Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707433 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2620 -: Февруари 01, 2013, 03:54:38 pm »
Вени, тези карти са наистина много празнични - 10 чаши и 3 чаши, а по 6 пентакли сигурно ще получиш много подаръци  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2621 -: Февруари 01, 2013, 06:25:24 pm »
Моята месечна прогноза е много подобна на тази на Вени, но аз нямам рожден ден...  :-\6 пентакли, 3 чаши, Рицар жезли, 9 чаши. 9 чаши се помъкна с рицаря всъщност.
Карта за деня-Силата. Много работа свърших днес, включително най-пипкавата, до която никой не ще да се доближи. Подреждах, реорганизирах, даже сколасах да лакирам един шкаф, но това последното беше против нерви. Абе добре си изкарах общо взето.  :blink:

« Отговор #2622 -: Февруари 01, 2013, 08:17:45 pm »
Кирин, ще се пие :) С мъж, да знаеш :)

Моят ден мина прилично, не се оплаквам :) Не сме се карали много с родата.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2623 -: Февруари 01, 2013, 08:27:33 pm »

аз имам нещо в главата от това, което изчетох, но сигурно пак ще съм пристрастна...и субективна....
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 11:59:42 am от vanilla »

« Отговор #2624 -: Февруари 01, 2013, 08:27:47 pm »
Моите карти за февруари са: Дяволът+Асо чаши+Страшният съд. Дали няма да взема да се поддам на някакви изкушения  ;)

« Отговор #2625 -: Февруари 02, 2013, 10:14:33 am »
Докато си теглех карти за февруари ми изпадна Светът,но обърнат,иначе си изтеглих Влюбените,Звездата и Отшелникът.Май на дневен ред ще е любовната тематика  ;D

« Отговор #2626 -: Февруари 02, 2013, 10:53:43 am »
Моите карти за февруари са: Дяволът+Асо чаши+Страшният съд. Дали няма да взема да се поддам на някакви изкушения  ;)

Парични, алкохолни - да. Кръшкане тук няма :wub:

dream girl - любовно ще да е и ше се замислиш сериозно над нещо произтичащо от тази любов.

Карта за днес - 5 Пентакли :(

« Отговор #2627 -: Февруари 02, 2013, 11:33:55 am »
Кирин, ще се пие :) С мъж, да знаеш :)
А дано, че вече взех да забравям това мъжа за какво се ползваше.  :P

Изтеглих си три карти по въпроса, следния  :blink:: Как ще се развият отношенията ни с Х?
1. Императрицата
2. Седмица пентакли
3. Рицар на жезлите
моля, ще помогнете ли?
аз имам нещо в главата от това, което изчетох, но сигурно пак ще съм пристрастна...и субективна....

Ако вече има някаква връзка, тези карти много ми вървят на бременност.  :-\ Иначе, може би комбинацията е свързана с някакво раздвижване, преместване, разговори и изненадващи събития. Може и да заживеете заедно или просто да се заявите като двойка пред другите.

Каризма, според мен ти предстои по-интензивно общуване, даже влюбване или започване на връзка. Внимавай с алкохола и лекарствата!

Картата ми за деня- Кулата. Ми засега само съм се захванала да разчиствам дрехите, които не нося и да преподреждам гардероба. После мисля да се занеса и до кухнята.  :rolleyes:

« Отговор #2628 -: Февруари 02, 2013, 11:42:37 am »
Ще видим,нали е месеца на любовта и виното :rolleyes:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2629 -: Февруари 02, 2013, 05:08:41 pm »
Теглих карти на въпрос - В какъв бизнес да инвестирам, за да е успешен? Паднаха се - Кралица пентакли, Императрицата, 4 пентакли и Светът. Имах идеи за магазин за бебешки дрехи и заради Императрицата мисля, че съм на прав път. Мислех да зареждам от чужбина, може и затова да излиза Светът  :-\. Някакви други идеи по тези карти? Кралица пентакли ми е сигнификатор, чудя се 4 пентакли, каква връзка има с въпроса.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2630 -: Февруари 02, 2013, 08:03:22 pm »
4 пентакли съветва да изчакаш за момента, поне месец. По принцип е пасивна карта.
Иначе да, мисля, че те съветват за го започнеш :)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2631 -: Февруари 02, 2013, 08:03:44 pm »

ами точно
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 12:01:01 pm от vanilla »

« Отговор #2632 -: Февруари 03, 2013, 08:26:28 am »
....а може ли по между си да се приемем/да се признаем  като двойка по някакъв начин...?

Ами може, разбира се.  :blink: Странно, според картите вече има връзка между вас.

Момичета, като задавате въпроси към картите, поставяйте някакъв срок, за предпочитане, не много голям- месец, два, три...

Картата ми за деня е 9 чаши.

Може ли някой да ми тегли по три карти за два въпроса?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2633 -: Февруари 03, 2013, 08:52:50 am »
Кирин, на въпрос 1 ти изтеглих - Крал чаши, Асо пентакли и Магът. На въпрос 2 - Обесеният, 9 жезли, 3 чаши.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2634 -: Февруари 03, 2013, 09:18:17 am »
Таня, благодаря!
Първият ми въпрос беше дали да се възползвам от една възможност да изкарам допълнителни пари, а вторият се отнася до болен човек. За съжаление не виждам благополучен изход от заболяването, въпреки тази тройка чаши накрая. По-скоро смъртта ще е един вид избавление за него...  :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2635 -: Февруари 03, 2013, 09:34:30 am »
Кирин, наистина, с този Обесен  :(
Но на първия въпрос картите са благоприятни - заради Магът си мисля, че всичко е в твоите ръце, имаш възможността, а Асо пентакли загатва за хубава печалба.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2636 -: Февруари 03, 2013, 11:27:05 am »
Вчершната ми карта се прояви късно вечерта. Хакната кредитна карта, 200 долара назад. Честито и да им изсъхнат ръцете дано!
 За днес Кралица чаши.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2637 -: Февруари 03, 2013, 11:44:35 am »
....а може ли по между си да се приемем/да се признаем  като двойка по някакъв начин...?

Ами може, разбира се.  :blink: Странно, според картите вече има връзка между вас.

ами то има, но е някак странна и по-нестандартна май(негласна някак, аз и за това не съм сигурна в ситуацията, пък има и други фактори разни).......и за това питам дали може да се окаже един вид да се приемем по между си.....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2638 -: Февруари 03, 2013, 11:46:18 am »
Картата ми за деня е Влюбените....актуално......

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2639 -: Февруари 03, 2013, 12:07:42 pm »
Вчершната ми карта се прояви късно вечерта. Хакната кредитна карта, 200 долара назад. Честито и да им изсъхнат ръцете дано!
 За днес Кралица чаши.
Ех, Вени, много буквална проява на 5 пентакли  :(
При мен карта за деня - Крал чаши, изпадна Рицар мечове  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх