Цитат на: zikovu в Март 21, 2013, 05:59:06 pmЦитат на: lealya в Март 21, 2013, 02:33:33 pm зададох така въпроса защото вече губя надежда за подновяване на отношенията и се опитвам да излаза от тази неясна ситуация . Послушах те и зададох нов въпрос.Какво да очаквам от Н в следващите 3 месеца?карти-рицар пентакли,6 пентакли,слънцеХааамммиии- не изглежда съвсем незаинтересован, но изглежда много мислящ, премислящ, претеглящ. ...виждам, че ще има ясно решение до 3 месеца- заедно с теб или без теб- но..не мога някак си да усетя на къде клони. Искам да си теглиш карти "какви чувства изпитва към мен"- не мога да го уловя от тези карти...мерси..Много ти благодаря :blink:Зададох въпрос-Какви чувства към мен.......?изтеглих-8 жезли,9жезли,колелото
Цитат на: lealya в Март 21, 2013, 02:33:33 pm зададох така въпроса защото вече губя надежда за подновяване на отношенията и се опитвам да излаза от тази неясна ситуация . Послушах те и зададох нов въпрос.Какво да очаквам от Н в следващите 3 месеца?карти-рицар пентакли,6 пентакли,слънцеХааамммиии- не изглежда съвсем незаинтересован, но изглежда много мислящ, премислящ, претеглящ. ...виждам, че ще има ясно решение до 3 месеца- заедно с теб или без теб- но..не мога някак си да усетя на къде клони. Искам да си теглиш карти "какви чувства изпитва към мен"- не мога да го уловя от тези карти...мерси..
зададох така въпроса защото вече губя надежда за подновяване на отношенията и се опитвам да излаза от тази неясна ситуация . Послушах те и зададох нов въпрос.Какво да очаквам от Н в следващите 3 месеца?карти-рицар пентакли,6 пентакли,слънце
здравейте,има един момък-който гравитира около миизтеглих си 8 жезли,рицар пент,кралица пент.на въпроса какво иска от менако се включите ще съм благодарна
Цитат на: zikovu в Март 21, 2013, 06:01:00 pmЦитат на: blud в Март 21, 2013, 05:14:30 pmСинът ми има РД , баща му също.Задодох въпрос, с нас ли ще избере да бъде или с любимата си стара момица изтеглих6чашипаж жезли6жезлиБлагодаря ви...Е, ще ви уважи при всички случаи, но..си мисля, че ще се прояви като слънцето- навсякъде ще огрееБлагодаря за отговора, ама разбира се какво значи тук някакво дете, след като има толкова много стари моми
Цитат на: blud в Март 21, 2013, 05:14:30 pmСинът ми има РД , баща му също.Задодох въпрос, с нас ли ще избере да бъде или с любимата си стара момица изтеглих6чашипаж жезли6жезлиБлагодаря ви...Е, ще ви уважи при всички случаи, но..си мисля, че ще се прояви като слънцето- навсякъде ще огрее
Синът ми има РД , баща му също.Задодох въпрос, с нас ли ще избере да бъде или с любимата си стара момица изтеглих6чашипаж жезли6жезлиБлагодаря ви...
Цитат на: blud в Март 21, 2013, 06:27:53 pmЦитат на: zikovu в Март 21, 2013, 06:01:00 pmЦитат на: blud в Март 21, 2013, 05:14:30 pmСинът ми има РД , баща му също.Задодох въпрос, с нас ли ще избере да бъде или с любимата си стара момица изтеглих6чашипаж жезли6жезлиБлагодаря ви...Е, ще ви уважи при всички случаи, но..си мисля, че ще се прояви като слънцето- навсякъде ще огрееБлагодаря за отговора, ама разбира се какво значи тук някакво дете, след като има толкова много стари моми Ще си позволя да дам съвет, оф топик, Това съм го преживяла на живо с брат ми и майка ми.Резултатът беше, че се изпокараха и не си говориха 7 години.Знам, че ти е тежко, но не показвай огорчение пред снахата и пред него.
Днес си позволих една заядлива реплика към един човек.Така и не разбрах дали ми се разсърди или ядоса.Зададох въпроса:Какви ще са последствията от заяждането ми с Х.днес?Паднаха се Отшелника,Кралица пентакли,Жрецът.Нещо не мога да ги навържа тия карти.
Предстои ми един разговор,макар да не ми се иска,явно е нужен. И се чудя как ще мине. "Ще получа ли желания резултат от разговора?"Тройка жезлиКрал на пентаклитеСедмица мечове/обърната/
Цитат на: Last_Kiss в Март 22, 2013, 12:25:19 pm Предстои ми един разговор,макар да не ми се иска,явно е нужен. И се чудя как ще мине. "Ще получа ли желания резултат от разговора?"Тройка жезлиКрал на пентаклитеСедмица мечове/обърната/Не са лоши картите. Нужна е тази комуникация и изясняване. При разговра помисли за нуждите и чувствата и на другите хора и не проявявай нездравословен инат. Мисля, че разговора ще е открит, тоя крал ще трябва малко да свали гарда си, но не го виждам губещ в никакъв случай.
Знам,че не ередно често да се задава един и същи въпрос на въпрос / Ще приключи,ли връзката на М/ изтеглих4 мечове2 мечове10 мечове
Цитат на: karizma в Март 21, 2013, 08:33:21 pmДнес си позволих една заядлива реплика към един човек.Така и не разбрах дали ми се разсърди или ядоса.Зададох въпроса:Какви ще са последствията от заяждането ми с Х.днес?Паднаха се Отшелника,Кралица пентакли,Жрецът.Нещо не мога да ги навържа тия карти.няма да има никакви кофти последствия. ти може и да се извиниш.
Цитат на: blud в Март 22, 2013, 07:18:22 amЗнам,че не ередно често да се задава един и същи въпрос на въпрос / Ще приключи,ли връзката на М/ изтеглих4 мечове2 мечове10 мечовеМоля, вякой да ми отговори и за моите карти.Благодаря ви
благодаря,дано е такано предния въпрос,породи в мен друг-защо не е по-категори4ен към мен тогаваколелото,4 4аши,рицар 4аши...