Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705466 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #3240 -: Април 17, 2013, 11:14:52 am »
Нова, според мен картите те съветват да не прибързваш в дадена ситуация, да погледнеш нещата и от друг ъгъл, в перспектива. Нужен ти е баланс, не бива да изпадаш в крайности.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3241 -: Април 17, 2013, 11:45:19 am »
Здравейте и от мен :blink:,днес реших да задам въпроса :"Безразлична ли съм му вече?" и изтеглех следните карти-
отшелника,силата и 3 пентакли
Според мен картите казват НЕ,но искам да чуя и вашето мнение :blink:.

*

Нова

• 3491
« Отговор #3242 -: Април 17, 2013, 11:47:33 am »
Нова, според мен картите те съветват да не прибързваш в дадена ситуация, да погледнеш нещата и от друг ъгъл, в перспектива. Нужен ти е баланс, не бива да изпадаш в крайности.

Благодаря, Таня. )))) Не знам откъде ще взема мъдрост и баланс, толкова са важни, а липсват.  :58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3243 -: Април 17, 2013, 12:24:35 pm »
За спорта се пробвах и аз. Изтеглих 3 ел. карти без конкретен въпрос, но с мисъл за живота и статуквото ми, ситуацията в реалния живот, мислих и за Сатен ))))

тройка жезли, рицар мечове и умереност.

Май реално отразяват, а? Умереността накрая и тълкуването й ми дават надежда и оптимизъм, че аз в крайна сметка ще съм "отгоре", за което нямам съмнения.

Какво мислите, Веско и Зикову?

ПП: Има ли правило точно по какъв ред да кликваш върху картите? Аз почнах ляво, дясно, доле, сиреч по ред?

На мен тези карти ми говорят за огромен енергиен заряд, искаш всичко веднага, но за сега не се дава д апостигнеш бързи резултати с това си бързашко поведение ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3244 -: Април 17, 2013, 12:27:26 pm »
Здравейте и от мен :blink:,днес реших да задам въпроса :"Безразлична ли съм му вече?" и изтеглех следните карти-
отшелника,силата и 3 пентакли
Според мен картите казват НЕ,но искам да чуя и вашето мнение :blink:.

Като, че ли тези карти показват настъващо сближаване

*

Нова

• 3491
« Отговор #3245 -: Април 17, 2013, 12:29:35 pm »
За спорта се пробвах и аз. Изтеглих 3 ел. карти без конкретен въпрос, но с мисъл за живота и статуквото ми, ситуацията в реалния живот, мислих и за Сатен ))))

тройка жезли, рицар мечове и умереност.

Май реално отразяват, а? Умереността накрая и тълкуването й ми дават надежда и оптимизъм, че аз в крайна сметка ще съм "отгоре", за което нямам съмнения.

Какво мислите, Веско и Зикову?

ПП: Има ли правило точно по какъв ред да кликваш върху картите? Аз почнах ляво, дясно, доле, сиреч по ред?

На мен тези карти ми говорят за огромен енергиен заряд, искаш всичко веднага, но за сега не се дава д апостигнеш бързи резултати с това си бързашко поведение ;)

Ще трябва да чакам, да усещам. А така искам всичко сега, в младостта, веднага ))))) БЛагодаря ти, мила!

*

satin_

« Отговор #3246 -: Април 17, 2013, 04:42:42 pm »
Може ли някой ако има възможност и желание да ми изтегли карти, да видим дали ще излезе нещо  :blink: Въпрос: Липсвам ли му понякога, мисли ли си за мен или вече ме е забравил ?

Изтеглих:
-Десетка чаши
-Четворка чаши
-Деветка жезли
-Шестица чаши
-Кралица жезли

Някой, ако има желание, моля да ги разтълкува  :blink: Аз нищо не разбирам  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3247 -: Април 17, 2013, 05:24:28 pm »
Може ли някой ако има възможност и желание да ми изтегли карти, да видим дали ще излезе нещо  :blink: Въпрос: Липсвам ли му понякога, мисли ли си за мен или вече ме е забравил ?

Изтеглих:
-Десетка чаши
-Четворка чаши
-Деветка жезли
-Шестица чаши
-Кралица жезли

Някой, ако има желание, моля да ги разтълкува  :blink: Аз нищо не разбирам  :blink:
Сатин, а каква е подредбата?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

satin_

« Отговор #3248 -: Април 17, 2013, 05:29:52 pm »
Не знам, това е от втория сайт, който zikovu даде. Първият не ми се отвори
http://www.tarotico.com/taro/teglene/situacia-analiz-savet

ааа сега видях, че има различни опции... много съм смотана  ;D Избрала съм ситуация, анализ, съвет
Да я сменя или да я оставя така?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3249 -: Април 17, 2013, 05:50:33 pm »
Не знам, това е от втория сайт, който zikovu даде. Първият не ми се отвори
http://www.tarotico.com/taro/teglene/situacia-analiz-savet

ааа сега видях, че има различни опции... много съм смотана  ;D Избрала съм ситуация, анализ, съвет
Да я сменя или да я оставя така?
Щом Кралица жезли е съвет, как да постъпиш, действай смело, бъди активна, потърси го. Нещо, което трябва да се избягва - 6 чаши - не потъвай в спомени за миналото, недей само да мечтаеш, а направи нещо по въпроса  :blink:. Възможни пречки - 9 жезли - недоверие, подозрителност, страх, предполагам от отхвърляне. Ако искаш задай въпрос, как ще реагира, какво ще се случи, ако го потърсиш и изтегли 3 карти  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

satin_

« Отговор #3250 -: Април 17, 2013, 05:59:18 pm »
Малко е шизофренично да го потърся, като го пратих по дяволите  ;D

Иска ли да го потърся? Как ще реагира, ако го направя?
Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3251 -: Април 17, 2013, 06:22:29 pm »

Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица
Ха -ха, то се вижда по Кралица мечове, че ти си го отрязала  ;D. Обаче по другите карти съм разколебана.. Мисля, че е много наранен, трудно е приел раздялата / по 5 чаши /. Висшата жрица е символ на идеализираната любима за мъж, платонически чувства, но е пасивна карта, не знам дали ще предприеме нещо, ако го потърсиш. Картата символизира и вътрешния ни глас, нашата интуиция - обърни внимание на сънища, знаци, вътре в себе си знаеш, как да постъпиш  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

satin_

« Отговор #3252 -: Април 17, 2013, 06:32:00 pm »

Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица
Ха -ха, то се вижда по Кралица мечове, че ти си го отрязала  ;D. Обаче по другите карти съм разколебана.. Мисля, че е много наранен, трудно е приел раздялата / по 5 чаши /. Висшата жрица е символ на идеализираната любима за мъж, платонически чувства, но е пасивна карта, не знам дали ще предприеме нещо, ако го потърсиш. Картата символизира и вътрешния ни глас, нашата интуиция - обърни внимание на сънища, знаци, вътре в себе си знаеш, как да постъпиш  :blink:.

Бях скептична, но е вярно!
Няма да предприеме нищо и то там е проблема. Няма смелостта да ме има. Това е причината да прекратя всякакви контакти. Единствената ми възможност беше да си тръгна.
Много ти благодаря за вниманието и труда  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3253 -: Април 17, 2013, 08:10:48 pm »
Кога мъжа ми ще предприеме стъпки, да се махне от вкъщи?

Кулата
3 мечове
Паж мечове/Page of Swords/

Много ви моля за тълкуване :'(

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3254 -: Април 17, 2013, 09:05:16 pm »

Кулата
3 мечове

тежки карти, много...раздяла с много болка...и няма край тази болка.. не знам дали ще е скоро

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3255 -: Април 17, 2013, 09:10:16 pm »

Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица

Мисля, че нищо няма да предприеме....Но пък ще влезеш в мислите му като тайната любима.

По предните карти съвета е да не се държиш приятелски, а като влюбена жена, която иска своето- и аз бих те посъветвала да го потърсиш, но просто напомни за себе си- без нищо да очакваш

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3256 -: Април 17, 2013, 09:15:16 pm »

Кулата
3 мечове

тежки карти, много...раздяла с много болка...и няма край тази болка.. не знам дали ще е скоро
Ужас :(Как ще живея така..... :(
Жалко ,че картите не могат да дадат срок.Дано някой се включи ,да каже дали вижда срок. :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3257 -: Април 18, 2013, 08:01:03 am »

Кулата
3 мечове

Милки, аз мисля, че раздялата ще бъде скоро. Нещата между вас отдавна са се "срутили" - Кулата в позиция минало. Мисля, че около слънчевото затъмнение през май ще се изнесе ( то ти беше в съвпад с Венера, нали ? ). Ето линк към една интересна статия за Таро и време на руски http://www.okkult.in/tarologia/starshie-arkani-time.php
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3258 -: Април 18, 2013, 09:43:28 am »

Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица

Няма да получиш особено активна реакция така, може да ти отговаря с две-три думи, от които да личи депресираният му тон и да ти натяква колко си лоша.

Кулата
3 мечове

Това са бързи карти, въпрос на най-много месец-месец и половина е според мен. До тогава, обаче животът ще си е ад, защото ще трябва да търпиш настроенията му.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3259 -: Април 18, 2013, 09:43:49 am »
някой гадател може ли да ми каже до нова година ще се случи ли това, което искам :)
важни са ми детайлите- ще има ли намесени много хора, кой ще е инициатор, и изобщо - ако има някакво по-подробно нареждане...