Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705480 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #3000 -: Март 14, 2013, 04:48:11 pm »
Ами много са общи, ще опишат само общите аспекти.
Има годишни прогнози, правих си такава, както и на приятелки. Обаче трябва да си готова да чуеш всякакви неща. Ако при астрологията може да премълчиш за даден аспект, ако човекът не е готов да обмисли информацията, при Таро е по-трудно. Самото картинно изображение на картите подсказва много, страшно много, дори и на неопитни.
А ще го направиш ли за мен?

« Отговор #3001 -: Март 14, 2013, 06:11:39 pm »
Оки, утре?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3002 -: Март 14, 2013, 06:27:31 pm »
Добре :blink:Само кажи аз какво трябва да направя? :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3003 -: Март 14, 2013, 06:37:31 pm »
Теглих карти,как ще протече срещата ми с един човек след няколко дни.И ми излязоха следните карти:

9 чаши
2 мечове
Вселената

Какво показват тези карти? :-[

« Отговор #3004 -: Март 15, 2013, 12:22:12 am »
Не мисля, че са приключили, а че са в застой и евентуално тя ще направи крачка към излизане от ситуацията.
много благодаря Жасмин Вени,аз също не мисля ,че са приключени,но тя трябва да погледне нещата от неговата позиция,за да разбере защо така се получава
Изтеглих си за мен
как ще постъпи мъжът Х към мен-крал чаши,крал жезли,глупак....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3005 -: Март 15, 2013, 01:07:01 am »
 ;D

« Последна редакция: Март 15, 2013, 09:45:42 am от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3006 -: Март 15, 2013, 08:18:53 am »
аз ще опитам тази вечер, но как да си избера картата...?
май ще пробвам с някоя кофти...
с 8 чаши напоследък ми се появява често....
8 чаши не е чак толкова лоша карта. Можеш да си избереш, която карта искаш, гледай само да е някоя с положително значение. Не бих си сложила Дяволът под възглавницата. Ако искаш си задай въпрос, с коя карта да пробваш и изтегли. Ако е някоя хубава опитай с нея, ако не - ти си избери. Да споделиш после.
вчера си изтеглих 3-ка пентакли, сложих я тази нощ под възглавницата си, но нищо...сънувах някакви неща хаотични с никаква връзка...даже си спомням само едно и то беше във връзка със ситуация през деня...... ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3007 -: Март 15, 2013, 09:04:01 am »
аз ще опитам тази вечер, но как да си избера картата...?
май ще пробвам с някоя кофти...
с 8 чаши напоследък ми се появява често....
8 чаши не е чак толкова лоша карта. Можеш да си избереш, която карта искаш, гледай само да е някоя с положително значение. Не бих си сложила Дяволът под възглавницата. Ако искаш си задай въпрос, с коя карта да пробваш и изтегли. Ако е някоя хубава опитай с нея, ако не - ти си избери. Да споделиш после.
вчера си изтеглих 3-ка пентакли, сложих я тази нощ под възглавницата си, но нищо...сънувах някакви неща хаотични с никаква връзка...даже си спомням само едно и то беше във връзка със ситуация през деня...... ;D
Нищо, опитай пак. Чувствата са ти приоритет към момента, пробвай с карта от боя чаши - Асо чаши или 10 чаши. След няколко опита ще се получи.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3008 -: Март 15, 2013, 09:51:09 am »
Теглих карти,как ще протече срещата ми с един човек след няколко дни.И ми излязоха следните карти:

9 чаши
2 мечове
Вселената

Какво показват тези карти? :-[

Приятно, ще говорите по работа, но няма някакво развитие за момента с тези 2 мечове. По-скоро ще се чудиш "и сега на къде" и други мисли ще те владеят.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3009 -: Март 15, 2013, 02:50:13 pm »
Благодаря ти Жасмин :blink:
Срещата се състоя още днес.
Наистина има върху какво да помисля.

Благодаря ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3010 -: Март 15, 2013, 04:27:24 pm »
Реших да задам въпрос и да изтегля карти.

Какви са мислите и чувствата на К. към мен,след днешната среща?

Излязоха следните карти:

Любовниците
Кралица на Пентаклите
4 мечове

Ще ми кажете ли какво значи? :-[
« Последна редакция: Март 15, 2013, 09:12:41 pm от Milkyway »

« Отговор #3011 -: Март 15, 2013, 07:37:52 pm »
Любовниците винаги показват силни любовни чувства.
Кралица пентакли е жена, която води до 4 мечове- застой, заспалост, направо летаргия. Майка ли е или е женен?
Кралица пентакли е домакиня, семейна жена.

Явно е, че има силни...мм...нежни усещания, но е стопиран от друга жена.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3012 -: Март 15, 2013, 09:12:01 pm »
Любовниците винаги показват силни любовни чувства.
Кралица пентакли е жена, която води до 4 мечове- застой, заспалост, направо летаргия. Майка ли е или е женен?
Кралица пентакли е домакиня, семейна жена.

Явно е, че има силни...мм...нежни усещания, но е стопиран от друга жена.
Женен е от 10 години.
Но е просто женен,няма някакви други отношения с нея,освен духовни.
А какво казваш е другото значение на кралица пентакли?

Значи ме е харесал? Така ли?

« Отговор #3013 -: Март 15, 2013, 10:00:23 pm »
Мисля, че са заедно поради финансова изгода. Тя обича да демонстрира превъзхоството си и да налаг своето мнение.

Мисля, че те е харесал, да, но бих построила една синастрия върху двама ви и отделна между него и нея.

Какво ти очакваш от него? Може и на ЛС.
Може и да не ми отговаряш,, ако въпросът ми те поставя в неудобно положение;.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3014 -: Март 15, 2013, 10:23:06 pm »
Мисля, че са заедно поради финансова изгода. Тя обича да демонстрира превъзхоството си и да налаг своето мнение.

Мисля, че те е харесал, да, но бих построила една синастрия върху двама ви и отделна между него и нея.

Какво ти очакваш от него? Може и на ЛС.
Може и да не ми отговаряш,, ако въпросът ми те поставя в неудобно положение;.
Благодаря ти пак Жасмин :blink:
Тази синатрия,на базата на картите таро ли е?Защото не съм чувала за нея.Знам само за астрологичната синастрия.
Това би било интересно,да се направи .За мен и него.

А относно какво очаквам от него -още не знам ;DНещата са в зародиш,който може да покълне или да увехне.
Нямам идея.
Просто искам на този етап да го виждам,за да го опозная.Ако е рекъл Всевишния.

« Отговор #3015 -: Март 15, 2013, 10:45:50 pm »
е астрологична де :P За Таро не съм чувала :)

Когато мога, сравнявам Таро с астрология. Относно времената се покриват в много аспекти, защото всяка карта носи значението на определен период от време, дори десетневка, големите аркани повечето се управляват от планетите.
Затова, когато се опитвам да си направя някаква прогноза, сравнявам значенията на всяка карта с времето и после си поглеждам транзитите.

Обаче идва голям парадокс - собствени събития не може да предвиждаш :angry:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3016 -: Март 15, 2013, 10:54:19 pm »
е астрологична де :P За Таро не съм чувала :)

Когато мога, сравнявам Таро с астрология. Относно времената се покриват в много аспекти, защото всяка карта носи значението на определен период от време, дори десетневка, големите аркани повечето се управляват от планетите.
Затова, когато се опитвам да си направя някаква прогноза, сравнявам значенията на всяка карта с времето и после си поглеждам транзитите.

Обаче идва голям парадокс - собствени събития не може да предвиждаш :angry:
Аз имам синастрия с него.

Иначе сега зададох въпрос ,ще имам ли връзка с К.? И виж какви карти излязоха:

Настояща ситуация-Звездата
Моят свят-Глупака
Неговият свят-Жрецът
Евентуални проблеми-4 мечове
Пречки-Рицар Чаши
Уроци и знаци-2 пентакли
Моите надежди,страхове и желания-Умереност
Неговите надежди,страхове и желания - Любовниците
Предизвикателства-5 пентакли
Краен резултат-Асо чаши

Как ти се виждат?

« Отговор #3017 -: Март 15, 2013, 11:22:41 pm »
може ли линк към подредбата, за да се ориентирам и визуално в картите?

Иначе Звездата е измамни надежди, неясна карта, но и даваща много хоризонти. Това за мен е твоето положение сега - измамена си и си с разбити надежди.
Глупакът е новото, детското, влюбването.
Жрецът показва, че човекът често прибягва до собствената си интуиция. Мисля, че астралното и мистиката не са му непознати.
4 мечове за втори път ти се появява - сложи я под възглавницата. Застой и принудително 'немърдане", явно е показател за неговата ситуация.
Рицар чаши показва много емоции, силно влюбване, като следващата карта 2 пентакли ми говори, че е възможно да имате някаква връзка, ще ви се наложи да балансирате като момчето от двойка пентакли между семейство и странични ...срещи.
Умереността показва, че си готова само да опиташ, но не и да се хвърлиш надолу с главата, умерена си, недоверчива, предпазлива.
5 пентакли ми е тежка карта - финансово затруднение (при теб?), болест :( Не знам кога и как би се проявила, дали може да бъде избегната.
Асо чаши е найй-сладката карта за любов. Радвай се и се отпусни в изживяването, чувствата тепърва предстоят.

Пак ще помоля за линк към подредбата или да напишеш визуално как се подреждат картите. По примера:
 =====1====3
 =====2====4

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3018 -: Март 16, 2013, 09:31:32 am »
Мерси Жасмин,
значи картите са добри. :blink:
Пак излязоха и Любовниците :-\
Няма как да ти пратя линк,защото вчера съм ги хвърлила и като затворя страницата ,тази подредба изчезва :-[
От някакъв английски сайт беше.....ама.
« Последна редакция: Март 16, 2013, 09:58:31 am от Milkyway »

« Отговор #3019 -: Март 16, 2013, 10:34:04 am »
Имам нужда от малко помощ.На въпроса:Има ли друга жена между нас? излизат Кралица пентакли+Рицар жезли+Асо пентакли.Как да я тълкувам тази кралица?Сигнификатор ли се явява или „друга” жена?