Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705600 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: ТАРО
« Отговор #3100 -: Март 24, 2013, 09:31:28 pm »
Зададох въпрос за развитието на отношенията ни с Х. Става въпрос по -скоро за добро приятелство ,но ...

Луната
Влюбените
4 чаши

Резултат:Крал Жезли

:-\ Малко помощ ?  :'(

Ами аз определено мисля, че ти не гледаш на него само като на приятел- абсурд с тези влюбени. Има нещо тайно и неявно тук..изневяра някаква- какъв е този крал? Имаш ли си приятел?
Картите приличат на сложна емоционална обстановка за теб самата- всякаш ти самата не знаеш какво искаш

Ако сте две момичета- има ли мъж, който да делите?
« Последна редакция: Март 24, 2013, 10:28:01 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

911

• *
  • 137
« Отговор #3101 -: Март 25, 2013, 12:52:44 pm »
Зададох въпрос за развитието на отношенията ни с Х. Става въпрос по -скоро за добро приятелство ,но ...

Луната
Влюбените
4 чаши

Ами аз определено мисля, че ти не гледаш на него само като на приятел- абсурд с тези влюбени. Има нещо тайно и неявно тук..изневяра някаква- какъв е този крал? Имаш ли си приятел?
Картите приличат на сложна емоционална обстановка за теб самата- всякаш ти самата не знаеш какво искаш

Той си има сериозна приятелка  ;D И за това не искам да се задълбочават нещата .Симпатичен ми е и се разбираме прекрасно ,но до тук.
Наистина съм емоционално объркана напоследък -позна  :lol:
Благодаря ти !

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3102 -: Март 25, 2013, 01:37:31 pm »
Знам,че не ередно често да се задава един и същи въпрос на въпрос / Ще приключи,ли връзката на М/ изтеглих
4 мечове
2 мечове
10 мечове
Моля, вякой да ми отговори и за моите карти.Благодаря ви

аз не отговарям на въпроси, които засягат други 2ма човека, а не питащият и човек в директна връзка с него, съжалявам..
Този човеск е баща на детето ми, то е болно и има нужда от баща си, така , че съм по свързана с него от нещастната женица.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3103 -: Март 25, 2013, 01:59:26 pm »
Знам,че не ередно често да се задава един и същи въпрос на въпрос / Ще приключи,ли връзката на М/ изтеглих
4 мечове
2 мечове
10 мечове
Моля, вякой да ми отговори и за моите карти.Благодаря ви

аз не отговарям на въпроси, които засягат други 2ма човека, а не питащият и човек в директна връзка с него, съжалявам..
Този човеск е баща на детето ми, то е болно и има нужда от баща си, така , че съм по свързана с него от нещастната женица.

Попитай какво да очакваш от мъжа си, как ще се развиват отношенията

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3104 -: Март 25, 2013, 01:59:59 pm »

Луната
Влюбените
4 чаши

Той си има сериозна приятелка  ;D И за това не искам да се задълбочават нещата .Симпатичен ми е и се разбираме прекрасно ,но до тук.
Благодаря ти !

не виждам той да се раздели с приятелката си, в такъв случай...всъщност ти това питаш, нали? дали има потенциал той да я зареже и да бъде с теб. За сега -не.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3105 -: Март 25, 2013, 03:34:45 pm »

Луната
Влюбените
4 чаши

Благодаря ти !

не виждам той да се раздели с приятелката си, в такъв случай...всъщност ти това питаш, нали? дали има потенциал той да я зареже и да бъде с теб. За сега -не.
ако коментираш Луната, Влюбените, 4 чаши , не съм ги теглила аз.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3106 -: Март 25, 2013, 04:10:42 pm »
Да,Блъд, знам. :blink: Коментара не е за теб.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3107 -: Март 25, 2013, 04:18:00 pm »
Уф  :blink:помислих, че за моят 53год Ромео ги редиш тези , каката ще е  до него до свършека на света.
Ето изтеглих нови 3 карти и съм си обещала до петък да не ги пипам
Въпроса ми е /кога ще се разделят с любовницата си? :blink:
Рицар чаши
Кулата
2 пентакли
Благодаря

Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3108 -: Март 25, 2013, 04:51:08 pm »
Уф  :blink:помислих, че за моят 53год Ромео ги редиш тези , каката ще е  до него до свършека на света.
Ето изтеглих нови 3 карти и съм си обещала до петък да не ги пипам
Въпроса ми е /кога ще се разделят с любовницата си? :blink:
Рицар чаши
Кулата
2 пентакли
Благодаря

Знаеш ли- предишните карти- тежки карти, тези тук също са едни съкрушителни емоции и едно недоволство- когато задаваш така въпроса имам чувството, че просто картите са огледало на твоето лично състояние.
И аз не виждам отговора на въпроса ти.
Ето ти една подредба за криза в партньорските отношения.

1. Какво очаквам от своя партньор?
2. Какво очаквам от връзката?
3. Защо съм разочарован?
4. Какво партньорът ми очаква от мене?
5. Какво партньорът ми очаква от връзката?
6. Защо партньорът ми е разочарован?
7. Тенденция на развитие, ако нещата останат непроменени.
8. Кой или какво може да помогне на връзката?
9. Тенденция на развитие, ако тази помощ бъде приета.
 (източник: Лейди Лорелай)

------1---2---3------

------4---5---6------

------7---8---9------

Също, за да разбереш състоянието на отношенията на мъжа ти с любовницата му може да зададеш хорарен въпрос.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3109 -: Март 25, 2013, 05:05:32 pm »
Добре по тази схема изтеглих
10 жезли---паж пентакли-----4 жезли
асо чаши----отшелник----влюбените
крал чаши---змезда----8 чаши
Е нещо не разбирам
Благодаря за съвета  да се обърна към хорара, на този етап загубих вяра в астрологията, картата му отрича всякаква по сериозна връзка, уж март , април трябваше да приключи всичко, ама...
Моля, само за малко помощ в разчитането на тези карти...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3110 -: Март 25, 2013, 05:55:14 pm »
благодаря,дано е така
но предния въпрос,породи в мен друг-защо не е по-категори4ен към мен тогава
колелото,4 4аши,рицар 4аши...

защото нещо в теб го кара да е несигурен..не е убеден, че го харесваш наистина- че би му дала шанс- мисли май, че за някой друг страдаш?
много благодаря,възможно е,преди  време ние имахме връзка,и после се разделихме с лошо-вероятно е да смята ,4е няма да го допусна пове4е до себе си,а аз бих-но не давам признаци :)знам 4е съм ужасна-но просто не мога да съм по-категори4на с него

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3111 -: Март 25, 2013, 06:55:40 pm »
Е нещо не разбирам
Благодаря за съвета  да се обърна към хорара, на този етап загубих вяра в астрологията, картата му отрича всякаква по сериозна връзка, уж март , април трябваше да приключи всичко, ама...

Това, което може по тези карти да се каже е следното- ти очакваш той да поеме отговорност към вашите отношения, да се държи като зрял човек и да е повече мъж, имаш чувството, че изнасяш много на собствен гръб в тези отношения, в теб живее надеждата за едно ново начало, може би искаш още едно дете?, но като мъж и присъствие в семейството си разочарована от твоя човек. Той те мисли за прекалено емоционална, но някак си твоите емоции не го карат да се отпусне или да се приближи към теб- те му създават главоболия-много сте се отчуждили, истината е, че на него му липсва любов и топлина. Ти гледаш на него като на човек, който има ДЪЛГ да направи нещо си, а той вижда себе си просто като един мъж, който има нужда от любов и я е намерил- там, някъде.
За съжаление, аз по картите не виждам някакво приближаване един към друг..и явно той няма да прекъсне връзката си скоро. Мисля, че ще има раздяла между теб и него под някаква форма- поне на този етап от живота ви.
Съжалявам- това е моето виждане :(

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3112 -: Март 25, 2013, 07:18:08 pm »
Е нещо не разбирам

Това, което може по тези карти да се каже е следното- ти очакваш той да поеме отговорност към вашите отношения, да се държи като зрял човек и да е повече мъж, имаш чувството, че изнасяш много на собствен гръб в тези отношения, в теб живее надеждата за едно ново начало, може би искаш още едно дете?, но като мъж и присъствие в семейството си разочарована от твоя човек. Той те мисли за прекалено емоционална, но някак си твоите емоции не го карат да се отпусне или да се приближи към теб- те му създават главоболия-много сте се отчуждили, истината е, че на него му липсва любов и топлина. Ти гледаш на него като на човек, който има ДЪЛГ да направи нещо си, а той вижда себе си просто като един мъж, който има нужда от любов и я е намерил- там, някъде.
За съжаление, аз по картите не виждам някакво приближаване един към друг..и явно той няма да прекъсне връзката си скоро. Мисля, че ще има раздяла между теб и него под някаква форма- поне на този етап от живота ви.
Съжалявам- това е моето виждане :(
Да така е не устроиващ ме отговор , но...Права си очаквам от него да осъзнае , че първо е БАЩА на млад човек със сериозни здравословни проблеми, за любов , и такава отдаденост и влюбеност на 53гозини, при условие , че имаш дълг към едно дете, което е изцяло зависимо от нас , не е само мой този дълг обаче. В тази връзка изтеглих , една карта , която уж да ми покаже отгтовор на въпроса , /Аз или тя/ картата е Колесницата
За съжаление аз бера само тъга в последната година и, картите го показаха...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3113 -: Март 25, 2013, 07:31:16 pm »
какво мислите, за Асо чаши като се падне на позиция за чувствата на някой към вас...?
изчетох много хубави неща, но личен опит имате ли?

*

911

• *
  • 137
« Отговор #3114 -: Март 25, 2013, 07:51:57 pm »

Луната
Влюбените
4 чаши

Благодаря ти !

Всъщност  и аз не съм на ясно какво искам и какво да очаквам ;D Може би  ще си останем добре приятели просто ..и толкова
Благодаря ти пак,за бързия отговор  :mellow:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3115 -: Март 25, 2013, 08:29:29 pm »
какво мислите, за Асо чаши като се падне на позиция за чувствата на някой към вас...?

Да, емоционално Асо е това- но не е казано точно с каква окраска са емоциите- зависи от околните карти всичко.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3116 -: Март 25, 2013, 09:06:37 pm »

Да, емоционално Асо е това- но не е казано точно с каква окраска са емоциите- зависи от околните карти всичко.
ами тя такава е подредбата, че се теглят по 4 карти за 2-мата човека
1-вата отразява как се чувства всеки един в тази връзка
2-рата какво мисли единия за другия(и обратно)
3-тата какво чувства единия към другия(и обратно)
4-тата какви проблеми ще срещне единия във връзката с другия...
чакай ще сложа линк направо...
http://www.youtube.com/watch?v=yVCT1bLW2cM

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3117 -: Март 25, 2013, 11:01:27 pm »

ами тя такава е подредбата, че се теглят по 4 карти за 2-мата човека
1-вата отразява как се чувства всеки един в тази връзка
2-рата какво мисли единия за другия(и обратно)
3-тата какво чувства единия към другия(и обратно)
4-тата какви проблеми ще срещне единия във връзката с другия...
чакай ще сложа линк направо...
http://www.youtube.com/watch?v=yVCT1bLW2cM

виж всички карти които са излезнали при мъжа от 1 до 4 и тогава ще разбереш това асо за какви емоции говори

« Отговор #3118 -: Март 26, 2013, 10:33:24 am »
здравейте
изтеглих си три карти на въпроса-какво намерение има към мен Х
кралица чаши,три пент.,рицар жезли
много ще се радвам ако споделите виждането си

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3119 -: Март 26, 2013, 01:25:30 pm »
здравейте
изтеглих си три карти на въпроса-какво намерение има към мен Х
кралица чаши,три пент.,рицар жезли
много ще се радвам ако споделите виждането си

Тези карти могат да се погледнат по 2 начина. Кажи ми само- този мъж пътува ли? Живее ли на друго населено място- има ли дистанция в километри?