Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704197 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re: ТАРО
« Отговор #3160 -: Април 03, 2013, 01:27:45 pm »
здравейте, имам една колежка на работа, която малко ми е особена....
та питах картите
какво е истинското отношение на М към мен?
изтеглих
1. 6 пентакли обърната
2. 8 чаши обърната
3. 2 жезли
и питах и още нещо картите
знае ли тази същата колежка какво се е случило между мен и Х?(като изтеглих първата карта си помислих да не тегля повече, но ....все пак го направих)
1. 10 чаши
2. Асо мечове обърната
3. 3 мечове обърната

сега започвам да си ги тълкувам ако ми помогнете и се включите много ще се радвам  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3161 -: Април 03, 2013, 01:28:58 pm »
Здравейте!
На въпроса: "Ще ми обърне ли * внимание?", една моя позната изтегли следните 3 карти в тази последователност:
10 мечове, 3 мечове, 8 жезли
Работата е там, че не смея въобще да заговоря *.
Знам, че първите две са лоши карта и дават отрицателен отговор, а третата?
Първите две карти дадоха резултат, третата обаче все още не се е проявила. А и все още не ми е минало, нито пък се е появила нова любов.

« Отговор #3162 -: Април 03, 2013, 01:33:56 pm »
Здравейте!
На въпроса: "Ще ми обърне ли * внимание?", една моя позната изтегли следните 3 карти в тази последователност:
Първите две карти дадоха резултат, третата обаче все още не се е проявила. А и все още не ми е минало, нито пък се е появила нова любов.

Веско,аз по тези карти,по-скоро бих казала,че показват твоето осъзнаване спрямо въпросната личност и пренасочването на вниманието ти към друг обект. :-\

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3163 -: Април 03, 2013, 01:47:16 pm »
здравейте, имам една колежка на работа, която малко ми е особена....
та питах картите
какво е истинското отношение на М към мен?
изтеглих
1. 6 пентакли обърната
2. 8 чаши обърната
3. 2 жезли
и питах и още нещо картите
знае ли тази същата колежка какво се е случило между мен и Х?(като изтеглих първата карта си помислих да не тегля повече, но ....все пак го направих)
1. 10 чаши
2. Асо мечове обърната
3. 3 мечове обърната

сега започвам да си ги тълкувам ако ми помогнете и се включите много ще се радвам  :blink:
тези обърнатите карти хич не ги харесвам и обичам....много се обърквам от тях.....става ми гадно като ги видя.....
но пък има и случаи в, които обърнатите карти са добро нещо нали.....

« Отговор #3164 -: Април 03, 2013, 01:48:37 pm »
Ванила,с голямо удоволствие,бих се опитала да ти помогна,но с обърнатите карти въобще ме няма-изчакай някой друг да  се включи. :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3165 -: Април 03, 2013, 02:03:44 pm »
Ванила,с голямо удоволствие,бих се опитала да ти помогна,но с обърнатите карти въобще ме няма-изчакай някой друг да  се включи. :blink:
оф и аз много им се ядосвам като ги видя...а напоследък само такива дърпам  :angry: :41: :41: :41: :41: :41:
3 мечове ми се излиза от няколко дни при разни питанки.....дали пък не се отнася за мен......

« Отговор #3166 -: Април 03, 2013, 02:08:22 pm »
Ти сама си знаеш дали се отнася за теб,а в питането е обърната-може да предстои преодоляване на болката и страданието?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3167 -: Април 03, 2013, 02:18:18 pm »
Веско,аз по тези карти,по-скоро бих казала,че показват твоето осъзнаване спрямо въпросната личност и пренасочването на вниманието ти към друг обект. :-\
Възможно е, но засега няма такова нещо. А въпросната личност ми причини много страдания.

« Отговор #3168 -: Април 03, 2013, 02:20:08 pm »
Възможно е, но засега няма такова нещо. А въпросната личност ми причини много страдания.

В този случай,8ж може да индикира финализирането на отношенията ви.Страданието си е видно по 3м,много съжелявам. :(

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3169 -: Април 03, 2013, 02:21:08 pm »
доколкото успях да си обясня нещо по първия въпрос за истинското отношение на колежката....значи един вид тя може да стигне до там да вземе от мен колкото може повече(6 пентакли обърната), не само материално.....в смисъл до колкото по някакъв начин тя има интерес от отношенията си с мен.....после ако възникват някакви трудни ситуации тя по-скоро ще си замине и не би ми помогнала един вид(8 чаши обърната), аз между другото я усещам, пази някаква дистанция особена....и последната карта някак не мога да я свържа....
за втория въпрос ми се струва, че отговора е да(10 чаши, Асо мечове обърната и 3 мечове обърната), но и тя има някаква чуденка там явно.....

« Отговор #3170 -: Април 03, 2013, 02:24:12 pm »
1. 6 пентакли обърната
2. 8 чаши обърната
3. 2 жезли

Прави ли опити да те въвлече в някакви "нечестни сделки"?

1. 10 чаши
2. Асо мечове обърната
3. 3 мечове обърната

Мисля,че ще проведете разговор по този въпрос.Дай после обратна връзка,ако може.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3171 -: Април 03, 2013, 02:48:35 pm »
1. 6 пентакли обърната
2. 8 чаши обърната
3. 2 жезли

Прави ли опити да те въвлече в някакви "нечестни сделки"?
ами тя си е малко такава една ...обича да провокира и подкокоросва.....
Цитат
1. 10 чаши
2. Асо мечове обърната
3. 3 мечове обърната

Мисля,че ще проведете разговор по този въпрос.Дай после обратна връзка,ако може.
говори ли сме по такива теми и тя е подмятала разни неща, които ме навяват на тази мисъл......

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3172 -: Април 03, 2013, 03:35:58 pm »
Здравейте!

8 жезли след 3 меча действа буреносно. Ще се чудиш от къде ти е дошла новата тръпка ;) Но всяко нещо с времето си
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3173 -: Април 03, 2013, 04:34:34 pm »
8 жезли след 3 меча действа буреносно. Ще се чудиш от къде ти е дошла новата тръпка ;) Но всяко нещо с времето си
Дано така да стане! Благодаря ти много!  :58:

« Отговор #3174 -: Април 04, 2013, 09:51:25 am »
Здравейте ,моля някой да ми хвърли едни карти,защото съм ужасно разстроена и не мога да се концентрирам върху моите
В каква насока ще тръгнат отношенията ни с ...до Рожд.ми ден
всичко вървеше ,а сега се отдръпна..и от няколко дни съм много разстроена :'(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3175 -: Април 04, 2013, 11:54:04 am »
Здравейте ,моля някой да ми хвърли едни карти,защото съм ужасно разстроена и не мога да се концентрирам върху моите
В каква насока ще тръгнат отношенията ни с ...до Рожд.ми ден
всичко вървеше ,а сега се отдръпна..и от няколко дни съм много разстроена :'(
Рядко ми се случва да изтегля толкова хубави карти - Слънцето, 10 чаши и Паж пентакли. Мисля, че всичко между вас ще се оправи. Чакат ви прекрасни моменти заедно.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3176 -: Април 04, 2013, 09:57:27 pm »
Здравейте!
Има нещо, което ме мъчи така отвътре, даже не съм си и представяла, че ще е се държат така,но...
Въпросът ми е "Ще има ли скоро подобрение в отношението на родителите ми към приятелят ми?"

Теглих от моето тесте, всички излезнаха обърнати  :unsure:

Тройка жезли/обърнат/
Жрецът/обърнат/
Крал на пентаклите/обърнат/

Благодаря ви!  :wub:

« Отговор #3177 -: Април 04, 2013, 10:48:59 pm »
Не бих казала. Виждам консервативно, елитарно поведение от страна на родителите ти, свръзано с една много активна демонстрация за липсата на подкрепа по отношение на съюза, който се опитваш да осъществиш.

« Отговор #3178 -: Април 04, 2013, 10:58:14 pm »
Не бих казала. Виждам консервативно, елитарно поведение от страна на родителите ти, свръзано с една много активна демонстрация за липсата на подкрепа по отношение на съюза, който се опитваш да осъществиш.

:( Жалко. Ами да,не са особено подкрепящи. Елитарно не, но консервативно определено. Понякога чувствам,че нарочно ме съботират.
Благодаря ти!  :wub:
« Последна редакция: Април 04, 2013, 11:02:58 pm от Last_Kiss »

« Отговор #3179 -: Април 05, 2013, 04:35:12 pm »
Какво изпитва към мен?
Крал мечове,8жезли,Светът