Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708103 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: ТАРО
« Отговор #2960 -: Март 11, 2013, 01:02:22 pm »
благодаря,аз мисля ,че няма да се разведат,а тя много иска,но не се получава на практика :(
сега изтеглих 4 карти за мен и господин за който питам
до края на седмицата ще се обади ли
жрица,асо чаши,сила,рицар чаши

Симпатиите са взаимни...даже е меко казано симпатии- тук бошуват страсти. но въпреки това има комбинация за платоническа любов. Има ли ли сте интимен контакт до сега? ако не- скоро ще го има това.
тези 4 карти какви са- отговор, коментар съвет резултат. Ако е това- може да не е тази седмица, но със сигурност ще се обади.
Ако си изтеглила просто 4 последователни карти- ще се обади.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2961 -: Март 11, 2013, 02:00:01 pm »
от 1-вия тип са,изтеглените карти :) много благодаря,имали сме връзка,но преди много време,сега след дълго време ме потърси ,и аз миналата седмица му писах-но за момента е платонично всичко и се надявам да преминем на нов етап

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2962 -: Март 11, 2013, 02:31:19 pm »
На въпрос за бизнес / работа ми се паднаха следните комбинации -
1. Императрицата, Кулата, Кралица пентакли, Кралица жезли
2. Луната, Обесеният, Асо пентакли
Ще се радвам някой да сподели идеи  :blink:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2963 -: Март 11, 2013, 02:41:59 pm »

Танче, тези първите отговор- коментар ли са?
1.Имам чувството, че има борби за власт между 3 много кадърни жени. Императрицата да внимава да не я катурнат тези двете. А може и да е просто предупреждение за предстоящ крах- но кралиците са или 2 много оправни жени или една оправна жена- ще се заемат да оправят бъкии.

2. Картите показват един адски тежък период продължил много време. но скоро ситуацията би трябвало да претърпи позитивен обрат. Търпение

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2964 -: Март 11, 2013, 02:54:21 pm »

Танче, тези първите отговор- коментар ли са?
1.Имам чувството, че има борби за власт между 3 много кадърни жени. Императрицата да внимава да не я катурнат тези двете. А може и да е просто предупреждение за предстоящ крах- но кралиците са или 2 много оправни жени или една оправна жена- ще се заемат да оправят бъкии.

2. Картите показват един адски тежък период продължил много време. но скоро ситуацията би трябвало да претърпи позитивен обрат. Търпение
Много ти благодаря за коментара! Да, отговор -коментар са първите, ама втората кралица съвсем ме обърка и учуди. За втората комбинация си много права - много дълго бях без работа, с детето вкъщи, като с вързани ръце. Ето я саможертвата (Обесеният ) -отказах се от добре платената си работа навремето, за да създам семейство и да имам дете.  Значи се задава светлина в тунела  :blink:. Асото пентакли ми е една от любимите карти между другото. Сега ми стана интересно за първите карти  :rolleyes:. Може да започна бизнес, да фалирам, ама после явно ще потръгне  ;D.
« Последна редакция: Март 11, 2013, 03:04:25 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2965 -: Март 11, 2013, 03:08:09 pm »
Ахаа...
тогава Императрица + Кула показва, че трябва да се откажеш от ролята си на домакиня и майка на първо място- радикална промяна и ставаш Бизнес Дама ДП+ДЖ

;)

Действай смело

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2966 -: Март 11, 2013, 03:24:24 pm »
Ахаа...
тогава Императрица + Кула показва, че трябва да се откажеш от ролята си на домакиня и майка на първо място- радикална промяна и ставаш Бизнес Дама ДП+ДЖ

;)

Действай смело
Ако знаеш, как ме зарадва  :yahoo:. Те картите си показват правилно, ама за който има очи да види.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2967 -: Март 11, 2013, 07:52:34 pm »
Здравейте момичета, може ли да ми теглите едни карти на следните въпроси:
Какви събития(как ще стоят нещата в тази сфера) ще се случат в съпружеските ми отношения?
какво ме очаква в професионалната сфера(работата)?
 :25:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2968 -: Март 12, 2013, 01:27:54 am »
Здравейте момичета, може ли да ми теглите едни карти на следните въпроси:
Какви събития(как ще стоят нещата в тази сфера) ще се случат в съпружеските ми отношения?
какво ме очаква в професионалната сфера(работата)?
 :25:
Ванила, поставих срок от 3 месеца. За съпружеските отношения - 3 чаши, 7 жезли, 8 чаши - Струва ми се, че ще има конфликти заради трети човек и после отдалечаване от цялата ситуация. Ще обърнеш гръб на нещо или някой.
По въпроса за работата - 2 пентакли, 8 жезли, 9 пентакли. Ще получиш изненадващо повишение или ще ти изплатят някакво допълнително възнаграждение.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2969 -: Март 12, 2013, 07:09:24 am »
tania, мерси за картите.....само конфликт заради 3-ти човек нали?...и отдалечаването и изоставянето на нещо няма да е мъжа ми нали....трябва да ходя на работа и не мога да се задълбоча в картите.....благодаря пак.....после ще ги прегледам по-подробно ...хубав ден

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2970 -: Март 12, 2013, 10:47:52 am »
Ванила, аз по отношение на първите карти подкрепям Таня, но при вторите аз не виждам повишение- виждам просто ангажираност и накрая ще си доволна..просто ще си доволна от себе си.. :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2971 -: Март 12, 2013, 12:19:08 pm »
Зикову, на мен често 2 пентакли ми излиза при преминаване от едно състояние в друго ( например една позната питаше, дали синът й ще излезе предсрочно от затвора и 2 пентакли показваше преминаването от свобода към затвор ). Трябва да погледна и за др. комбинации, понякога ми е показвала някакъв документ, известие. 8 жезли си е бързина, понякога значи и внезапно влюбване. 9 пентакли наистина е трудна за тълкуване, аз в този случай си помислих, че значи допълнителна отговорност и дисциплина, дължащи се на повишение или просто повече задължения на работното място.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2972 -: Март 12, 2013, 12:49:10 pm »
Момичета,моля ви,ако имате възможност,ми изтеглете едни карти на въпроса Как ще се развият отношенията ни с Х.?

« Отговор #2973 -: Март 12, 2013, 01:11:30 pm »
здравейте,
може ли да помоля някой да ми изтегли карти на въпрос-Какви отношения иска от мен Светлин?
благодаря в аванс за отделеното време

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2974 -: Март 12, 2013, 02:29:58 pm »
Момичета,моля ви,ако имате възможност,ми изтеглете едни карти на въпроса Как ще се развият отношенията ни с Х.?
Каризма, изтеглих ти Силата, Крал чаши и Обесеният. Какво да кажа по тези карти, освен да се заредиш с вътрешна сила и търпение. Обесеният не вещае промени за дълъг период от време. Нека и някой друг ти тегли, аз напоследък прекалих с картите, мисля да си подредя колодата и да я оставя на спокойствие за известно време.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2975 -: Март 12, 2013, 02:40:46 pm »
здравейте,
може ли да помоля някой да ми изтегли карти на въпрос-Какви отношения иска от мен Светлин?
МариБел, изтеглих ти 5 меча, 2 меча и Страшният съд. Мисля, че в миналото някой е постъпил нечестно с другия. Сега или се чувства в безисходица, или не иска да прогледне за истината. Предстои промяна по Страшният съд, нещата няма да останат повече неизяснени. Понякога значи обвързване, дори брак, голяма промяна в живота, друг път - понасяне на последствията от минали грешки. Може да значи и опрощение.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2976 -: Март 12, 2013, 03:38:41 pm »
Каризма, изтеглих ти Силата, Крал чаши и Обесеният. Какво да кажа по тези карти, освен да се заредиш с вътрешна сила и търпение. Обесеният не вещае промени за дълъг период от време. Нека и някой друг ти тегли, аз напоследък прекалих с картите, мисля да си подредя колодата и да я оставя на спокойствие за известно време.

Аз само чакам Таня да изтегли и веднага се нареждам да тълкувам ;D Не тегля карти тези дни - извинете ме. Но за мнение- винаги може да ме потърсите ;)

Каризма по тези карти излиза, че мъжа е много влюбен в теб и ще осане така и за вбъдеще, но явно е някой- има пасивност..хем се надъхва нещо да направи, хем после не му достига амбицията. И се примирява със ситуацията- каквато е.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2977 -: Март 12, 2013, 03:42:27 pm »
здравейте,
МариБел, изтеглих ти 5 меча, 2 меча и Страшният съд. Мисля, че в миналото някой е постъпил нечестно с другия. Сега или се чувства в безисходица, или не иска да прогледне за истината. Предстои промяна по Страшният съд, нещата няма да останат повече неизяснени. Понякога значи обвързване, дори брак, голяма промяна в живота, друг път - понасяне на последствията от минали грешки. Може да значи и опрощение.

А по тези карти моето мнение е една закучена ситуация, в която и единия и другия не получава съвсем това, което иска- няма удовлетворение. Нужно е да си отвориш очите. И не знам, дали когато го направиш това, което ще видиш, ще ти хареса...Така се е проявявал СС при мен. :-\
Просто необходимост да промениш гледата точка, а и ПОВЕДЕНИЕТО СИ коренно.
« Последна редакция: Март 12, 2013, 05:27:06 pm от zikovu »

« Отговор #2978 -: Март 12, 2013, 04:36:21 pm »
Здарстииии
 ;D
Каризма-мисля че страст и чувства не липсват,обаче действие не виждам,то и краля е нерешителното му състояние за момента...доста ще се тутка.Четох в един англоезичен сайт,че най -кофтито на Обесения е ,че той се забавлява да виси надолу с главата-вид мазохист,затова може и да сдържа чувствата си към теб

МариБел-кой кого е изоставил?Ако се притесняваш и подвъпроса е дали е края-не ,не е,но си смени поведението ,както каза zikovu.ССъд ми дава край,след развитие-тоест,след като сте си разчистили отношенията.На ССъд винаги тегля 3 допълнителни-да видя накъде поемат отношенията

и сега и аз да помоля за мнения-въпросът е за приятелка-защо се държи така към нея един младеж ;)))
глупак,2 мечове,колесница

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2979 -: Март 12, 2013, 05:21:55 pm »
3 чаши, 7 жезли, 8 чаши
има ли възможност да се изтегли втора карта, за да се види тази 8 чаши какво точно се опитва да каже..?
и трябва ли ако се прави така това винаги да е по време на тегленето на първите карти?
иначе ако гледам картите ами май хич не е добре работата....8 чаши може да означава и раздяла.....но пък също така май показва много добре и сегашното състояние на отношенията ни...всъщност и трите карти много добре го показват....аз самата изпитвам силни затруднения от известно време в себе си и към него......на вас случвало ли ви се е да се чувствате безчувствени към "вашия" човек ...?