Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704502 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: ТАРО
« Отговор #2940 -: Март 10, 2013, 06:43:07 pm »
Ами там е работата,че сбърках.
Отидох при нея,до сега бях там.
Няма да намеря помощ от нея.Това е.

Не разбирам, що за майка трябва да си, че да злорадстваш за проблемите на детето си?
Ти съвет ли поиска от нея? Посъветва ли те нещо в крайна сметка или директно ти е казала, че не желае да се товари с проблемите ти?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2941 -: Март 10, 2013, 07:40:51 pm »

Не разбирам, що за майка трябва да си, че да злорадстваш за проблемите на детето си?
Ти съвет ли поиска от нея? Посъветва ли те нещо в крайна сметка или директно ти е казала, че не желае да се товари с проблемите ти?
Тя не осъзнава нищо от това което ми е причинила.Не се чувства гузна,не изпитва вина.
Двамата с брат ми са неразрушим тандем,в омраза към мен.
Стои и ми говори с назидателен тон,да се почувствам аз унизена за това,че съм потърсила помощ от нея.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2942 -: Март 10, 2013, 07:44:47 pm »

Тя не осъзнава нищо от това което ми е причинила.Не се чувства гузна,не изпитва вина.
Двамата с брат ми са неразрушим тандем,в омраза към мен.
Стои и ми говори с назидателен тон,да се почувствам аз унизена за това,че съм потърсила помощ от нея.
Мойте отношения с майка ми и брат ми са същите.Имам усещането, че когато една жена има син и дъшеря, вижда в дъщеря си почти винаги враг . Аз цял живот съм била за нещо виновна, сега съм виновна за това, че баща ми я изостави и отиде на 70год да живее с любовница...Виновна съм била и че имам дете с аутизъм и съм и създавала проблеми..а бе изобщо от 4г не я търся и ми е О.К.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2943 -: Март 10, 2013, 07:50:40 pm »
BLUD, изтеглих ти Жрецът, Асо мечове и 6 чаши. Да ти кажа, затрудняват ме тези карти  :-\. От една страна, времето за изясняването на ситуацията е дошло по Асо мечове, от друга 6 чаши символизира миналото и завръщане към него. Мъжът женен ли е, има ли деца ( питам заради Жрецът и 6 чаши )? По твоите карти - Страшният съд, Силата и Светът мисля, че по-скоро ще се раздели. Колебаех се за Светът, обаче картата наред с всички хубави значения, символизира и осъществяване на нещо.
Привет, това е бившият ми съпруг, в момента в който, намира жена , моментално забравя собствените си деца и издръжката им. Големият ми син е с аутизъм, и много го обича и има нужда да го вижда, тъжно му е когато баща му е дълго време не до него.Благодаря ти за отговора.Като един стрелец оптимист, мога ли да сметна , че връзката му приключва и той се връща при децата си
Благодаря за разяснението  :blink:! Ще се раздели с тази жена, 6 чаши символизира връщане към миналото. Колко буквални карти! За това на теб ти е излязъл и Страшният съд - ще има повратен момент, ще бъде съден за постъпките си в миналото.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2944 -: Март 10, 2013, 07:55:52 pm »
Здравейте момичета,

положението е много зле.
Въпросът ми е : Да потърся ли помощ от майка ми?

С нея не сме в добри взаимоотношения,но вече се чудя за коя сламка да се хвана като удавник :(
Да видя какъв съвет ще дадат картите.
Милки, изтеглих ти 9 чаши, 5 жезли, Висшата жрица, съвет - Кралица чаши. Въпреки че има някакви пререкания между вас по 5 жезли, смятам, че ще ти помогне. Потърси я  :blink:. Бъди добросърдечна и мила, и мисля, че ще се отнесе с разбиране към проблема ти.
Благодаря ти.
Родната ти майка ,ти е враг.
Тя и брат ми,са ми врагове.
Най-накрая го осъзнах.
Милки, съжалявам, че съм те подвела  :(! Искаше ми се да срещнеш разбиране и съм видяла това, което искам. Каквото и да напиша сега, ще е след дъжд качулка. Наистина ли всичко беше окончателно, толкова ли категорична беше майка ти? Направо не мога да повярвам!
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2945 -: Март 10, 2013, 07:59:49 pm »
Здравей, Таня. Благодаря ти за тълкуванието. Поведението му едва ли е ръководено от ревност, понеже съм негова сестра. Надявам се да е така както казваш и да таи все пак едно добро чувство, пък дори и да не го показва.
Може да има и братска ревност  :blink:. Той има хубави чувства към теб, но е властен, обича да се налага, трудно се решава на промени. От друга страна смятам, че държи на думата си, на него може да се разчита. Картите по-скоро описват характера му и отношението му към теб, а не толкова причината за неговото поведение.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2946 -: Март 10, 2013, 08:12:04 pm »
Таня ,не си ме подвела :unsure:
Не се чувствай зле.
Аз зададох въпроса и тръгнах.Това е.
Благодаря ти,че винаги си отзивчива :-[

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2947 -: Март 10, 2013, 08:19:35 pm »
BLUD, изтеглих ти Жрецът, Асо мечове и 6 чаши. Да ти кажа, затрудняват ме тези карти  :-\. От една страна, времето за изясняването на ситуацията е дошло по Асо мечове, от друга 6 чаши символизира миналото и завръщане към него. Мъжът женен ли е, има ли деца ( питам заради Жрецът и 6 чаши )? По твоите карти - Страшният съд, Силата и Светът мисля, че по-скоро ще се раздели. Колебаех се за Светът, обаче картата наред с всички хубави значения, символизира и осъществяване на нещо.
Привет, това е бившият ми съпруг, в момента в който, намира жена , моментално забравя собствените си деца и издръжката им. Големият ми син е с аутизъм, и много го обича и има нужда да го вижда, тъжно му е когато баща му е дълго време не до него.Благодаря ти за отговора.Като един стрелец оптимист, мога ли да сметна , че връзката му приключва и той се връща при децата си
Благодаря за разяснението  :blink:! Ще се раздели с тази жена, 6 чаши символизира връщане към миналото. Колко буквални карти! За това на теб ти е излязъл и Страшният съд - ще има повратен момент, ще бъде съден за постъпките си в миналото.
Благодаря от сърце за отговора. Освен да кажа, дай боже. А картите Таро могат ли да отговарят на въпрос за време, в смисъл кога ще се случи-раздялата
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2948 -: Март 10, 2013, 09:01:00 pm »
Благодаря от сърце за отговора. Освен да кажа, дай боже. А картите Таро могат ли да отговарят на въпрос за време, в смисъл кога ще се случи-раздялата
Ако искаш изтегли карти, ще се опитаме да ги интерпретираме  :blink:. Големите аркани съответстват на планети и зодиакални знаци, това може да даде някаква насока. Например Жрецът - Телец, период от края на април до края на май. Жезлите и мечовете са бързи, следват чашите, пентаклите са най бавни.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2949 -: Март 10, 2013, 09:08:55 pm »
Ако искаш изтегли карти, ще се опитаме да ги интерпретираме  :blink:. Големите аркани съответстват на планети и зодиакални знаци, това може да даде някаква насока. Например Жрецът - Телец, период от края на април до края на май. Жезлите и мечовете са бързи, следват чашите, пентаклите са най бавни.
Таня готово изтеглих Рицар пентакли 2- десятка мечове 3-2 чаши
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2950 -: Март 10, 2013, 09:12:30 pm »
Ами аз не съм по тълкуването, ама да опитам Рицар пентакли-моят льольо-т.е. нещата ще се случат бавно, другите две карти сигурно са, моето желание нещата да се случват по-бързо, ама..А чашите как се тълкуват..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2951 -: Март 10, 2013, 10:15:31 pm »
Blud,аз нямам опит с определяне на времето с таро, но да пробваме  :blink:. Рицар пентакли отговаря на Овен / Телец, 10 меча е Слънце в Близнаци, а 2 чаши - Венера в Рак. Трябва май, юни да се случи  :-\. 2 чаши са и 2 седмици, но заради бавният Рицар пентакли, не мисля, че ще се случи толкова бързо. Погледнах в ефемеридите - през юни Венера е в Рак, Слънцето си е в Близнаци - би трябвало да е тогава.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2952 -: Март 11, 2013, 11:04:22 am »
Ще отговори ли на смс-а ми?

4ч-Рицар пентакли-Паж чаши

Разделени сме. Нямам новини от 2 месеца от нея.

« Отговор #2953 -: Март 11, 2013, 11:50:06 am »
здравейте момичета,
изтеглих 3 карти на сестра ми,по нейно желание
"ще се разведа ли с Х"-тя много иска ,но той все намира начин да се завърти покрай нея..имат общ бизнес-това допълнително нагнетява нещата,тя не го иска и обича,но той да -и тя не може да се откачи ,буквално...паднаха се
Справедливост,асо меч,асо жезли
предварителни благодарности ;)

« Отговор #2954 -: Март 11, 2013, 12:03:51 pm »
Въпросът е каква е причината за високомерното, арогантно и пренебрежително отношение на мой близък спрямо мен - Рицар пентакли, Крал пентакли и Асо чаши. Днес останах възмутена от неадекватното му поведение. Благодаря ви много!!
нека да се включа и аз по този въпрос-типично за крал пентакли е да се държи така на моменти...той е много властен,и ако нещо малко го подразни или друг вече го е направил-следва заслепено от злост поведение,към хора незслужили гнева му-някъде съм срещала да го наричат "малък император"-доминат е и обича да хапе,въпреки че в  него може да крие много емоции...според мен нещо в разговора или реди време го е подразнило и е намерило изблик ....възможно ли е финансови причини или семейни дразги да го изнервят и това да рефлектира върху отношенията ви?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2955 -: Март 11, 2013, 12:16:50 pm »

Ще ти отговори, но няма да си напълно удовлетворен.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2956 -: Март 11, 2013, 12:17:53 pm »
здравейте момичета,
"ще се разведа ли с Х"-тя много иска ,но той все намира начин да се завърти покрай нея..имат общ бизнес-това допълнително нагнетява нещата,тя не го иска и обича,но той да -и тя не може да се откачи ,буквално...паднаха се
Според мен - да.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2957 -: Март 11, 2013, 12:36:24 pm »

мирише на сдобряване. Този РП си е влюбен- пролет е в душата му, ще премине състоянието по 4ч.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2958 -: Март 11, 2013, 12:37:46 pm »
здравейте момичета,

и тук имам малко по-различно мнение от таня- аз мисля, че не- има желание за развод, но не го виждам осъществено
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2959 -: Март 11, 2013, 12:45:38 pm »
благодаря,аз мисля ,че няма да се разведат,а тя много иска,но не се получава на практика :(
сега изтеглих 4 карти за мен и господин за който питам
до края на седмицата ще се обади ли
жрица,асо чаши,сила,рицар чаши