Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 709033 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3340 -: Май 03, 2013, 05:34:59 pm »
кула-дама жезли-рицар чаши за чувства на мъж към жена?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3341 -: Май 03, 2013, 09:54:27 pm »
Според мен е влюбен, тя да не е обвързана?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3342 -: Май 03, 2013, 10:53:26 pm »
Здравейте, зададох въпрос - Как ще се развият отношенията ми с ... от тук нататък? Това са картите, които изтеглих онлайн. Ще може ли да кажете какво мислите.
Асо чаши, Колесницата и Осмица жезли.
Иначе няма да откажа, ако някой реши да дръпне и за мен, интересуват ме срокове също :-[
Според мед ще има щастлив развой на събитията и се надявам да е много скорооо :unsure:
А какво мислите по моя въпрос?

« Отговор #3343 -: Май 04, 2013, 05:34:33 am »
Според мен е влюбен, тя да не е обвързана?

Благодаря ти,Таня.И двамата са обвързани.(работят заедно)
Здравейте, зададох въпрос - Как ще се развият отношенията ми с ... от тук нататък? Това са картите, които изтеглих онлайн. Ще може ли да кажете какво мислите.
Асо чаши, Колесницата и Осмица жезли.
Иначе няма да откажа, ако някой реши да дръпне и за мен, интересуват ме срокове също :-[
Според мед ще има щастлив развой на събитията и се надявам да е много скорооо :unsure:
А какво мислите по моя въпрос?

Vezni,по твоя въпрос не съм много сигурна,но мисля,че предстои напредък в отношенията ви;бързи промени.Успех ти желая.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3344 -: Май 04, 2013, 11:05:43 am »
MoonLight, благодаря много, надявам се на положителен развой, но се чудя, възможно ли е картите да показват моментното ни настроение и емоции, а не толкова това, което в действителност ще се случи. Това е първата подредба, която тегля от месеци, но на следващия ден пак не същия въпрос, ми излезе  9 мечове, Императорът, Тройка мечове и Звездата. Тогава бях в кофти настроение. Смятам, че в сила е първата подредба, но си мисля, че до някаква степен, може би картите изразяват моментните ни емоции. Вие как смятате?

« Отговор #3345 -: Май 04, 2013, 12:07:30 pm »
Случвало ми се е картите да отразяват моментното ми състояние.И другото-не задавай непрекъснато един и същи въпрос на картите,или все нещо "около" това,което те интересува. :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3346 -: Май 04, 2013, 02:00:39 pm »
Здравейте и весели празници! :blink:

Днес видях момчето ,което харесвам от известно време насам :-[Не се познаваме.

Въпросът ми е: След днешното "виждане" какво му е усещатнето спрямо мен? :-[

Звездата
Рицар Чаши
3 пентакли

Мерси!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3347 -: Май 04, 2013, 02:38:34 pm »

Звездата
Рицар Чаши
3 пентакли

Мерси!

Весели празници и на теб  :blink:!
Това момче определено има симпатии към теб, дори нещо повече. Приказвахте ли? Ако не сте, мисля, че той търси начин да те заговори, да осъществи някакъв контакт с теб.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3348 -: Май 04, 2013, 02:48:17 pm »

Звездата
Рицар Чаши
3 пентакли

Мерси!

Весели празници и на теб  :blink:!
Това момче определено има симпатии към теб, дори нещо повече. Приказвахте ли? Ако не сте, мисля, че той търси начин да те заговори, да осъществи някакъв контакт с теб.
Мерси Таня,
това е този който работи в аптека. :-[Не съм ходила отдавна.Влязох за да купя един много скъп сироп.Но не го видях.Помислих си"Сигурно човека е в отпуска".И се запътих към касата да питам друга служителка.Обаче изведнъж той излезе отвътре,погледна ме,усмихна ми се и  каза да отида на другата каса.Зададох си въпроса,взех си препарата,довиждане-довиждане и това е :-[
Но ,го харесвам и имам усещането ,че и той мен.Но няма как да се запознаем.Та ми хрумна една идея в главата и се чудя дали да не я осъществя към края на май месец.Т.е да отида пак там и като си купувам нещо ,да осъществя тази идея.
Просто трябва да опитам,за да съм наясно дали изобщо до продължавам или да спра.
« Последна редакция: Май 04, 2013, 02:52:25 pm от Milkyway »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3349 -: Май 04, 2013, 02:56:15 pm »
Милки, според мен Звездата символизира неговите надежди за комуникация с теб / 3 пентакли /. Рицарят чаши си е влюбен мъж, особено на 2-ра позиция дворцовите карти значат конкретен човек. Така че - действай смело  :blink:!
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3350 -: Май 04, 2013, 02:59:13 pm »
Милки, според мен Звездата символизира неговите надежди за комуникация с теб / 3 пентакли /. Рицарят чаши си е влюбен мъж, особено на 2-ра позиция дворцовите карти значат конкретен човек. Така че - действай смело  :blink:!
Ето това исках да разбера!
Дали да действам.
Ще го направя,въппреки ,че е нормално да имам страхове.
Но ще го направя,пък каквото сабя покаже :-[
Мерси Таня. :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3351 -: Май 04, 2013, 03:03:34 pm »
Случвало ми се е картите да отразяват моментното ми състояние.И другото-не задавай непрекъснато един и същи въпрос на картите,или все нещо "около" това,което те интересува. :P

Даа, аз от доста време не бях питала нищо, но тези дни съм в странно състояние, затова повторих, но спирам! :) А мисълта ми е - мога ли да разбера дали картите отразяват моментното ми състояние или това, което ще се случи в действителност (сори за аборигенския въпрос, ама... да си попитам)

« Отговор #3352 -: Май 04, 2013, 03:08:25 pm »

Даа, аз от доста време не бях питала нищо, но тези дни съм в странно състояние, затова повторих, но спирам! :) А мисълта ми е - мога ли да разбера дали картите отразяват моментното ми състояние или това, което ще се случи в действителност (сори за аборигенския въпрос, ама... да си попитам)

Знаеш ли аз как действам?Задавам въпрос,тегля карти и си записвам в една тетрадка.После само чакам развитието.Пробвай и ти така,ако желаеш.Този метод може да ти помогне да си отговориш сама на въпроса,който те интересува. :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3353 -: Май 04, 2013, 03:17:28 pm »
Moonlight, благодаря, така ще направя, пък за развитието.... времето ще си покаже :)

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3354 -: Май 05, 2013, 02:48:15 pm »
Здравейте :blink:, днес зададох въпрос:
Какво ме очаква в емоционален план в следващия 1 месец?
картите които изтеглих -влюбените,паж жезли,асо мечове и като разяснителна карта магьосника
Дали ме очаква нова любов или възобновяване на стари взаимоотношения според вас  :rolleyes:
Ще се радвам на коментара ви :blink:
Христос Воскресе :blink: на всички :blink:!

« Отговор #3355 -: Май 06, 2013, 01:18:46 pm »
Изтеглих карти на въпроса:Какво си мисли мъжът Х. за мен?Паднаха се 9 чаши+Асо жезли+Крал жезли.Тези карти ми се виждат доста емоционални.Някакви идеи?  :unsure:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3356 -: Май 07, 2013, 08:57:19 am »
картите които изтеглих -влюбените,паж жезли,асо мечове и като разяснителна карта магьосника
Дали ме очаква нова любов или възобновяване на стари взаимоотношения според вас  :rolleyes:
Ще трябва да вземеш решение, да направиш някакъв избор. Някаква ситуация ще се изясни. Хубавото е, че всичко ще зависи от теб, ще бъде в твоите ръце  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3357 -: Май 07, 2013, 08:59:30 am »
Изтеглих карти на въпроса:Какво си мисли мъжът Х. за мен?Паднаха се 9 чаши+Асо жезли+Крал жезли.Тези карти ми се виждат доста емоционални.Някакви идеи?  :unsure:
Каризма, на мен ми се виждат доста сексуални, особено с това Асо жезли по средата  :P. Този мъж определено е привлечен от теб  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3358 -: Май 07, 2013, 09:08:24 am »
Ще трябва да вземеш решение, да направиш някакъв избор. Някаква ситуация ще се изясни. Хубавото е, че всичко ще зависи от теб, ще бъде в твоите ръце  :blink:.
Благодаря tania :58:

« Отговор #3359 -: Май 07, 2013, 11:23:13 am »
Каризма, на мен ми се виждат доста сексуални, особено с това Асо жезли по средата  :P. Този мъж определено е привлечен от теб  :blink:.
Офффф,то и аз съм привлечена от него  ;D да видим какво ще ги правим тези страсти  ;)