Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704328 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3120 -: Март 26, 2013, 01:33:22 pm »
малка е дистанцията 30 км,рядко пътува командировка,но да има дистанция помежду ни

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3121 -: Март 26, 2013, 02:03:51 pm »
малка е дистанцията 30 км,рядко пътува командировка,но да има дистанция помежду ни

В такъв случай това е добре. Харесва те, мисля, че и ти доста си падаш по него и като цяло сериозни са му намеренията- поне на този етап- иска да се срещате, опознавате и т.н
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3122 -: Март 26, 2013, 02:39:26 pm »
Здравейте,днес реших да преглътна гордостта си и да потърся човека към който все още имам чувства.Притеснявам се обаче как ще реагира той.Зададох въпрос "Как ще реагира той ако го потърся?".
Картите които изтеглих са-влюбените,2 жезли и 4 чаши
Притеснява ми и нещо друго,че може би вече е влюбен в друга жена и зададох и въпроса "Влюбен ли е Н в друга жена?
карти те-крал пентакли,2мечове и звездата
Ще съм благодарна на тълкуването ви.Много ми е важно да взема решение да се боря ли или да продължа напред.Благодаря предварително.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3123 -: Март 26, 2013, 03:00:34 pm »
Здравейте,днес реших да преглътна гордостта си и да потърся човека към който все още имам чувства.Притеснявам се обаче как ще реагира той.Зададох въпрос "Как ще реагира той ако го потърся?".
Притеснява ми и нещо друго,че може би вече е влюбен в друга жена и зададох и въпроса "Влюбен ли е Н в друга жена?
Ще съм благодарна на тълкуването ви.Много ми е важно да взема решение да се боря ли или да продължа напред.Благодаря предварително.

Не мисля, че има друга, но не мисля, че ако го потърсиш резултата ще е задоволитетелен. по- скоро ще засисли усещането ти за загуба. Сама виждаш 4 чаши...Аз ти казах още по горните карти...че не са обещаващи нещата. Поне на този етап. Ноооо... виж- това са просто карти. Ако си убедена, че искаш да направиш нещо- направи го и послушай сърцето си- и каквото сабя покаже.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3124 -: Март 26, 2013, 03:18:56 pm »

Не мисля, че има друга, но не мисля, че ако го потърсиш резултата ще е задоволитетелен. по- скоро ще засисли усещането ти за загуба. Сама виждаш 4 чаши...Аз ти казах още по горните карти...че не са обещаващи нещата. Поне на този етап. Ноооо... виж- това са просто карти. Ако си убедена, че искаш да направиш нещо- направи го и послушай сърцето си- и каквото сабя покаже.
Благодаря ти zikovu,ще го потърся.Права си,но ще го потърся и каквото стане.Поне няма да съжалявам,че не съм опитала.Ще дам обратна връзка,благодаря :58:.

« Отговор #3125 -: Март 26, 2013, 05:38:24 pm »
Въпрос-утре ще се срещна ли с ....?2п-10ч-дявол.Какви карти само съм изтеглила. :unsure:

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3126 -: Март 26, 2013, 09:20:20 pm »
Здравейте, може ли помощ при тази подредба - Как ще се държи с мен?

3 чаши, Магьосникът, 6 меча

Тази последната карта как ли да я тълкувам  :unsure:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3127 -: Март 26, 2013, 09:30:26 pm »
Въпрос-утре ще се срещна ли с ....?2п-10ч-дявол.Какви карти само съм изтеглила. :unsure:

хм..като гледам какви емоции предизвиква този човек в теб..на "случайна" среща ли разчиташ? възможно е. По - скоро картите показват какви вълнения стават при теб. От много време ли е този интерес?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3128 -: Март 26, 2013, 09:31:35 pm »

добре ще се държи, миролюбиво

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3129 -: Март 26, 2013, 10:01:26 pm »
Да дам обратна връзка.Реших се и му изпратих покана за приятелство във Facebook и не мислих,че ще я приеме но той я прие.И ми писа.За сега ще оставя нещата така,но зададох въпрос:
 "Как е правилно да се държа сега с него?" -но не искам да тегля от моите карти,че прекалих тези дни :(. Може ли някой да изтегли от своето тесте.Благодаря предварително.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3130 -: Март 26, 2013, 11:03:49 pm »
Да дам обратна връзка.Реших се и му изпратих покана за приятелство във Facebook и не мислих,че ще я приеме но той я прие.И ми писа.За сега ще оставя нещата така,но зададох въпрос:
 "Как е правилно да се държа сега с него?" -но не искам да тегля от моите карти,че прекалих тези дни :(. Може ли някой да изтегли от своето тесте.Благодаря предварително.

Изненада! Много се радвам! Може и да си прекалила с картите- защото онези теглените не показваха такъв развой. Ето един чудесен пример как трябва да си живеем живота и да не се осланяме само на карти и хорари и всякакви други предсказания.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3131 -: Март 26, 2013, 11:18:20 pm »

Изненада! Много се радвам! Може и да си прекалила с картите- защото онези теглените не показваха такъв развой. Ето един чудесен пример как трябва да си живеем живота и да не се осланяме само на карти и хорари и всякакви други предсказания.
:blink: да явно съм прекалила.Не знам ,какво ще се случи от тук нататък,но и не искам да гадая.Мога само да се надявам,че нещата ще се наредят :25:

« Отговор #3132 -: Март 27, 2013, 06:26:16 am »

хм..като гледам какви емоции предизвиква този човек в теб..на "случайна" среща ли разчиташ? възможно е. По - скоро картите показват какви вълнения стават при теб. От много време ли е този интерес?

zikovu,благодаря за помощта.Точно на "случайна среща" разчитам-ще ходя да питам за работа. :P

п.п.между другото теглих картите от колодата на Кроули,а при нея забелязвам,че трудно се сработваме.

обратна връзка-срещата не се състоя.
« Последна редакция: Март 27, 2013, 12:48:43 pm от MoonLight »

« Отговор #3133 -: Март 27, 2013, 04:31:38 pm »
Абе девойки, аз не съм чела много по темата, нямам и карти ТАРО, но бих искала да опитам. Някой ще даде ли насоки или без карти викате да не се впускам в приключение?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3134 -: Март 27, 2013, 04:56:03 pm »
Абе девойки, аз не съм чела много по темата, нямам и карти ТАРО, но бих искала да опитам. Някой ще даде ли насоки или без карти викате да не се впускам в приключение?

Оушън- като за начало може да си купиш колода и на даден въпрос да теглиш три карти и тук да публикуваш за тълкуване. Да ти кажа- има и сайтове за онлайн- тегления- може и там да пробваш да теглиш карти в началото- стига да не е прекалено често ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3135 -: Март 27, 2013, 04:57:49 pm »

zikovu,благодаря за помощта.Точно на "случайна среща" разчитам-ще ходя да питам за работа. :P

п.п.между другото теглих картите от колодата на Кроули,а при нея забелязвам,че трудно се сработваме.

обратна връзка-срещата не се състоя.

Дявола само е хаос, емоции и вихър и никога не може човек с такава крайна карта да е сигурен..за това казах, че  е може би случайна среща и че е възможно- някъде в хаоса да се натъкнете един на друг..но явно не би.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3136 -: Март 27, 2013, 07:28:50 pm »

добре ще се държи, миролюбиво

Благодаря. За сега поведението му е такова.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3137 -: Март 27, 2013, 07:30:01 pm »
Удобно ли е да задам още един въпрос  :-[ - Какво ще изпита към мен?

3 пентакли, 5 жезли, Влюбените

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3138 -: Март 27, 2013, 08:59:13 pm »

Вие имате ли стар скандал с мъжа? Хубави са картите- излиза като че ли сдобряване :rolleyes:
Ти нещо много се притесняваш- но са добри тенденциите.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3139 -: Март 27, 2013, 09:34:22 pm »

Вие имате ли стар скандал с мъжа? Хубави са картите- излиза като че ли сдобряване :rolleyes:
Ти нещо много се притесняваш- но са добри тенденциите.

Благодаря, zikovu. Познаваме се от скоро, до сега не е имало конфликт между нас. Има притеснение в мен, тъй като ни предстои среща и не знам как ще протече.