Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707179 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: ТАРО
« Отговор #3220 -: Април 14, 2013, 04:08:25 pm »
Моля,помогнете   :lol: Зададох въпрос:Какъв ще е изходът от създалата се  ситуация?
Замесени са основно независещи от мен фактори....И се безпокоя.

Крал Пентакли
Деветка чаши
Паж жезли
Резултат: КРалица Пентакли

Благодаря предварително...

ще си доволна от крайното развитие
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3221 -: Април 15, 2013, 11:15:15 am »
изтеглих си три карти ,решил ли е да приключи отношения с мен
6 пентакли,6 жезли,кралица меч-как мислите
както и
какво да о4аквам като действие от него-3 чаши,6 жезли,паж жезли

« Отговор #3222 -: Април 15, 2013, 11:20:47 am »
Не бих казала, че човекът, за който питаш, е решил да прекратява отношения с теб. Струва ми се, че ти самата си се държала по начин, който той определя като твърде горделив и студен.Ти си тази кралица мечове. Може би, ако искаш да продължиш връзката си с този мъж, трябва да преосмислиш поведението си спрямо него.
По втората комбинация ... самият той е до известна степен, непорастнало дете вътре в себе си, което му придава един особен емоционален оттенък, който трябва да внимаваш да не прекършиш, а и му дава живец, който попринцип по-житейски зрелите, изгубват. Поради тези свои характеристики е твърде вероятно да ти се прави на приятел и да се шегува по някакъв особен начин с теб - и именно там е разковничето, в което той показва наистина намеренията си - чрез това, което говори. Мисля, че няма да чуеш нещо по-директно от намеци от него, но това е разбираемо, тъй като, до известна степен си го наплашила.

« Отговор #3223 -: Април 15, 2013, 11:21:13 am »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:11:34 pm от yanica »

« Отговор #3224 -: Април 15, 2013, 11:24:34 am »
Да нямаш случайно Уранов транзит, който да засяга партньорствата ти (може да е Уран в седми, Уран в аспект с управителя наа 7 или същото, но с 5  дом). Единственото, което мога да ти кажа по тази комбинация е, че тя, първо, не предвещава нещо лошо, фатално, така че няма защо да си тъжна. Но тя е доста непредсказуема, така че в края на краищата, ситуацията, за която питаш, ще завърши по начин, по който не предполагаш.

« Отговор #3225 -: Април 15, 2013, 11:30:01 am »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:10:59 pm от yanica »

« Отговор #3226 -: Април 15, 2013, 12:39:06 pm »
Да, така е, но главно именно от нашите планове идва вероятно най-голямата болка при Урановият транзит. След като се приеме, че има нещо над нас, което не се съобразява с плановете ни, но въпреки всичко, именно поради това, може да ни дари с най-прекрасните моменти, болката минава. Уран може да е доста забавен в действията си спрямо нас, стига да имаме чувството за хумор.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3227 -: Април 15, 2013, 04:48:53 pm »
На въпроса ще дойде ли в България и ще се получи ли нещо между нас:
5 жезли
8 жезли
Кулата
Много гадно ми стана като ги видях тия карти и сложих пояснителна между 8 жезли и Кулата - излезна 2 чаши.
Какво мислите?  :'( :'( :'(

За мен това са кофти карти- но нали ти бяхме гледали един Келтски кръст- защо питаш пак.. :-\

« Отговор #3228 -: Април 15, 2013, 05:30:34 pm »
Здравейте момичета!  :blink: На въпроса писано ли е да сме заедно изтеглих Паж пентакли,Сила,Осмица пентакли,Паж мечове.По принцип съм готова да се откажа от него,но съдбата май е на друго мнение,а това ме изнервя допълнително и се обърквам още повече. :( Ще съм ви много благодарна ако ги разтълкувате  :blink:

« Отговор #3229 -: Април 15, 2013, 05:55:10 pm »
.
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 07:10:35 pm от yanica »

*

911

• *
  • 137
« Отговор #3230 -: Април 15, 2013, 06:56:09 pm »
Моля,помогнете   :lol: Зададох въпрос:Какъв ще е изходът от създалата се  ситуация?
Замесени са основно независещи от мен фактори....И се безпокоя.

Крал Пентакли
Деветка чаши
Паж жезли
Резултат: КРалица Пентакли

Благодаря предварително...

ще си доволна от крайното развитие

Благодаря ти ! В близките седмици ще се покаже ...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3231 -: Април 15, 2013, 09:37:32 pm »
Здравейте момичета!  :blink: На въпроса писано ли е да сме заедно изтеглих Паж пентакли,Сила,Осмица пентакли,Паж мечове.По принцип съм готова да се откажа от него,но съдбата май е на друго мнение,а това ме изнервя допълнително и се обърквам още повече. :( Ще съм ви много благодарна ако ги разтълкувате  :blink:

Ами Дриймгръл..за мен..това е малко неправилен въпрос- аз ще го погледна като тенденция за развитие в близките месеци. ИМА ГОЛЯМ ШАНС нещата между вас да се получат, ако ти пребориш и преодолееш своите слабости- съмнения, ревност, нетърпение, недоверие.
Ако си готова да се отнесеш мъдро, с разбиране,без натиск към него и си готова лека полека и с малки стъпки да напредваш в тези отношения- да се учиш от него- ще се получат нещата. Но за сега ми се вижда, че ти скоро няма да успееш да пребориш слабите си страни и ще продължиш да се луташ.
НО- нещата между вас не са никак безмислени, не са безплодни.

« Отговор #3232 -: Април 15, 2013, 09:57:59 pm »
Благодаря ти zikovu!  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3233 -: Април 17, 2013, 08:24:53 am »
Знам,че едно - две момичета бяха помолили да им теглим карти.

Искам да се извиня, че не тегля, но принципно не тегля на непознати.
Съветвам момичетата да не теглят карти поне 1 седмица и после да питат, ако нямат карти- дори онлайн теглене да направят- пак мисля, че се покаже нещо вярно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3234 -: Април 17, 2013, 08:26:16 am »
На въпроса ще дойде ли в България и ще се получи ли нещо между нас:
5 жезли
8 жезли
Кулата
Много гадно ми стана като ги видях тия карти и сложих пояснителна между 8 жезли и Кулата - излезна 2 чаши.
Какво мислите?  :'( :'( :'(

За мен това са кофти карти- но нали ти бяхме гледали един Келтски кръст- защо питаш пак.. :-\

Този път въпросът е обвързан с реален шанс той да дойде в Бг и затова - дали ще се получи за конкретния случай питам.

Добре, по тези карти да кажа, че мисля, че пътуването ще се провали Сега.

*

satin_

« Отговор #3235 -: Април 17, 2013, 09:51:40 am »
Знам,че едно - две момичета бяха помолили да им теглим карти.

Искам да се извиня, че не тегля, но принципно не тегля на непознати.
Съветвам момичетата да не теглят карти поне 1 седмица и после да питат, ако нямат карти- дори онлайн теглене да направят- пак мисля, че се покаже нещо вярно.

Zikovu къде може да се теглят онлайн карти  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3236 -: Април 17, 2013, 10:06:41 am »
http://www.taroastro.com/3karti.php

Ето тук например, таротико също са ок

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3237 -: Април 17, 2013, 10:25:44 am »
Благодаря за сайта!  :P
Реших да изтегля три карти и ми се паднаха следните: Луната, Паж на чашите и Тройка пентакли. От малкото, което прочетох, ми се струват добри. Как мислите?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3238 -: Април 17, 2013, 10:41:00 am »
Благодаря за сайта!  :P
Реших да изтегля три карти и ми се паднаха следните: Луната, Паж на чашите и Тройка пентакли. От малкото, което прочетох, ми се струват добри. Как мислите?

Ама какъв въпрос зададе?

Луната на първа, често показва някакви самоилюзии нещо, което още не е съвсем ясно...но може и да говори за това, че с този ПЧ нещо започваш да летиш влюбено в небесата, мечтаеш из нощите.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3239 -: Април 17, 2013, 11:00:25 am »
За спорта се пробвах и аз. Изтеглих 3 ел. карти без конкретен въпрос, но с мисъл за живота и статуквото ми, ситуацията в реалния живот, мислих и за Сатен ))))

тройка жезли, рицар мечове и умереност.

Май реално отразяват, а? Умереността накрая и тълкуването й ми дават надежда и оптимизъм, че аз в крайна сметка ще съм "отгоре", за което нямам съмнения.

Какво мислите, Веско и Зикову?

ПП: Има ли правило точно по какъв ред да кликваш върху картите? Аз почнах ляво, дясно, доле, сиреч по ред?