Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704202 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re: ТАРО
« Отговор #2660 -: Февруари 04, 2013, 07:30:57 pm »
7
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 11:48:39 am от vanilla »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2661 -: Февруари 04, 2013, 07:38:57 pm »
Милки,за теб изтеглих:
Страшният съд
Светът/ обърната/
Смъртта

Мисля,че е.
Благодаря ти Мимс,
и аз така усещам :blink:

« Отговор #2662 -: Февруари 04, 2013, 08:52:18 pm »
Милки, ти си изтеглила всички карти за край :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2663 -: Февруари 04, 2013, 09:21:08 pm »
Милки, ти си изтеглила всички карти за край :(
Не съм ги изтеглила аз :blink:
А Мимс.Аз само зададох въпрос Приключила ли е връзката ми с Б.?

Ако иска някой друг да изтегли пак.Но както и да е.Аз и не се натискам да продължава,просто се усеща като край,та затова питах картите. :-[
Мерси jasmin_veni :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2664 -: Февруари 05, 2013, 06:44:14 am »
карта за деня ГЛУПАКЪТ.....за съжаление се чувствам точно така от снощи, дори и съня си.....не виждам положителната му страна...или поне не я усещам днес......дано нещата се обърнат....
Цитат
When the Fool struggles, there are problems getting out of a rut - nothing new seems possible. In the past, there are regrets over a new start that never materialised.
много интересно, че от известно време около  два месеца несъзнателно нещата стоят така.....а от около месец вече изкристализират......
« Последна редакция: Февруари 05, 2013, 07:22:48 am от vanilla »

« Отговор #2665 -: Февруари 05, 2013, 02:45:08 pm »
Ако не знаех какво е,вече разбрах как изведнъж целия свят се срутва и те погват от всички възможни страни, а аз отгоре на всичкото никога и никого не съм искала да нараня,а всички се чувстват предадени. Теглих от мойто тесте,ама не знам какво става все обърнати ми излизат.. Съжалявам много за безпокойството и ви благодаря,че сте толкова мили,ако ми позволите имам три въпроса:

Ще продължи ли връзката ми с *?
Магьосникът/обърната/
Кралица на пентаклите/обърната/
Справедливост/обърната/

Ще ми прости ли скоро *?
Петица жезли/обърната/
Висшата жрица/обърната/
Тройка жезли/обърната/

Ще се нормализира ли обстановката вкъщи?
Шестица мечове
Двойка мечове
Рицар на жезлите

По последния върпос може и да настъпи хармония май,отадалечаване от сегашната ситуация и хармония,но тоя рицар не знам как да се тълкува накрая. По останалите два въпроса предпочитам да не се опитвам да гадая,понеже са ми много на сърце и знам какво искам,а дали това показват картите...  :'(

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2666 -: Февруари 05, 2013, 03:26:40 pm »
Някой има ли желание да ми изтегли карти  :blink:
Интересува ме ,дали ще има някакво раздвижване свързано с любовта през следващите 6 месеца

« Отговор #2667 -: Февруари 05, 2013, 05:55:48 pm »
Last_Kiss: Знам, че много ще ме намразиш след това, което ще напиша.
По първата ти комбинация- това не е голямата ти любов, нито пък истинската. Няма причина връзката ви да се разпадне, но продължавайки тези отношения, сама се отклоняваш от нещо много по-голямо и важно, което ти е писано да изживееш.
По втората- много ти е ядосан. Буквално му ври на кисело в момента. Отново излиза намеса на външни хора в отношенията ви и някакво лицемерие. Нещата изобщо не стоят така, както ти ги виждаш в момента.
Третата комбинация е доста по-оптимистична.  :blink: По 2 мечове съдя, че в момента ти е невъзможно да се отдалечиш от тази напрегната ситуация чисто физически, но при първа възможност го направи. Иди някъде другаде за ден-два, срещни се с други хора, знам ли... Ти самата изпитваш огромно вътрешно напрежение, а това нагнетява и обстановката около теб.
Рицар жезли, поне при мен, често описва нечия идентичност или някаква особена характеристика на човек (много често и лични документи). Върни се при себе си- това е най-общо посланието на картите. Предстои ти съдбовна среща, между другото- много спонтанна и необичайна.

Карита: Изтеглих ти Крал жезли, Колесницата и Смъртта. Тук става въпрос за прекратяване на ситуация и време на несигурност през следващите 6 месеца. Сякаш и ти самата ще си с повишена енергия и лесно ще предприемеш някои промени, от които досега си се страхувала по една или друга причина. Ако няма любов, ще се появи. Ако има нещо в момента- вероятно върви към разпад.
Имаш ли някого предвид, задавайки този въпрос? Като че ли някой остава в миналото ти.

Днес изтеглих 7 мечове и Справедливостта изпада след нея. Беше ми хубав ден, общо взето.

ПП: Някой да ми обясни какво е искал да каже (съ)авторът на тази тема за ключовете.

« Последна редакция: Февруари 05, 2013, 06:05:18 pm от Кирин »

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2668 -: Февруари 05, 2013, 06:18:55 pm »
Благодаря ти много Кирин :58: Нямах никого в предвид като задавах въпроса Мислиш ли ,че със Смъртта като последна карта има надежда за промяна ,макар че доколкото съм чела Смъртта е трансформация и изхождайки от факта ,че съм сама ,може и да е промяна ,но винаги съм се страхувала от тази карта :-\
Кирин ,с риск да стана нахална ще ми изтеглиш ли карти за това дали ще създам връзка с Д
Това е последният ми въпрос ,защото прекалих :-[

« Отговор #2669 -: Февруари 05, 2013, 06:28:07 pm »
Дневната ми карта беше Страшният съд.Не знам дали е свързано с картата,но срещнах на улицата човек,който не бях виждала от много отдавна.  :blink:

« Отговор #2670 -: Февруари 05, 2013, 07:11:04 pm »
Благодаря ти,Кирин! Няма да те намразя,може би имаш право, благодаря ти за искреноста.  :58: Относно последния въпрос,да,просто няма как да се откъсна физически от цялата среда, скоро се връщам към обичайните си занимания,така че ще прекарвам повечето време от деня навън. Надявам се,че това ще помогне да се нормализират нещата,макар че аз се чувствам дълбоко наранена и обидена.
Доколкото за връзката...какво имаш напредвид, че ако продължа отношенията си изпускам нещо по-истинско,смисъл друга връзка или нещо свързано по-скоро с кариерата/ученето?
Иначе наистина е много ядосан, не знам кога ще му мине, какво искаш да кажеш с това,че нещата не са това,което аз виждам в момента? Че не е искрен с мен относно чувствата си и защо е с мен ли?

« Отговор #2671 -: Февруари 05, 2013, 07:49:19 pm »
Ами да, мисля, че изпускаш някоя много по-ценна връзка. Това си е мое мнение, разбира се, не си длъжна да се съобразяваш с моите интерпретации, още повече, предполагам, че си била разстроена, когато си теглила картите. Друг път помоли някой друг да ти тегли, ако си в такова състояние. Все пак, тази обърната кралица пентакли просто говори за нещо неистинско- като заместител на нещо. Обърната Справедливост пък показва, че пренебрегваш собствените си интереси, а може и да е чувство за вина. Имала съм комбинации с обърната Справедливост накрая- хич не е весело, да ти кажа. Светът ти се вижда тесен, докато не се научиш да се уважаваш и да се доверяваш на себе си.

Относно това, че нещата не са такива, каквито ги виждаш сега- нещо тепърва ще ти се изяснява. Да, може и да крие нещо, някой да му влияе... Ти сама ще разбереш за какво става въпрос. Все пак, не мисля, че е имал намерение да те лъже или използва. Просто ти не си човека, към когото е трябвало да се обърне.
« Последна редакция: Февруари 05, 2013, 08:20:29 pm от Кирин »

« Отговор #2672 -: Февруари 05, 2013, 07:59:32 pm »
Благодаря ти!  :wub: Не знам какво ще стане,времето ще покаже,в момента съм толкова изморена емоционално и психически,че горе-долу ми е все едно всичко.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2673 -: Февруари 05, 2013, 08:47:35 pm »
Кирин, доколкото разбрах, авторът на темата за ключовете обяснява, че картите таро се използват в някакви магически практики.  :blink: Точно какви и точно как, не е описано и по-добре. Другото предназначение на въпросните ключове е да отварят някакви врати на познание( ако правилно съм разбрала ).  :rolleyes:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2674 -: Февруари 05, 2013, 11:36:54 pm »
Здравейте
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 11:47:37 am от vanilla »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2675 -: Февруари 06, 2013, 09:20:56 am »
Ванила, много често задаваш един и същи въпрос, изчакай да мине малко време  :blink:
По тези карти - Паж жезли за пречки и Асо мечове за перспективи си мисля, че има неизяснени неща между вас. Ще проведете честен, открит разговор, ще разясните нещата.
Кралица жезли като бъдещи влияния може да е твой сигнификатор - ти ще бъдеш по-активната, водещата страна във връзката. Друго което ми хрумва - дали има по-възрастна жена, която му влияе?
Дяволът като отговор ..., ами за мен това са отношения изпълнени със страхове, ти си зависима емоционално от този мъж или отношения градящи се основно на секса.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2676 -: Февруари 06, 2013, 09:27:03 am »
Сънувах един странен сън и попитах, какво е значението му - 3 мечове, 4 жезли, 2 мечове.
Ще разбера нещо, но по 2 мечове май още не му е дошло времето  :-\ Другото, което ми хрумва е, че ще има положителна промяна в някакви взаимоотношения или всяко зло за добро ( 3м последвана от 4 жезли ).
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2677 -: Февруари 06, 2013, 09:42:55 am »
Ванила, много често задаваш един и същи въпрос, изчакай да мине малко време  :blink:
По тези карти - Паж жезли за пречки и Асо мечове за перспективи си мисля, че има неизяснени неща между вас. Ще проведете честен, открит разговор, ще разясните нещата.
Кралица жезли като бъдещи влияния може да е твой сигнификатор - ти ще бъдеш по-активната, водещата страна във връзката. Друго което ми хрумва - дали има по-възрастна жена, която му влияе?
Дяволът като отговор ..., ами за мен това са отношения изпълнени със страхове, ти си зависима емоционално от този мъж или отношения градящи се основно на секса.
tania, благодаря за включването......
имам една колежка, по-възрастна която наистина мисля му влияе, но какво общо ще има това с нашите отношения при положение, че тя вероятно не знае нищо....
не мога да се спра....хем постоянно се боря със себе си......хем си казвам край, а всъщност не става....
не знам как се вкарах в този капан......и как ще излизам от него.....
както казваш най-добре ще спра с въпросите....
Благодаря отново....

« Отговор #2678 -: Февруари 06, 2013, 10:01:16 am »
вчера 2 пентакли, днес умереност.

« Отговор #2679 -: Февруари 06, 2013, 05:24:29 pm »
Асо жезли изтеглих днес.
Вени, паднал ти се е ключ.  :72: