Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707885 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: ТАРО
« Отговор #3380 -: Май 09, 2013, 08:40:00 pm »
Някой ще ми хвърли ли едно таро?
Перспективи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3381 -: Май 09, 2013, 09:32:02 pm »
Милки, стъписал се е от тази изненада, останал е като скован  ;D. Но Асото пентакли на 1-ва позиция е показателно според мен, че силно е искал това да се осъществи. Просто е шокиран.
Ако искаш изтегли карти, дали ще ти се обади, но първо се успокой   :blink:.
Таня, ето изтеглих карти,ще ми се обади ли?
И виж какви излязоха :'(

2чаши
8 чаши
5 чаши
 :'(
Ако отговора е да,то кога мислиш,че ще е?

« Отговор #3382 -: Май 10, 2013, 05:08:08 am »
Някой ще ми хвърли ли едно таро?
Перспективи.

Довечера ще ти изтегля карти.(имам нова колода-друиди и уика-нея ще използвам)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3383 -: Май 10, 2013, 08:55:01 am »
Не можах да го намеря въпроса, но обратната връзка е, че таня позна :)

Сега нов :)

Какво е отношението на х към мен?
Изтеглих ти 10 жезли, 8 меча и 8 жезли. Сам си е поставил някакви вътрешни бариери спрямо теб. Страда, не се чувства добре от това, но сякаш го е направил напук. Скоро обаче предстои промяна.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3384 -: Май 10, 2013, 09:02:14 am »
Милки, стъписал се е от тази изненада, останал е като скован  ;D. Но Асото пентакли на 1-ва позиция е показателно според мен, че силно е искал това да се осъществи. Просто е шокиран.

2чаши
8 чаши
5 чаши
Милки, по тези карти сама виждаш, че отговорът е "не", въпреки че има зараждащи се чувства по 2 чаши. Той няма да позволи тези чувства да прераснат в нещо повече. Ако искаш изтегли пак, картите са само от боя чаши - може да си била притеснена и развълнувана, докато си теглила  :wub:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3385 -: Май 10, 2013, 09:16:05 am »
Изтеглих карти на въпроса:Какво ще ми донесе Сл.затъмнение?Излезнаха 6 пентакли,6 чаши и Магьосника Хм,тоя Маг. на последна позиция,дали е добре  :unsure:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3386 -: Май 10, 2013, 09:25:52 am »
Изтеглих карти на въпроса:Какво ще ми донесе Сл.затъмнение?Излезнаха 6 пентакли,6 чаши и Магьосника Хм,тоя Маг. на последна позиция,дали е добре  :unsure:
Картите ти са чудесни  :blink:. Аз много харесвам Магыосника - той е потенциал и увереност в собствените сили, всичко зависи от теб, а не от други хора или обстоятелствата. Възможно е да получиш и подарък, да се появи някой от миналото, който приятно ще те изненада  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3387 -: Май 10, 2013, 09:30:49 am »
Благодаря Таня,дано си права.Притесних се да не вляза в някакви заблуди :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3388 -: Май 10, 2013, 09:49:36 am »

2чаши
8 чаши

5 чаши
Милки, реших да изпробвам една нова подредба за теб, която ни дава съвет, как да постъпим в определена ситуация.
1. Сигнификатор на въпроса - 6 чаши
2. Ум, съзнание, модели на поведение - 3 меча
3. Подсъзнание, надежди и страхове - 10 пентакли
4. Външното, как човек е възприеман от околните - Крал жезли
5. Съвет към №4 - Кралица пентакли
6. Съвет към №3 - 6 жезли
7. Осъзнаване на ситуацията - Кралица чаши
Тук първото, което ми направи впечатление са трите дворцови карти - един крал и две кралици - изглежда става въпрос за любовен триъгълник. Сигнификаторът е 6 чаши - има романтика, влюбеност, но и прекалена доза сантименталност. По детски наивна ситуация. Съветът тук е да се заредиш с търпение, да бъдеш по-практична и здраво стъпила на земята, той най-вероятно ще предприеме нещо, но не бъди прекалено показна и настъпателна, остави го той да действа оттук нататък. Зареди се с търпение и послушай вътрешния си глас, довери се на интуицията си  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #3389 -: Май 10, 2013, 09:50:38 am »

Какво е отношението на х към мен?
Изтеглих ти 10 жезли, 8 меча и 8 жезли. Сам си е поставил някакви вътрешни бариери спрямо теб. Страда, не се чувства добре от това, но сякаш го е направил напук. Скоро обаче предстои промяна.

Благодаря :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3390 -: Май 10, 2013, 10:45:06 am »
Здравей Таня,
много ,много ти благодаря,че си теглила карти за мен.
Аз да ти кажа,също теглих....но не са обнадеждаващи.
Току що го направих.
Да,казваш търпение.Аз няма как да не проявя търпение,защото аз там в тази аптека повече няма да отида.Разбира се,ако не ми се обади и не започнем да се виждаме често.
Аз ,ще почакам,но няма да отида там след време и да му кажа" Ти защо не се обади?" Никога!
Та това е.Наистина за мен ситуацията е по детински чиста.Не че не се надявам,ако се харесаме и на нещо повече.Това е в рамките на нормалното.
Ако човека не се обади,значи просто така е решил,аз не мога да се сърдя на него или да обвинавам съдбата.
Та ето картите които изтеглих преди малко /но съм на работа и се притеснявах да не влезе някой/
3 мечове
Магьосника
Рицар Пентакли

:( :'(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3391 -: Май 10, 2013, 11:55:24 am »
Здравей Таня,
Току що го направих.
Да,казваш търпение.Аз няма как да не проявя търпение,защото аз там в тази аптека повече няма да отида.Разбира се,ако не ми се обади и не започнем да се виждаме често.
Аз ,ще почакам,но няма да отида там след време и да му кажа" Ти защо не се обади?" Никога!
Та това е.Наистина за мен ситуацията е по детински чиста.Не че не се надявам,ако се харесаме и на нещо повече.Това е в рамките на нормалното.
Ако човека не се обади,значи просто така е решил,аз не мога да се сърдя на него или да обвинавам съдбата.
Та ето картите които изтеглих преди малко /но съм на работа и се притеснявах да не влезе някой/
3 мечове
Магьосника
Рицар Пентакли

Милки, тези карти не са лоши  :blink:. Хубаво е, че 3 меча е на 1-ва позиция, а не като краен резултат. Картата намеква за 3-ти човек, но следват хубави карти. Магыосникът според мен значи, че всичко е в неговите ръце, той решава. С Рицар пентакли на 3-та мисля, че ще се обади, но не веднага, ще се забави. Този рицар е бавен и муден, но от друга страна на него може да се разчита, стабилен е.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3392 -: Май 10, 2013, 12:20:12 pm »
Хора, аз теглих карти: "Ще започна ли сериозна връзка това лято?", че съм проблемна в тази насока. Ето картите - Петица чаши, Седмица мечове, Висшата жрица. Според мен отговорът е отрицателен - отново.
Зададох и втори въпрос: "Това лято ще започна ли работа там, където искам?", картите са - Влюбените, Шестица мечове и Двойка мечове. Тук се обърках, но като че ли пак не :( Какво ще кажете по моите въпроси?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3393 -: Май 10, 2013, 12:38:42 pm »
Здравей Таня,
Току що го направих.
3 мечове
Магьосника
Рицар Пентакли

Милки, тези карти не са лоши  :blink:. Хубаво е, че 3 меча е на 1-ва позиция, а не като краен резултат. Картата намеква за 3-ти човек, но следват хубави карти. Магыосникът според мен значи, че всичко е в неговите ръце, той решава. С Рицар пентакли на 3-та мисля, че ще се обади, но не веднага, ще се забави. Този рицар е бавен и муден, но от друга страна на него може да се разчита, стабилен е.

танче, според мен ако рицаря е трета, може би му е дошло времето и няма да се забави толкова с обаждането. На втора позиция много се куми..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3394 -: Май 10, 2013, 12:40:07 pm »
Хора, аз теглих карти: "Ще започна ли сериозна връзка това лято?", че съм проблемна в тази насока. Ето картите - Петица чаши, Седмица мечове, Висшата жрица. Според мен отговорът е отрицателен - отново.
Зададох и втори въпрос: "Това лято ще започна ли работа там, където искам?", картите са - Влюбените, Шестица мечове и Двойка мечове. Тук се обърках, но като че ли пак не :( Какво ще кажете по моите въпроси?

за съжаление- и на двата въпроса- не :( На първия..е възможно някаква тайна връзка- отношения за секс

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3395 -: Май 10, 2013, 12:47:18 pm »
Ох, ужас! Всичко трябва да е по трудния начин, ако изобщо стане :'( На моменти не издържам. Благодаря ти, zikovu!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3396 -: Май 10, 2013, 01:03:11 pm »
Танче и zikovu благодаря ви.

Дано стане така както казвате.За сега няма обаждане.
Но наистина,човека може да мисли ,да претегля,да се чуди.
Ще чакам.Все пак аз вчера му дадох бележката :-[
Аз няма да ви лъжа,ще ви кажа ако се случи нещо :blink:
Друг е въпроса,ако се обади,в какъв час ще бъде.Защото ако е вечер,няма да мога да му вдигна,а камо ли да му върна обаждането.
Ще трябва да се случи на другия ден.
Но да не го мислим от сега :blink:Благодаря ви за подкрепата!!!

« Отговор #3397 -: Май 10, 2013, 04:02:09 pm »
Относно въпроса на Милки, личното ми мнение, а и наблюдения, откакто се занимавам с Таро е, че картите от първо теглене са най-обективния отговор, който можем да получим. Като се тегли втори и трети път, вече не отразяват истината, а нашите очаквания и това, което ни се иска да стане и да чуем, че ще се случи.

Хубави карти са, балансиране на начинания, които си започнала в миналото, приятни, можеш да получиш някакви пари или да постигнеш успех или важно умение в работата.

Не, определено няма да започнеш сериозна връзка лятото. Личното ми мнение е, че по тези карти не би трябвало да започнеш изобщо. Висшата жрица е много пасивна. Вероятно и това не отговаря на нуждите ти към момента.
По вторият въпрос - предстои ти избор и можеш да преосмислиш дали реално искаш да работиш там и да отидеш на някаква подобна работа/дейност като един междинен стадии.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3398 -: Май 10, 2013, 04:11:23 pm »
Относно въпроса на Милки, личното ми мнение, а и наблюдения, откакто се занимавам с Таро е, че картите от първо теглене са най-обективния отговор, който можем да получим. Като се тегли втори и трети път, вече не отразяват истината, а нашите очаквания и това, което ни се иска да стане и да чуем, че ще се случи.

Подкрепям!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3399 -: Май 10, 2013, 06:04:01 pm »

Хубави карти са, балансиране на начинания, които си започнала в миналото, приятни, можеш да получиш някакви пари или да постигнеш успех или важно умение в работата.

Не, определено няма да започнеш сериозна връзка лятото. Личното ми мнение е, че по тези карти не би трябвало да започнеш изобщо. Висшата жрица е много пасивна. Вероятно и това не отговаря на нуждите ти към момента.
По вторият въпрос - предстои ти избор и можеш да преосмислиш дали реално искаш да работиш там и да отидеш на някаква подобна работа/дейност като един междинен стадии.

Благодаря, Ace, въпросът е да започна нещо по специалността си, в крайна сметка. Искам да те попитам, ако задам въпрос "Кога?" за връзка, мислиш ли, че ще излезе точен отговор, понеже вече съм питала дали ще е лятото?
Иначе пък напоследък всички ми говорят за бившия ми приятел, та се сещам за него и се чудя дали и той се сеща за мен. От чисто любопитство (не бих се събрала с него), зададох въпроса: "Липсвам ли на Х, сеща ли се за мен?" И изобщо някакви чувства и мисли, ако има останали такива, спрямо мен :) Паднаха се Десетка чаши, Слънцето и Кралица на жезлите. Като гледам, може би си живее живота щастливо и дори може би не помни, че ме е имало :)