:54 pm »
хихиихихи, ще засичам 8 дни, какво става :)
Тия прави пътища са много скучни бе :P
Чакам да пишеш за ръката :)

« Отговор #2434 -: Януари 16, 2013, 01:00:49 pm »
Следващата сряда ще ми махнат гипса. Така и не разбрах защо ходих на лекар, добре, че поне влязох направо. Можеше и по телефона да се разберем. Каза ми, че ще имам раздвижване и сега се чудя какво ще ми правят, но не вярвам да боли... много.

Що да са скучни правите пътища, бе Вени?!

Теглих си онлайн карти за въпросите.
1. Какво е отношението му към мен? (на адвоката)- 5 чаши, 3 пентакли, Луната (обърната)
2. Ще се оженим ли? 3 пентакли, 5 жезли, Крал пентакли
Пишете ме богата вдовица, момичета!  :72:
Приемам мнения по картите, но много ще се ядосам, ако не ми напишете каквото искам, да знаете!

« Последна редакция: Януари 16, 2013, 01:09:40 pm от Кирин »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2435 -: Януари 16, 2013, 01:03:31 pm »
здравейте, моите любовни терзания продължават, а любимия упорито се опитва да избяга от проблема. Изтеглих от нет-а 3 карти с въпроса дали ако се отдръпна малко (спра да го търся) ще се отрази добре на връзката ни, т.е. той ще се осъзнае, че ме обича и най-накрая ще дойде да поговорим (чакам го вече месец).
рицар чаши
крал на жезлите
кралица на мечовете
Според мен това е ДА,  вие как ги виждате нещата?
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2436 -: Януари 16, 2013, 01:32:28 pm »
Теглих си онлайн карти за въпросите.
1. Какво е отношението му към мен? (на адвоката)- 5 чаши, 3 пентакли, Луната (обърната)
2. Ще се оженим ли? 3 пентакли, 5 жезли, Крал пентакли
Пишете ме богата вдовица, момичета!  :72:
Приемам мнения по картите, но много ще се ядосам, ако не ми напишете каквото искам, да знаете!
Май човечеца те обича много и живее в пълна заблуда по отношение на твоята злоупотреба с материалното му състояние  :72:,  а за брак  ... май ще се дърпа много  ;D
П.С. Голямо творчество трябва май за това таро
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2437 -: Януари 16, 2013, 01:41:32 pm »
Нема си богата вдовицаааа, ще живеете дълго и в хармонияяя :)

Виж сега, чашите показват емоциите - има либоффф, ма ти не щеш да повярваш (Тона Неверни) заради това ти излиза пустата обърната луна. Ще му се ТИ да се довериш повечко.
Тройка пентакли ти се явява и в двете тегления. Есенцията е "Господ дава, ама в кошара не вкарва".
Ти наясно ли си със себе си, щото човекОт е наясно, че те иска. Брак не виждаам към този етап, но съвместно съжителство като преход - да.

Mim_m - новина, вест от него, това е ясно. Вие сте много разнопосочни двамата. За момента изчакай поне седмица още. После ще теглиш дали да го тормозиш или не ;D

Да ви Фърля ли у музиката, а, а, аааа ;D

"Аре бе, нема ли пише вече Х тая седмица?"
5 мечове
Кралица мечове
Крал мечове
10 чаши

Само последната карта ми липсваше за мечоветеее :)
И тъй като въпросът е несериозен, и тъй като ми е лигаво, пускайте творчеството, че днес сме през просото :)
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 01:45:48 pm от jasmin_veni »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2438 -: Януари 16, 2013, 01:52:05 pm »
Mim_m - новина, вест от него, това е ясно. Вие сте много разнопосочни двамата. За момента изчакай поне седмица още. После ще теглиш дали да го тормозиш или не ;D
Чакам новина от него днес, но не от интимен характер (за работа) ... и го оставя малко да диша без да го търся, пък после ще го мисля  :-\

5 мечове
Кралица мечове
Крал мечове
10 чаши

По-скоро ти ще го потърсиш и май ще го понахокаш  :57:

« Отговор #2439 -: Януари 16, 2013, 02:41:46 pm »
Мим, не го ръчкай, наистина. Той ще те потърси. Мисля, че той ще постави няакви условия, с които трябва да се съгласиш, ако искаш да останеш с него.

Вени, няма да ти пише, защото майка му не му разрешава, но ще се видите случайно и ще се напиете заедно до безпаметност с водка или мастика.

Нема си богата вдовицаааа, ще живеете дълго и в хармонияяя :)

Че той е на 60 г, бе Вени, за кога?  :o

Аз като я видях 3 пентакли да се повтаря, взех да търся всякакви значения из нета и на едно място прочетох, че може да е формален брак. Ау, как се зарадвах!

Цитат
5 мечове
Кралица мечове
Крал мечове
10 чаши
Държи те в напрежение и се чуди до къде ще ти стигнат нервите. Съгласна съм с Мим, той чака ти да го потърсиш. 

Май човечеца те обича много и живее в пълна заблуда по отношение на твоята злоупотреба с материалното му състояние  :72:,  а за брак  ... май ще се дърпа много  ;D
П.С. Голямо творчество трябва май за това таро

Ааа, адвокат човек, не вярвам да не се е светнал и за тази по-вероятна опция, но ако се напуши достатъчно, изобщо няма да му пука.  :72: