Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704264 Прегледи
*

Mim_m

• *
  • 85
Re: ТАРО
« Отговор #2500 -: Януари 19, 2013, 11:34:42 am »
Мим, защо известно време не пробваш без да обръщаш карти? Аз в началото обръщах по няколко, но това още повече ме затрудни с тълкуването  :blink:
Аз не ги обръщам, просто не се бях постарала снощи да ги подредя дори...сутринта просто ги хванах и размесих малко...и може би за това са се обърнали някои :)
Напоследък често ми излизаше Висшата жрица, аз търсех някакви мистични обяснения, а гледам, че съответства на лимфните възли. От 2 дена съм с възпалени сливици и подути лимфни възли, явно е било предупреждение в тази насока.
А това явно е от зъбите  :angry: ... мразя проблемите със зъбите, но те наистина могат да доведат до много лоши последици  :unsure:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2501 -: Януари 19, 2013, 02:16:26 pm »
Карта за деня - Колелото на съдбата. Надявам се на положителни промени, че вчера беше просто кошмарен ден с тази 6 мечове  :-X

Не е била за теб картата. За театрото днес сеотнася, да знаеш.
Преди изборите трябва да теглим карти, но ще помоля, който иска да участва в това, да си пишем на ЛС.

Моята карта за деня е 6 мечове!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2502 -: Януари 19, 2013, 02:43:45 pm »
Карта за деня - Колелото на съдбата. Надявам се на положителни промени, че вчера беше просто кошмарен ден с тази 6 мечове  :-X

Не е била за теб картата. За театрото днес сеотнася, да знаеш.
Преди изборите трябва да теглим карти, но ще помоля, който иска да участва в това, да си пишем на ЛС.

Моята карта за деня е 6 мечове!
Наистина беше артистично изиграно  :rolleyes:
Интересно ми е при теб, как ще се прояви 6 мечове, аз я изтеглих вчера.
Довечера ще ти пиша на ЛС да обсъдим нещата  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2503 -: Януари 19, 2013, 03:04:00 pm »
Онзи ден сънувах интересен и доста реален сън с починалия ми дядо ...
Пуснах едно таро с въпрос : Какво искаше да каже дядо ми с появяването си в този сън ..?
Излязоха:
Слънцето
Петица чаши
Кралица жезли
Осмица жезли
 :-\

« Отговор #2504 -: Януари 19, 2013, 03:04:10 pm »
Супер гладна съм, не съм яла от снощи, засега с това!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2505 -: Януари 19, 2013, 03:48:17 pm »
Супер гладна съм, не съм яла от снощи, засега с това!
Ха-ха, вчера заради зъба и аз почти нищо не можах да ям - странно съвпадение  :rolleyes:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2506 -: Януари 19, 2013, 04:03:32 pm »
ядох, но след 15 пъти кадри от различни ъгли, май ще  :-X

« Отговор #2507 -: Януари 20, 2013, 08:17:49 am »
8 мечове ми е днешната карта.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2508 -: Януари 20, 2013, 08:38:08 am »
Моята е звездата - най-накрая може и да видя светлина в края на тунела  :rolleyes:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2509 -: Януари 20, 2013, 09:16:26 am »
Мим, хич не ти е лека картата.
Аз се събудих с възпалено гърло, температура и нещо ме сърби и боли вътре в ушите. Почти винаги тази 8 мечове ми носи простуда!  :73:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2510 -: Януари 20, 2013, 09:28:32 am »
Мим, хич не ти е лека картата.
Аз се събудих с възпалено гърло, температура и нещо ме сърби и боли вътре в ушите. Почти винаги тази 8 мечове ми носи простуда!  :73:

Защо да не е лека? Аз след това, което прочетох се обнадеждих  :rolleyes:, да не съм чела през редовете и да съм пропуснала съществените гадни неща, защото така ми изнася  :-\
А за 8 мечове - дано да е само простуда  :unsure:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2511 -: Януари 20, 2013, 09:39:12 am »
Май повечето мечове, като карта за деня, показват някакви неприятности със здравето  :-\
Моята карта е Магыосникът, съответства на нервната система - от рано сутринта едни съседи блъскат нещо по стените и направо ми вдигнаха кръвното  ;D Предполагам, че днес трябва да разчитам предимно на себе си за всичко.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2512 -: Януари 20, 2013, 01:27:44 pm »
Таня, при мен Магът се изразява главно чрез новини, свързани с работа и неочаквани развития по важни въпроси. Не знам защо, но ми се случва да ме спохожда главоболие, когато ми се падне като карта за деня.
Странно, аз с 8 мечове доста работа си свърших, нищо, че съм болнава.  :rolleyes:

« Отговор #2513 -: Януари 20, 2013, 04:07:16 pm »
днешната ми карта беше 3 мечове

Момичета, събудиха ме в 7 в лоши новини, досега бях в болницата в Мездра. Зле е баща ми, много е зле, не знам, дали ще прескочи трапа.
В картите тази сутрин се паднаха колелото и 3 мечове.

« Отговор #2514 -: Януари 20, 2013, 04:24:34 pm »
Вени, съжалявам искрено за това, което преживяваш в момента. Дано да се оправи баща ти.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2515 -: Януари 20, 2013, 04:27:41 pm »
Вени, съжалявам за баща ти  :( Дано скоро се възстанови.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2516 -: Януари 20, 2013, 08:10:55 pm »
Мерси момичета!

попитах какъв ще е изхода от положението на баща ми :)
Слънцето, Паж Мечове, Петица чаши, седмица жезли

Предлагам ви нещо различно за тази седмица. Утре сутрин не сами да си теглим карти, а някой да тегли за нас.
Например аз тегля веднъж седмични за Таня и Кирин, те за мен и си пишем прогнозите.

Видя се, че седмичните теглени от нас, горе-долу очертават ситуациите и емоционалните аспекти. Да видим седмични прогнози, ако теглим една на друга.

« Отговор #2517 -: Януари 20, 2013, 08:33:38 pm »
Става, утре рано-рано ще тегля карти на който иска. И на мен който иска да ми тегли. Може би трябва някаква система да се измисли за такива прогнози.  :-\

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2518 -: Януари 20, 2013, 08:55:56 pm »
И аз имам желание да се включа, въпреки че не можете да очаквате велики прогнози от мен. Но ще се радвам да обсъждам с вас възможните тълкувания.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2519 -: Януари 20, 2013, 11:17:55 pm »
И аз ще се включа  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх