Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708255 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: ТАРО
« Отговор #2980 -: Март 12, 2013, 05:30:42 pm »

и сега и аз да помоля за мнения-въпросът е за приятелка-защо се държи така към нея един младеж ;)))
глупак,2 мечове,колесница

Сиси- на мен СС не ми дава край, но радикална промяна- да. Ако се осъществи при теб- в мисленето ти тази радикална промяна- може и да е край. Но може просто да е промяна за добро за ВАС..

А по картите- защото е глупак. Нищо не разбира. Не мисля, че храни някакви по- специални чувства към нея и поне на този етап не мисля, че им предстои нещо съвместно.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2981 -: Март 12, 2013, 05:37:09 pm »
3 чаши, 7 жезли, 8 чаши
а смятате ли, че комбинацията може да се разглежда и по този начин.....
3 чаши...партитата, лекотата и веселието във връзката един вид да са отминали вече ....
7 жезли.....и поради тази причина да се налага някой да защитава това, или себе си в отношенията, защото не желае веселието и лекотата да си заминават
8 чаши....и единия да остане емоционално разочарован и да трябва да се откаже наистина от 3-ката чаши....
как ви звучи.....?
картите намекват ли за емоционални битки...?
от това, което попрочетох или единия ще си тръгне, или се чувства някаква липса на нещо във връзката, или връзката преминава през кофти период, но след това ще се задълбочи...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2982 -: Март 12, 2013, 07:53:49 pm »
добре си си ги разтълкувала.
Но като цяло мисля, че в отношенията ви няма много хармония и често се карате. Просто мисля, че ще ви писне- ще имате нужда от почивка един от друг- до колко ще е окончателна раздялата, дали ще е раздяла или просто тотално отдалечаване един от друг макар да живеете под един покрив- ще видим по- нататък.

« Отговор #2983 -: Март 12, 2013, 09:14:21 pm »
Благодаря ви,момичета.Аз си теглих онлайн карти,как да постъпя оттук насетне,че ситуацията е много „на въпреки”,като кажа Да,ми казват Не.Паднаха се 2чаши,9чаши,10пентакли.Май трябва да проявя повече търпение и разбиране,ако искам да запазя тези отношения.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2984 -: Март 12, 2013, 09:41:00 pm »
Благодаря ви,момичета.Аз си теглих онлайн карти,как да постъпя оттук насетне,че ситуацията е много „на въпреки”,като кажа Да,ми казват Не.Паднаха се 2чаши,9чаши,10пентакли.Май трябва да проявя повече търпение и разбиране,ако искам да запазя тези отношения.
ами картите са много хубави....може би трябва да избереш по-благ и великодушен подход и отношение, ако имаш натрупани емоционални гадости в тази връзка да се опиташ да ги оставиш и да се опиташ да дадеш нов шанс......да се вгледаш в себе си също....или пък евентуално ти това правиш в момента....последната карта говори за успех и чувство на удовлетвореност, въпреки някои пречки и предизвикателства крайния резултат би трябвало да е много благоприятен .......
това е моето мнение.....но и аз съм новак тъй, че  :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2985 -: Март 12, 2013, 09:42:31 pm »
3 чаши, 7 жезли, 8 чаши
има ли възможност да се изтегли втора карта, за да се види тази 8 чаши какво точно се опитва да каже..?
и трябва ли ако се прави така това винаги да е по време на тегленето на първите карти?
иначе ако гледам картите ами май хич не е добре работата....8 чаши може да означава и раздяла.....но пък също така май показва много добре и сегашното състояние на отношенията ни...всъщност и трите карти много добре го показват....аз самата изпитвам силни затруднения от известно време в себе си и към него......на вас случвало ли ви се е да се чувствате безчувствени към "вашия" човек ...?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2986 -: Март 13, 2013, 01:05:28 am »

картите са перфектни- с човека сте свързани, макар, че ти си често сама. Но си обичана и желана- би трябвало добре да се държи с теб. По тези карти излиза съвместно бъдеще.
Спокойствие, търпение и вяра в себе си.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2987 -: Март 13, 2013, 09:34:52 am »
карта за дена Паж на жезлите и една друга карта падна...взех и нея 6 жезли....много хубави карти....
дано деня ми наистина да е толкова хубав....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2988 -: Март 13, 2013, 09:54:20 am »
Ванила- може да се тегли допълнителна към 8 ч- но на момента. В последствие не става.

Каризма- сега погледнах хорара ти и го сравнявам с двата въпроса от Таро- нещата се припокриват. Той скоро няма нищо да предприеме, но определено има чувства към теб.
Много обичам така като ми се подтвърждава информацията!!! ;D

« Отговор #2989 -: Март 13, 2013, 09:56:13 am »
Благодаря ви,явно всеки си има трудни моменти и дано по-скоро това да премине,защото го преживявам много дълбоко.

« Отговор #2990 -: Март 13, 2013, 10:07:29 am »
Zikovu,благодаря ти за труда,в повечето случаи и хорарите,и картите си показват правилно.Може би,защото въпросите,които задавам наистина много ме вълнуват.Старая се да давам обратна връзка,и се надявам скоро да се потвърдят предположенията  :blink:

« Отговор #2991 -: Март 13, 2013, 11:44:11 am »
Здравейте :) и добре заварили
още уча за Таро,но имам желание да напредна
имам един въпрос,подредбата е от 4 карти-ситуация,анализ ,съвет резултат
приключиха ли отношенията между жената Х и мъжът У
паж пентакли,влюбените,обесеният,кралица чаши...знам,че не е много коректно зададен,но просто така се върти в главата ми,и не допуска друг
ще се радвам да прочета мненията ви

« Отговор #2992 -: Март 13, 2013, 12:38:42 pm »
Не мисля, че са приключили, а че са в застой и евентуално тя ще направи крачка към излизане от ситуацията.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2993 -: Март 13, 2013, 05:52:09 pm »
Здравейте мили момичета,
а може ли да се зададе въпрос,каква ще бъде соларната година на човек? :-\ :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2994 -: Март 13, 2013, 06:28:05 pm »
Здравейте мили момичета,
а може ли да се зададе въпрос,каква ще бъде соларната година на човек? :-\ :blink:
Може да си изтеглиш по 3 карти за всеки месец или по аналогия на домовете  :blink:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2995 -: Март 13, 2013, 09:24:57 pm »
Здравейте мили момичета,
Може да си изтеглиш по 3 карти за всеки месец или по аналогия на домовете  :blink:.
А само три,които да описват годината,не става ли? :mellow:

« Отговор #2996 -: Март 13, 2013, 11:16:06 pm »
Ами много са общи, ще опишат само общите аспекти.
Има годишни прогнози, правих си такава, както и на приятелки. Обаче трябва да си готова да чуеш всякакви неща. Ако при астрологията може да премълчиш за даден аспект, ако човекът не е готов да обмисли информацията, при Таро е по-трудно. Самото картинно изображение на картите подсказва много, страшно много, дори и на неопитни.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2997 -: Март 14, 2013, 12:19:09 pm »
Момичета, пробвали ли сте да сложите някоя от картите под възглавницата си докато спите? Появяват се невероятни сънища, изпълнени със знаци и символи. Помага за разбирането на съответната карта или поне е много интересно. Вчера пробвах с 10 чаши - сънувах огромно помещение с вода, колоните бяха кристални - от планински кристал и розов кварц. Невероятна красота! Носех се по водата, навсякъде имаше водни лилии и различни риби, водни костенурки, всичко беше в хармония. Пробвала съм и с Асо пентакли - тогава сънувах земя, дърво с висящи корени, орехи. С Висшата жрица също имах интересни сънища.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2998 -: Март 14, 2013, 01:16:17 pm »
аз ще опитам тази вечер, но как да си избера картата...?
май ще пробвам с някоя кофти...
с 8 чаши напоследък ми се появява често....

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2999 -: Март 14, 2013, 01:36:53 pm »
аз ще опитам тази вечер, но как да си избера картата...?
май ще пробвам с някоя кофти...
с 8 чаши напоследък ми се появява често....
8 чаши не е чак толкова лоша карта. Можеш да си избереш, която карта искаш, гледай само да е някоя с положително значение. Не бих си сложила Дяволът под възглавницата. Ако искаш си задай въпрос, с коя карта да пробваш и изтегли. Ако е някоя хубава опитай с нея, ако не - ти си избери. Да споделиш после.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх