Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705381 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3300 -: Април 23, 2013, 10:02:01 pm »
Загубил е контрол, който желае да притежава, заради това гледа към Колесницата. Ти си едновременно фактор, който го наранява емоционално и причината, поради която е изгубил контрол - затова вероятно се чувства малко унизен - чисто и просто като мъж.

Въпрос към картите: Какви действия може да очаква една жена от един мъж за момента? Рицар чаши, обърнати 6 чаши, два меча. Как мислите?
Ейс, благодаря ти за отговора  :blink:!
По твоята комбинация, не знам защо, но си мисля, че те двамата някак са се разминали във времето. Чувства има, но не мисля, че с 2 меча накрая ще предприеме нещо.

И аз благодаря на теб и zikovu за интерпретациите. За разминаването във времето, това е едно прекрасно прозрение, за което не бях споменавала, но явно си много интуитивна, щом се досети сама. Напълно е вярно.  :blink:

« Отговор #3301 -: Април 23, 2013, 10:15:10 pm »
На въпроса как се почувства днес като ме видя се паднаха Колесницата,Шестица пентакли,Смъртта и Страшният съд.Май обмисля край на нещо според мен, ама с тоя страшен съд не знам дали е за добро или за лошо?  :-\

По тези карти би трябвало да се е развълнувал, вижда се прилив на адреналин

Благодаря ти zikovu :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3302 -: Април 23, 2013, 10:57:22 pm »
Какво съм аз за него  ;D? Колесницата, Рицар жезли, 3 меча.

Съсипала си го :lol: Той е толкова наранен, че не приема идеята за път назад, още го боли..

По картите на Ейс също виждам разочарование у мъжа..всякаш..нещо във виждането му за тези отношения е претърпяло обрат и ..нищо няма да предприеме..отдръпва се, самовглъбява и т.н
Благодаря, Зикову  :blink:!
Той е много горд, направо се изумих, че е решил да ме потърси след толкова време.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

satin_

« Отговор #3303 -: Април 24, 2013, 01:01:14 am »
Може ли някой ако има възможност и желание да ми изтегли карти, да видим дали ще излезе нещо  :blink: Въпрос: Липсвам ли му понякога, мисли ли си за мен или вече ме е забравил ?

Изтеглих:
-Десетка чаши
-Четворка чаши
-Деветка жезли
-Шестица чаши
-Кралица жезли

Някой, ако има желание, моля да ги разтълкува  :blink: Аз нищо не разбирам  :blink:

Малко е шизофренично да го потърся, като го пратих по дяволите  ;D

Иска ли да го потърся? Как ще реагира, ако го направя?
Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица

Той ме потърси  :blink: :blink: :blink: благодаря момичета  :kissd:

Може ли още едно тълкуване, моля  :blink:

Защо ме потърси, какво ще излезе от това?
-десетка чаши
-тройка мечове
-асо пентакли
« Последна редакция: Април 24, 2013, 01:06:21 am от satin_ »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3304 -: Април 24, 2013, 10:40:30 am »
Може ли някой ако има възможност и желание да ми изтегли карти, да видим дали ще излезе нещо  :blink: Въпрос: Липсвам ли му понякога, мисли ли си за мен или вече ме е забравил ?

Изтеглих:
-Десетка чаши
-Четворка чаши
-Деветка жезли
-Шестица чаши
-Кралица жезли

Някой, ако има желание, моля да ги разтълкува  :blink: Аз нищо не разбирам  :blink:

Малко е шизофренично да го потърся, като го пратих по дяволите  ;D

Иска ли да го потърся? Как ще реагира, ако го направя?
Кралица мечове
Петица чаши
Висшата жрица

Той ме потърси  :blink: :blink: :blink: благодаря момичета  :kissd:

Може ли още едно тълкуване, моля  :blink:

Защо ме потърси, какво ще излезе от това?
-десетка чаши
-тройка мечове
-асо пентакли

тия карти дават обещание за едно ново начало при вас според мен...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

satin_

« Отговор #3305 -: Април 24, 2013, 01:34:30 pm »
Благодаря zikovu,
точно от това имаме нужда  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3306 -: Април 25, 2013, 07:45:32 pm »
Преди малко зададох въпрос "Ще останем ли с майка ми на същото работно място, където сме сега и през следващите 3 месеца?" и изтеглих следните 3 карти от сайта, който zivoku показа:
1. Кулата
2. Тройка пентакли
3. Девятка жезли

Не разбирам от Таро, но като видях описанието на първата карта, доста се разтревожих.  :( Значи ли да очакваме неприятна изненада?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3307 -: Април 25, 2013, 08:27:00 pm »
Преди малко зададох въпрос "Ще останем ли с майка ми на същото работно място, където сме сега и през следващите 3 месеца?" и изтеглих следните 3 карти от сайта, който zivoku показа:
1. Кулата
2. Тройка пентакли
3. Девятка жезли

Не разбирам от Таро, но като видях описанието на първата карта, доста се разтревожих.  :( Значи ли да очакваме неприятна изненада?

вие на това място отдавна ли сте или скоро сте се преместили. Кулата на първа би трябвало да показва 2рото. Има голям шанс да останете там, но ще трябва да се борите и да го защитавате това място...не знам защо...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3308 -: Април 25, 2013, 08:28:55 pm »
От средата на ноември сме.
То и сега си е борба, всичко е съвсем на косъм.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3309 -: Април 25, 2013, 08:44:29 pm »
На 12ти април съм попитала същото,но сега ми хрумна пак да попитам ,на лунното затъмнение :blink: :blink:

Ще срещна ли скоро мъж ,с който ще имам любовна връзка?
Ето какви карти изтеглих:

Кралица чаши
2 чаши
2 пентакли

Как ще го разтълкувате? :mellow:
« Последна редакция: Април 25, 2013, 10:02:49 pm от Milkyway »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3310 -: Април 25, 2013, 09:28:25 pm »
И аз се нареждам отново :-[,зададох въпрос "Той обвързан ли е вече?"
луната
папата
8 чаши
С тази луна в началото ми се струва,че в момента вниманието му е насочено в друга посока.Но пък папата и 8 чаши в книгата която имам пише,че сочат брак в близко бъдеще :-\. Какво е вашето мнение.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3311 -: Април 25, 2013, 09:43:38 pm »
Намерих една снимка съмнителна.

Картите, които се паднаха за ситуацията, има ли от какво да се притеснявам?

Рицар пентакли, 8 чаши, 9 мечове.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3312 -: Април 25, 2013, 10:23:05 pm »

Много си разочарована вътрешно, но не мисля, че те лъже, това е ревност, твои страхове...Състоянието ти е опасно може да влоши отношенията ви, успокой топката

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3313 -: Април 25, 2013, 10:28:55 pm »
луната
папата
8 чаши
С тази луна в началото ми се струва,че в момента вниманието му е насочено в друга посока.Но пък папата и 8 чаши в книгата която имам пише,че сочат брак в близко бъдеще :-\. Какво е вашето мнение.

На този въпрос, с тези карти ми е трудно да отговоря. Папата като цяло може да покаже обвързан мъж, който...наистина си тръгва, тръгва в нова посока. Или просто картите показват, че ще ти писне от тези неясноти и ще се отправиш към нещо ново в живота си ти самата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3314 -: Април 25, 2013, 10:30:35 pm »
На 12ти април съм попитала същото,но сега ми хрумна пак да попитам ,на лунното затъмнение :blink: :blink:

Ще срещна ли скоро мъж ,с който ще имам любовна връзка?
Ето какви карти изтеглих:

Кралица чаши
2 чаши
2 пентакли

Как ще го разтълкувате? :mellow:

Ами скоро аз виждам само очакване..

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3315 -: Април 25, 2013, 10:36:31 pm »
луната
папата
8 чаши

На този въпрос, с тези карти ми е трудно да отговоря. Папата като цяло може да покаже обвързан мъж, който...наистина си тръгва, тръгва в нова посока. Или просто картите показват, че ще ти писне от тези неясноти и ще се отправиш към нещо ново в живота си ти самата.
Благодаря zikovu :blink: :58:. Усещам как започвам да се въртя и тъпча на едно и също място :(. Опитвам се да не го мисля,но не ми се получава :-[. Май е време да се появи нещо ново на хоризонта за да се откъсна от мислите си за него.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3316 -: Април 26, 2013, 05:46:59 am »

Много си разочарована вътрешно, но не мисля, че те лъже, това е ревност, твои страхове...Състоянието ти е опасно може да влоши отношенията ви, успокой топката

Благодаря за отговора !
Не за първи път се случва.Не съм спала цяла вечер.Снимката е такава,че приличат на двойка.А за времето по което е правена ми каза,че има работа.До няколко дена ще имам връзка с него и ще се побъркам.Да не бях я намирала.

Сега попитах "каква е тази жена" и ми се падна Кулата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3317 -: Април 26, 2013, 08:48:27 am »
Лина, нареди някакви подредби за отношения и питай какво да очакваш от него, питай какво се случва с него, което ти не знаеш.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3318 -: Април 26, 2013, 01:19:44 pm »
Зададох въпрос "Какво ме очаква през лятото?". Паднаха ми се следните 3 карти:
1. Двойка пентакли
2. Дявола
3. Девятка чаши
Дали ще пия горчиво вино?  :P ;D
« Последна редакция: Април 26, 2013, 01:33:01 pm от Veselin »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3319 -: Април 26, 2013, 01:46:22 pm »
Лина, нареди някакви подредби за отношения и питай какво да очакваш от него, питай какво се случва с него, което ти не знаеш.

Би ли ми теглила карти.Аз нямам собствени карти, пък и не знам коя подредба да избера.Отделно,че не съм спокойна.

Искам да знам какви са му отношенията със жената на снимката.Какво иска и защо лъже? - това е в общи линии