Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707381 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #3280 -: Април 21, 2013, 12:58:59 pm »
Благодаря Ейс,
а сега ще задам въпрос,тази жена от обкръжението му ,дали не бих могла да бъда аз?

9 мечове
Паж Пентакли
9 чаши

« Отговор #3281 -: Април 21, 2013, 02:40:54 pm »
Днес реших да тегля карти:Какви са чувствата му към мен?- 3чаши+Рицар чаши+2жезли  и Какви са намеренията му към мен?- Жрецът+4меча+Крал пентакли.Какво ще кажете по тези карти?  :unsure:

*

satin_

« Отговор #3282 -: Април 21, 2013, 03:57:50 pm »
Близък и скъп за мен човек скоро заминава да живее далече. Снощи ми го сервира и още не мога да го асимилирам  :'(. Ще успеем ли да се видим преди да замине?
-Страшният съд
-Крал чаши
-Двойка чаши

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3283 -: Април 21, 2013, 04:20:52 pm »
Близък и скъп за мен човек скоро заминава да живее далече. Снощи ми го сервира и още не мога да го асимилирам  :'(. Ще успеем ли да се видим преди да замине?
-Страшният съд
-Крал чаши
-Двойка чаши
Ще се видите  :blink:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

satin_

« Отговор #3284 -: Април 21, 2013, 04:23:29 pm »
-Страшният съд
-Крал чаши
-Двойка чаши
Ще се видите  :blink:.

Благодаря! Ще кажа какво е станало до седмица  :blink:

« Отговор #3285 -: Април 21, 2013, 07:06:03 pm »
здравейте,интересно ми е дали ще се 4уем по празниците с бившия ми към когото все още тая надежди
9 пентакли.колесница,6 4аши
как мислите?

*

Asol

• 4140
« Отговор #3286 -: Април 21, 2013, 08:08:39 pm »
Сатин, все си мисля, че тарото просто отразява моментното ти състояние, не дава отговор. Току що изтеглих карти и за себе си - реагира съобразно моментната ми нагласа.

Ако е по хорар би трябвало да се видите.
« Последна редакция: Април 21, 2013, 08:14:54 pm от Asol »

*

satin_

« Отговор #3287 -: Април 21, 2013, 08:15:46 pm »
Сатин, все си мисля, че тарото просто отразява моментното ти състояние, не дава отговор. Току що изтеглих карти и за себе си - реагира съобразно моментната ми нагласа.

И аз имам такива подозрения... на този въпрос ще разбера отговора в близките дни  :blink:

« Отговор #3288 -: Април 21, 2013, 09:23:48 pm »
Е,Асол,подсети ме и аз да построя хорарна карта на въпросите ми,ама ще я пусна в темата за хорарите  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3289 -: Април 22, 2013, 05:58:31 pm »
Днес реших да тегля карти:Какви са чувствата му към мен?- 3чаши+Рицар чаши+2жезли  и Какви са намеренията му към мен?- Жрецът+4меча+Крал пентакли.Какво ще кажете по тези карти?  :unsure:

леки чувства, ненатоварващи, има някакви колебания..чуди са до колко са силни чувствата..

Мисля, че ще подходи сериозно към теб..но много е нерешителен- чака, чака..ето ги тук 2те жезли..тук са представени от Жрец + 4м

Като цяло май чака правилния момент..Ако имаш приятел може това да е жреца и да не действа заради него.. не знам
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3290 -: Април 23, 2013, 07:23:27 am »
Благодаря Ейс,
а сега ще задам въпрос,тази жена от обкръжението му ,дали не бих могла да бъда аз?

9 мечове
Паж Пентакли
9 чаши

Виждам, че имаш силно желание по тези карти, но не мисля, че си ти. Друга жена е и с нея към момента сякаш доста се разбира.

Доста чисти са тези чувства, клонят към невинност. Силно те деализира и вижда опора в теб.

-Страшният съд
-Крал чаши
-Двойка чаши

Много приятна среща се очертава, вероятно може би ще има и още други хора.

здравейте,интересно ми е дали ще се 4уем по празниците с бившия ми към когото все още тая надежди
как мислите?

И да се видите, което е твърде вероятно, сякаш ще се придържате към приятелските отношения, а не нещо повече.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3291 -: Април 23, 2013, 11:49:34 am »
как мислите?
Времето за нещо повече просто е отминало. Колесницата тук е израз на силното ти желание. Може да се чуете, но не мисля, че нещо ще се промени.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3292 -: Април 23, 2013, 04:11:34 pm »
Благодаря Ейс,
9 мечове
Паж Пентакли
9 чаши
Виждам, че имаш силно желание по тези карти, но не мисля, че си ти. Друга жена е и с нея към момента сякаш доста се разбира.

Мерси Ейс :blink:Не,не умирам за него.
Харесвам го от 2 години,но не е нещо за което да умра,като не стане :-[

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3293 -: Април 23, 2013, 05:54:26 pm »
Какво съм аз за него  ;D? Колесницата, Рицар жезли, 3 меча. Че нещата са приключили и каквото било - било, се вижда по 3 меча. Интересна ми е Колесницата, Рицарят жезли е обърнал гръб на 3 меча и гледа към Колесницата - какво значи според вас?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3294 -: Април 23, 2013, 07:06:37 pm »
Загубил е контрол, който желае да притежава, заради това гледа към Колесницата. Ти си едновременно фактор, който го наранява емоционално и причината, поради която е изгубил контрол - затова вероятно се чувства малко унизен - чисто и просто като мъж.

Въпрос към картите: Какви действия може да очаква една жена от един мъж за момента? Рицар чаши, обърнати 6 чаши, два меча. Как мислите?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3295 -: Април 23, 2013, 07:50:15 pm »
Загубил е контрол, който желае да притежава, заради това гледа към Колесницата. Ти си едновременно фактор, който го наранява емоционално и причината, поради която е изгубил контрол - затова вероятно се чувства малко унизен - чисто и просто като мъж.

Въпрос към картите: Какви действия може да очаква една жена от един мъж за момента? Рицар чаши, обърнати 6 чаши, два меча. Как мислите?
Ейс, благодаря ти за отговора  :blink:!
По твоята комбинация, не знам защо, но си мисля, че те двамата някак са се разминали във времето. Чувства има, но не мисля, че с 2 меча накрая ще предприеме нещо.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3296 -: Април 23, 2013, 08:23:27 pm »
На въпроса как се почувства днес като ме видя се паднаха Колесницата,Шестица пентакли,Смъртта и Страшният съд.Май обмисля край на нещо според мен, ама с тоя страшен съд не знам дали е за добро или за лошо?  :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3297 -: Април 23, 2013, 09:49:06 pm »
Какво съм аз за него  ;D? Колесницата, Рицар жезли, 3 меча.

Съсипала си го :lol: Той е толкова наранен, че не приема идеята за път назад, още го боли..

По картите на Ейс също виждам разочарование у мъжа..всякаш..нещо във виждането му за тези отношения е претърпяло обрат и ..нищо няма да предприеме..отдръпва се, самовглъбява и т.н

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3298 -: Април 23, 2013, 09:50:43 pm »
На въпроса как се почувства днес като ме видя се паднаха Колесницата,Шестица пентакли,Смъртта и Страшният съд.Май обмисля край на нещо според мен, ама с тоя страшен съд не знам дали е за добро или за лошо?  :-\

По тези карти би трябвало да се е развълнувал, вижда се прилив на адреналин

« Отговор #3299 -: Април 23, 2013, 09:54:23 pm »
здравейте изтеглих едни карти
минало ли сме като двойка с Х
глупак,асо пент.,колесница-негативен въпрос ,но от определено време ни стон ни звук