Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706090 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2640 -: Февруари 03, 2013, 12:09:08 pm »
Здравейте! Мъчи ме тук един проблем,нещо,което не искам да направя,но ме дрънкат и ми се сърдят в такъв случей, та въпроса ми е: "Ще бъде ли благоприятно за мен, ако удовлетворя желанието на *?" Картите май не са много обнадеждаващи:
Десятка мечове/обърната/
Осмица чаши
Крал на чашите /обърната/

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2641 -: Февруари 03, 2013, 12:24:47 pm »
Здравейте! Мъчи ме тук един проблем,нещо,което не искам да направя,но ме дрънкат и ми се сърдят в такъв случей, та въпроса ми е: "Ще бъде ли благоприятно за мен, ако удовлетворя желанието на *?" Картите май не са много обнадеждаващи:
Десятка мечове/обърната/
Осмица чаши

Обърната 10 мечове и 8 чаши - отдалечаваш се от някаква неприятна ситуация, болезнен за теб момент? С обърнат Крал на чашите си мисля, че някой се опитва да те излъже, да те манипулира емоционално. Мисля, че отговорът с тези карти е отрицателен - няма да е благоприятно за теб.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2642 -: Февруари 03, 2013, 12:27:44 pm »
Десятка мечове/обърната/
Осмица чаши

Обърната 10 мечове и 8 чаши - отдалечаваш се от някаква неприятна ситуация, болезнен за теб момент? С обърнат Крал на чашите си мисля, че някой се опитва да те излъже, да те манипулира емоционално. Мисля, че отговорът с тези карти е отрицателен - няма да е благоприятно за теб.

Да,имаш право. Преди време постъпих по този начин относно друг човек и после дълго съжалявах,затова си бях обещала никога да не го правя отново за вбъдеще. А за емоционалното манипулиране,има нещо такова, според него не съм имала доверие в него,затова не искам да го направя и това ме кара да се чувствам зле и виновна за нещо,което не е така,ама как да му го обясня не знам....
Благодаря ти,Таниа!  :wub:

« Отговор #2643 -: Февруари 03, 2013, 12:40:32 pm »
На мен 5 пентакли не ми е показвала така директно загуби, но почти винаги ми се появява, за да предупреди за проблеми с интернета или дебитната ми карта. Във всички тези случаи става въпрос за глупави грешки, но причиняващи ми неудобство и безпокойство. Например, някой пропуснал да отбележи, че таксите ми са платени, удържани са ми някакви пари без причина, объркали ми фамилията в някой документ и така...
Вени, нищо ли не можеш да направиш по въпроса? Поне поискай обяснение, а и картата ти би трябвало да е застрахована. Дали не можеш да си върнеш някоя част от парите?

Last_Kiss, откажи. Напълно съм съгласна с интерпретацията на Таня.

« Отговор #2644 -: Февруари 03, 2013, 12:43:31 pm »
Last_Kiss, откажи. Напълно съм съгласна с интерпретацията на Таня.

Благодаря,Кирин!  :wub: Дано ситуацията отшуми и се забрави или поне реши да уважи решението ми.

« Отговор #2645 -: Февруари 03, 2013, 02:39:00 pm »
Кирин, ще оспорваме сумата, ама ми е супер тегаво просто.
Просто така ми се закучиха нещата, че ще се побъркам - и с емиграция и с баща ми. Това вече с кредитната карта....

« Отговор #2646 -: Февруари 03, 2013, 05:38:09 pm »
Ще ви помоля отново за мнение по едни карти,които имат общо с предишния ми въпрос, просто се чувстам много зле,не разбирам какво правя не както трябва и защо не може да ми повярва,че му имам доверие,не разбирам защо измерва доверието ми с нещото, с което е свързан предишния въпрос. Та,ще съм ви благодарна,ако ми помогнете и с този въпрос. Обичам го много и не искам връзката ни да свършва,но имам чувството на моменти,че съм в безизходица,че каквото и да направя няма да помогне. Може би с времето ще мине,но в момента ми тежи. Въпроса ми е, надявам се,че може да го формулирам така: "Как се развива връзката ни с *?":

Четворка жезли /обърната/
Шестица мечове
Десятка пентакли/обърната/

« Отговор #2647 -: Февруари 03, 2013, 06:23:37 pm »
"Как се развива връзката ни с *?":

Шестица мечове

Всичко зависи от нещо случайно или неизвестно. Трети човек ще се намеси в тази ситуация, опитвайки се да ви помири вероятно, но това като че ли ще наруши и без това крехкото равновесие между вас. Може и да има трети човек засегнат от цялата работа. Като цяло тези карти ми говорят за голям риск, но не се вижда раздяла. Ако става дума за пари или какъвто и да е вид посредничество, не рискувай. Никой няма намерение да те лъже или да се възползва от наивността ти, но обстоятелствата са несигурни и в крайна сметка ще се окажеш прецакана.
Картите ти са по-скоро предупреждаващи.

« Отговор #2648 -: Февруари 03, 2013, 06:30:32 pm »
"Как се развива връзката ни с *?":

Шестица мечове

Всичко зависи от нещо случайно или неизвестно. Трети човек ще се намеси в тази ситуация, опитвайки се да ви помири вероятно, но това като че ли ще наруши и без това крехкото равновесие между вас. Може и да има трети човек засегнат от цялата работа. Като цяло тези карти ми говорят за голям риск, но не се вижда раздяла. Ако става дума за пари или какъвто и да е вид посредничество, не рискувай. Никой няма намерение да те лъже или да се възползва от наивността ти, но обстоятелствата са несигурни и в крайна сметка ще се окажеш прецакана.
Картите ти са по-скоро предупреждаващи.

Благодаря ти,Кирин!  :wub:
Всъщност може би има пръст в цялата работа негов приятел,който го е подкукоросал да ме накара да направя нещото,което не желая. Но аз твърдо съм решила,че няма да го направя, и колкото и да го убеждавам,че му вярвам,продължава да ме притиска с идеята,че не мисли,че му имам доверие. Дано мине всичко,но в момента се чувствам по-скоро кофти.

« Отговор #2649 -: Февруари 04, 2013, 06:59:50 am »
А добро утро на всичи.  :blink:
Картата ми за деня е Жрицата. Да видим дали ще имам спокоен ден.  :-\

« Отговор #2650 -: Февруари 04, 2013, 09:13:54 am »
Карта за деня - Глупакът :)

Карти за седмицата: Рицар мечове, Висша Жрица, Деветка чаши, паж чаши

Хем на нож, хем любов ми излиза тук :-[ емоции ще има :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2651 -: Февруари 04, 2013, 09:52:57 am »
Карти за седмицата - 4 мечове, 2 пентакли и 5 чаши. По-депресиращи карти скоро не бях теглила  :-X
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2652 -: Февруари 04, 2013, 10:17:02 am »
Тегли четвърта!

« Отговор #2653 -: Февруари 04, 2013, 11:07:05 am »
Карта за деня Светът(обърната). :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2654 -: Февруари 04, 2013, 01:37:52 pm »
Тегли четвърта!
Изтеглих, но не е много по-различна като значение - Обесеният.

Момичета, да сте чели нещо за ключовете в Таро? Случайно попаднах на информация, че някои от картите представлявали ключове или врати и с тяхна помощ може да повлияем на развоя на събитията. Честно казано, се стрестнах от това :o Но другото предназначение на тези ключове било за достъп до информация в най-чистият й вид и това ме заинтригува  :rolleyes:. Явно има някакви специални подредби и т.н., но не намерих нищо конкретно. Ключове от големите аркани са Висшата жрица, Луната, Дяволът,Умереността, от асата - асо пентакли и обърнато асо чаши, от малките аркани - 2 жезли, 9 пентакли  :-\
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 01:47:50 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2655 -: Февруари 04, 2013, 02:10:07 pm »
постни инфото тук, интересно ще е.
Или в другата тема за значенията в Таро.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2656 -: Февруари 04, 2013, 04:59:33 pm »
www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=11194http://
Eто линк за ключовете  ;)
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2657 -: Февруари 04, 2013, 05:06:49 pm »
Здравейте,
може ли да ми хвърлите едни карти:

Приключила ли е връзката ми с Б.?

:blink:
БЛагодаря!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2658 -: Февруари 04, 2013, 06:53:17 pm »
изтеглих си 3 карти за седмицата
6 пентакли
3 мечове
9 жезли..обърната
кофти.......аз така и се чувствам в момента....картите много добре си показват.....дано има надежда  :(

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2659 -: Февруари 04, 2013, 07:04:30 pm »
Въпрос за здраве:
Смъртта/ обърната/
Звездата/ обърната/
10 Пентакли/ обърната/
Нищо не мога да измисля,освен ,че ми е ясен смисълът на първата.

Милки,за теб изтеглих:
Страшният съд
Светът/ обърната/
Смъртта

Мисля,че е.