Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706801 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2440 -: Януари 16, 2013, 02:47:36 pm »
Вени, няма да ти пише, защото майка му не му разрешава, но ще се видите случайно и ще се напиете заедно до безпаметност с водка или мастика.

Нема си богата вдовицаааа, ще живеете дълго и в хармонияяя :)

Че той е на 60 г, бе Вени, за кога?  :o

Аз като я видях 3 пентакли да се повтаря, взех да търся всякакви значения из нета и на едно място прочетох, че може да е формален брак. Ау, как се зарадвах!

Цитат
"Аре бе, нема ли пише вече Х тая седмица?"
5 мечове
Кралица мечове
Крал мечове
10 чаши
Държи те в напрежение и се чуди до къде ще ти стигнат нервите. Съгласна съм с Мим, той чака ти да го потърсиш. 

:86: :72: върнА ме в ученическите години, казвам ти! Начииии, ще да е с водка, аз мастика не пия, вижда ли се количеството водки в картите ;D
Ще видим моите нерви до къде стигат ;) от тук до Канада :) Може би?

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2441 -: Януари 16, 2013, 02:53:16 pm »
  вижда ли се количеството водки в картите ;D
Поне 10 чаши  ;D
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2442 -: Януари 16, 2013, 02:58:59 pm »
Ами 1 л, но не знам как ще го разпределите.
Сериозно, на мен 10 чаши това ми показва- една хубава бутилка водка или мастика, може и ракия. С кралица чаши-бабата алкохоличка от съседния вход, дето все ми звъни спешно да й купя пиячка на връщане от работа.
Какво съвпадение, и аз не пия мастика.  ;)

« Отговор #2443 -: Януари 16, 2013, 03:08:54 pm »
Кирин, мисля, че 10 чаши говори за женско събиране с напиване на фенките  на Таро-то ;D
ОООууум, ма ква съм прозорливаааа

« Отговор #2444 -: Януари 16, 2013, 03:32:57 pm »
Кирин, мисля, че 10 чаши говори за женско събиране с напиване на фенките  на Таро-то ;D
ОООууум, ма ква съм прозорливаааа

Хахаааа, би било страхотно! Взех да се чудя къде да спретнем мохабета вече!

« Отговор #2445 -: Януари 16, 2013, 03:50:09 pm »
да се затопли качествено и ще намерим място :)
лелеее, 8 жезли значи лигав ден, да знаете!

« Отговор #2446 -: Януари 16, 2013, 03:58:37 pm »
Явно и 4 жезли е с подобно значение.  :blink:
За да не висим само за едното лигавене, пускам картинка за отгатване. Мим, и ти се пробвай с твоите карти ако искаш.

« Отговор #2447 -: Януари 16, 2013, 04:05:02 pm »
Колесницата
Асо жезли
6 мечове
 мечове

Нещо с кръгла форма, средство за придвижване, ако тълкувам колесницата буквално, Струва ми се, че е голямо.
Асо жезли - раждане, обозначава ново начало. шестицата отново сочи придвижване, бягство. Двойката горови за хармония.
Нещо, което има две страни, две колела, което се движи и е хармонично.
Абе що ми се върти в главата нещо ползвано в болници, като няма връзка с картите?

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2448 -: Януари 16, 2013, 04:10:25 pm »
аз изтеглих :
крал на мечовете
висшата жрица
луната

нямам идея как да ги тълкувам...  ;D

може би нещо, което е свързано с власт, сила, но и със знания, наука, но луната не знам как да я вържа...
но...аз бих предположила...книги...
въпреки, че мога да предположа и хора или човек с големи знания, заложби, а в същото време с дълбоки тайни
П.С. Тълкуванията са ми на база на това, което чета за картите, защото още не знам коя какво значи и допускам грешка от около 99%  ;D
« Последна редакция: Януари 16, 2013, 04:26:36 pm от Mim_m »
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2449 -: Януари 16, 2013, 04:26:13 pm »
Мим, ти може и да не знаеш как да ги тълкуваш, но картите ти не те лъжат. С времето ще започнеш да разбираш коя карта за какви конкретни действия и предмети ти говори, а това по книгите го няма. Луната много на място ти се е показала!
Айде пускам отговора, то и без това няма да има други отговори.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2450 -: Януари 16, 2013, 04:28:40 pm »
То аз и колкото и да се науча да ги тълкувам... тази картинка, не бих могла да я видя  :blink:, но се радвам, че моите карти имат усет към нещата

« Отговор #2451 -: Януари 16, 2013, 04:33:27 pm »
е никога нямаше да предположа!
Излизам в творческа отпуска, виж как съм зациклила :)

« Отговор #2452 -: Януари 16, 2013, 05:04:37 pm »
Наистина, много хахава картинка...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2453 -: Януари 16, 2013, 11:12:48 pm »
Ами 1 л, но не знам как ще го разпределите.
Сериозно, на мен 10 чаши това ми показва- една хубава бутилка водка или мастика, може и ракия. С кралица чаши-бабата алкохоличка от съседния вход, дето все ми звъни спешно да й купя пиячка на връщане от работа.
Какво съвпадение, и аз не пия мастика.  ;)
Ха-ха, момичета, не съм се смяла така от доста време  :rolf: Ей, така ме е яд, че няма кой да гледа детето поне за час, два, да седна спокойно пред компютъра! Чакам малкия да заспи, ама кой кого приспива е спорен въпрос.
Теглих карти до края на седмицата - 10 жезли, Крал жезли и отново Висшата жрица  :rolleyes: Този път картите са много буквални - преумора, много работа за вършене, болки в гърба и кръста. Надявам се, че Висшата жрица на 3-та позиция показва подобрение на ситуацията, макар и бавно. Мисля, че вече усещам значението й - имам нужда от усамотение, вглеждане в себе си и медитация. Към края на седмицата съм си обещала да намеря 1, 2 часа само за мене - дано не ми се объркат нещата.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2454 -: Януари 16, 2013, 11:54:33 pm »
един от поредните ми въпроси..... :confuse3: :confuse3: :confuse3: :confuse3: :confuse3:
1. Петица жезли
2. Кралица на мечовете
3. Асо чаши
първите две карти .....говорят за конфликт и борба....опит за достигане на определен цел...дали вътрешен мир или желание да покориш жена.....
а, последната карта ми се вижда много позитивна (за мен самата) относно въпроса, който задавам)...
според вас правилно ли тълкувам картите...за първи път опитвам да дам свое тълкувание .....дали съм на прав път..?
хем практика хем кеф.... :-[
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 11:55:28 am от vanilla »

« Отговор #2455 -: Януари 17, 2013, 06:55:33 am »
Добро утро  :blink: В следващите дни очаквам засилена комуникация с един човек.На въпроса „Как ще протече комуникацията с Х.” изтеглих: Асо жезли,Жрецът,Рицар чаши Какво мислите?Аз нещо се обърках от тия карти,тоя човек да не е тайно влюбен в мен? :-[

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2456 -: Януари 17, 2013, 08:35:49 am »
един от поредните ми въпроси..... :confuse3: :confuse3: :confuse3: :confuse3: :confuse3:
Ще се влюби ли/влюбен ли е в мен Х?
1. Петица жезли
2. Кралица на мечовете
3. Асо чаши
първите две карти .....говорят за конфликт и борба....опит за достигане на определен цел...дали вътрешен мир или желание да покориш жена.....
а, последната карта ми се вижда много позитивна (за мен самата) относно въпроса, който задавам)...
според вас правилно ли тълкувам картите...за първи път опитвам да дам свое тълкувание .....дали съм на прав път..?
хем практика хем кеф.... :-[
То и аз правя само опити за тълкуване, но ще се намеся с отговор  :confuse3:
Според мен първите две карти ти казват, че не трябва да си пасивна и осъзнала целта си, да положиш усилия за да я постигнеш, а резултата според мен е възможност за любов. Може би,ако не е влюбен още - няма къде да ходи, ще се влюби  ;D
П.С. Не приемай сериозно нищо написано от мен, докато не видиш тълкувание от по-опитен човек

« Отговор #2457 -: Януари 17, 2013, 09:16:50 am »
Ванила - има шанс за любов, картите винаги подсещат, че нещата са в наши ръце.
каризма - и на мен на привличане ми изглежда, влюбен не знам, но мнооого привлечен. Като по вода ще бъде комуникацията, споко :)

Карта за деня - 10 жезли. Хм, сериозен ден, осъзнаване, отговорности.

пуснах въпрос, доуточняващ, какви ще са основните акценти на деня:
Императорът
2 Жезли
Асо чаши
Десетка Пентакли

Нищо не мога да вържа, с гтози император отпред. Разбрах, че ще има колебание и приятелски разговори.
« Последна редакция: Януари 17, 2013, 09:27:32 am от jasmin_veni »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2458 -: Януари 17, 2013, 09:31:09 am »
Моята карта на деня е 8 жезли  ;)
Днес ме чака интервю за работа ... явно нещата ще тръгнат нанякъде вече, че досега бях изцяло бездействаща и чакаща, вчера реших да търся работа, днес ще се срещна с един господин... не знам дали съм взела правилно решение, но картата много ме обнадежди  ;D

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2459 -: Януари 17, 2013, 09:41:57 am »
Карта за деня - 10 жезли. Хм, сериозен ден, осъзнаване, отговорности.
пуснах въпрос, доуточняващ, какви ще са основните акценти на деня:
Императорът
2 Жезли
Асо чаши
Десетка Пентакли

Нищо не мога да вържа, с гтози император отпред. Разбрах, че ще има колебание и приятелски разговори.
Можете да получите повишение, отличните организационни умения ще бъдат оценени.
Може би ще трябва да се противопоставяте на важен конкурент или лице, което заема лидерска позиция.
Това е картата на уважение, стабилност, сила, лидерство и рационалност. Тя казва, че вие се превръщате в независим човек.
Сега е моментът да се предприемат действия, може да се наложи да се организира някаква структура, за да се създаде стабилна среда.
Може да ви помогне наставник или партньор.
Може скоро да получите висок пост в обществото.

Според мен, ще имаш положителни емоции от любовно естество, но и раздвижване по отношение на професионалното развитие :) ... сори, че копирах директно това за императора, но всичко звучеше добре  :blink: