Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705862 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2460 -: Януари 17, 2013, 10:01:00 am »
Мим, тегли си три карти за работата, ние ще помагаме с тълкуването.  :blink:
Иначе деня ще си го прекараш добре.

Вени, търпението ти е на изчерпване, налегнали са те мрачни мисли, но нечия поява или покана ще е причина настроението ти внезапно да се промени. Общо взето, някакво развитие не върви според очакванията ти.

Моята карта за деня е Смъртта обърната- пълна летаргия.  :unsure:

« Отговор #2461 -: Януари 17, 2013, 10:05:00 am »
Мързелувай днес :) Ще пиша в края на деня, ако има новини :)

Мим, мерси за тълкуването :) Надявам се на предложение някакво, да раздвижи деня :)

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2462 -: Януари 17, 2013, 10:06:23 am »
Аз взех внезапно решение вчера да остана в този град поне още 4-5 месеца, заради проблемите с любимия. Не можем да ги решим поради негова пасивност, а това ме спира аз да взимам кардинални решения в живота си. Сега съм със смесени чувства, защото не искам да съм тук, а не знам и къде да отида... та...
Въпрос: Да приема ли възможността за работа в този град за известно време?
6 мечове
Сила
2 петакли
с тези карти малко се обърках тотално  :(
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2463 -: Януари 17, 2013, 11:28:55 am »
Мим, иди да видиш за какво става въпрос, но не вземай веднага решение. Силата изобщо не е лека карта и почти винаги е свързана с вътрешна борба. По тези карти наистина не се вижда окончателно решение на проблем, а май самата работа не ти е много по сърце. Налага ти се да вземеш решение в много неясна и променлива ситуация. Ако бяха се паднали на мой въпрос тези карти, знам какво щях да направя, но не смея да поема отговорност за неща, които се случват в твоя живот.
Едното за сметка на другото-избери от какво да се откажеш, за да имаш това, което си струва ЗА ТЕБ.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2464 -: Януари 17, 2013, 11:37:28 am »
Въобще не ми се работи и живее тука... по принцип съм много решителна, но сега изобщо не мога да вземе решение. Искам да възстановя отношенията във връзката ми, но не мога и да тичам по него като малко пале. В момента съм в борба със себе си. Не знам да си взема нещата и да кажа майната му на всичко или да чакам още малко търпеливо...
днес чакам да ми се обади този човек, ще видя какво ще ми предложи, но то човек като няма желание и най-доброто предложение е неизгодно...
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2465 -: Януари 17, 2013, 11:51:38 am »
Писах ти на лични, Мим.  :blink:

« Отговор #2466 -: Януари 17, 2013, 06:04:07 pm »
Здравейте! Можете ли и на мен да хвърлите едни карти?Въпросът ми е какво изпитва към мен И?

« Отговор #2467 -: Януари 18, 2013, 06:19:03 am »
Благодаря ти,Вени,и аз се надявам всичко да тече гладко  ;D

« Отговор #2468 -: Януари 18, 2013, 08:00:28 am »
Здравейте! Можете ли и на мен да хвърлите едни карти?Въпросът ми е какво изпитва към мен И?

Здрасти, dream girl  :blink:
6 мечове изпада от тестето преди да ти тегля карти. Иначе ти изтеглих Колелото на съдбата, 5 пентакли, асо чаши обърната.
По тези карти не мисля, че имате връзка, но той много силно се интересува от теб. Има някакво чувство за вина в него обаче. Да не би един от двама ви да приключва други отношения в момента? Надява се на взаимност човекът и е доста напрегнат. Важна си за него.  :blink:

Аз съвсем неочаквано изтеглих 8 жезли за деня!  :93:

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2469 -: Януари 18, 2013, 08:17:01 am »

Ще пътуваш ли на някъде ? :rolleyes:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2470 -: Януари 18, 2013, 08:24:56 am »

Надявам се твоите 8 жезли да ти донесат прекрасен ден, защото моите вчера с нищо хубаво не мога да ги свържа  :blink:
За днес ми се падна крал на чашите, но е обърнат - как да го тълкувам, като е с краката нагоре  ;D

« Отговор #2471 -: Януари 18, 2013, 08:36:22 am »

Здрасти, dream girl  :blink:
6 мечове изпада от тестето преди да ти тегля карти. Иначе ти изтеглих Колелото на съдбата, 5 пентакли, асо чаши обърната.
По тези карти не мисля, че имате връзка, но той много силно се интересува от теб. Има някакво чувство за вина в него обаче. Да не би един от двама ви да приключва други отношения в момента? Надява се на взаимност човекът и е доста напрегнат. Важна си за него.  :blink:

Да нямаме връзка,но човекът е обвързан в момента и затова си стоя кротко и не се надявам на някакви отношения помежду ни,но картите наистина ме озадачиха.Той се интересува от мен,показва ми,че му пука,но някак си нямам никакви надежди.
Благодаря ти Кирин! :blink:

« Отговор #2472 -: Януари 18, 2013, 08:41:18 am »
Ми нямам планове за пътуване, но знае ли човек? Като се замисля, не е лоша идеята, Лина, благодаря!  :blink:
Мим, 8 жезли може да значат прибързани действия или пък съвпадения; някаква дейност или план, които са бързоизпълними-в рамките на 1 ден.
Мен чашите ме заобикалят, но обърнат Крал чаши може да се свърже с нечия непочтеност, порочност, дори пиянство. Днес някой може да злоупотреби с доверието ти или да те натовари със своите проблеми. Не поемай сериозни ангажименти днес.

dream girl: ще имате отношения.

« Отговор #2473 -: Януари 18, 2013, 08:48:12 am »
Или може пак лигав ден, виж на мен как ми вървя с 8 жезли!
Вчерашните ми 10 жезли ми докараха счупен кухненски робот :'(

Карта за деня - Кралица мечове :o

« Отговор #2474 -: Януари 18, 2013, 08:55:04 am »
Вени, днес ако не ти е мързелив ден, на!
Ми трябваше риба да готвиш снощи, най-добре от аквариум.  :P

« Отговор #2475 -: Януари 18, 2013, 09:24:13 am »
готвих точно риба, да знаеш :)

« Отговор #2476 -: Януари 18, 2013, 09:46:10 am »
готвих точно риба, да знаеш :)

Тогава се е получило някакво объркване в астралния свят!

Аз реших днес да ми махнат гипса. Дали ще седи на ръката ми 5 дни още, мисля, че няма значение.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2477 -: Януари 18, 2013, 10:16:01 am »
Аз реших днес да ми махнат гипса. Дали ще седи на ръката ми 5 дни още, мисля, че няма значение.
За 5 дни и аз не мисля, че има значение, ама въпроса е дали си готова за раздвижването и голямото пазене без излишно натоварване.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2478 -: Януари 18, 2013, 10:29:31 am »
Карта за деня - 6 мечове. Мисля да ходя на зъболекар да ми извадят единия мъдрец  :rolleyes:
Теглих карти на въпрос, дали ще започна собствен бизнес през настоящата година - Висшата жрица, 8 мечове, Асо пентакли и Справедливост. Висшата жрица и 8 мечове по-скоро описват ситуацията в настоящето - изолация и безисходица. Надявам се Асо пентакли да значи, че нещата ще се реализират и ще потръгнат най-накрая. Справедливостта ми е малко неясна, по-скоро я теглих като съвет.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2479 -: Януари 18, 2013, 03:08:44 pm »
Таня, май много ядове ти е създавал този зъб. Щом ти се е появила 6 мечове, явно картите ти казват, че наистина ще си по-добре без него. Оправяй се бързо!  :blink:
По комбинацията ти, мисля, че още нямаш ясен план в главата си или не вземаш под внимание някакви важни обстоятелства. Добре ще е да се консултираш с юрист и да се информираш за всякакви административни подробности, свързани с въпросния бизнес. На прав път си, просто набери повече кураж и направи първите крачки в тази посока.

Моя гипс вече е свален, но наистина много боли като опитам да размърдам ръката. В понеделник ще прелетя до доктора да видим какво ще каже по въпроса за раздвижването.

Пускам ви една задачка да се поупражнявате с картите.
Зад червения правоъгълник е корицата на една книга. Опитайте да опишете изображението на корицата или тематиката на книгата, или и двете с помощта на картите.