Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708347 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3400 -: Май 10, 2013, 06:12:09 pm »
Някой ще ми хвърли ли едно таро?
Перспективи.

Довечера ще ти изтегля карти.(имам нова колода-друиди и уика-нея ще използвам)

Срок,до 3месеца:светът-смърт-9ч.Промени,от които ще си доволна.Успех!

*

Uran

• 6041
« Отговор #3401 -: Май 10, 2013, 06:15:47 pm »
Благодаря! :wub: :blink:

« Отговор #3402 -: Май 10, 2013, 08:34:21 pm »
Също завършване на начинание, което е отнело голям период от време - а може да е период от живота ти - със сигурност граденето му е струвало поне две-три години. Вероятно някакъв празник по случая, щастливо събиране, голямо - в този период.

« Отговор #3403 -: Май 10, 2013, 08:43:13 pm »

Благодаря, Ace, въпросът е да започна нещо по специалността си, в крайна сметка. Искам да те попитам, ако задам въпрос "Кога?" за връзка, мислиш ли, че ще излезе точен отговор, понеже вече съм питала дали ще е лятото?
Иначе пък напоследък всички ми говорят за бившия ми приятел, та се сещам за него и се чудя дали и той се сеща за мен. От чисто любопитство (не бих се събрала с него), зададох въпроса: "Липсвам ли на Х, сеща ли се за мен?" И изобщо някакви чувства и мисли, ако има останали такива, спрямо мен :) Паднаха се Десетка чаши, Слънцето и Кралица на жезлите. Като гледам, може би си живее живота щастливо и дори може би не помни, че ме е имало :)

Не точно по специалността ти вероятно. Ще се наложи да поемеш задължения, които са извън спецификите ти на евентуалното работно място. Или ако си специализирала нещо по-тясно, ще отговаряш за по-широко поле, което попринцип не влиза в специализацията ти.
Относно въпросите с "Кога" - лично аз не ги харесвам. Бъдещето е една много тънка нишка, която бива многокрано променяна дори и от незначителни на пръв поглед избори - например от кой автомат ще си купим кафето сутрин. "Кога" най-често се влияе именно от тези промени. Освен това, познавайки човешката натура до известна степен, бих казала, че не съм видяла човек с отговорен такъв въпрос, който градивно да е използвал информацията и благодарение на отговора, да е постигнал нещо по-добро. По-скоро хората имат тенденцията да "забиват" да чакат, да го мислят твърде много и да го провалят - това, за което са питали кога.
Относно бившият ти - Има добро мнение за теб, признава положителните ти качества. Ако е имало някакви караници накрая на връзката ви, ти го е простил и именно тази прошка му дава възможността да продължи напред. Ако не е имало - излязла си от положението с достойнство, поради което получаваш високата му оценка. Сеща се главно за хубавите моменти и е потънал в носталгия според мен - но не тази, която те кара да се върнеш назад, той си знае, че е приключило всичко и не може да се върне. А ако мен питаш, в момента и той би трябвало да е необвързан човек и да си гледа другите задължения по живота.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3404 -: Май 11, 2013, 01:16:27 pm »
Ace, отново голямо благодарско! :wub: Значи тогава дано започна работа и що-годе да ми харесва ;D Няма да задавам въпросите с "Кога", каквото има да става, ще си стане. Да се надяваме, че няма да си остана цял живот сама ;D Още веднъж благодаря  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3405 -: Май 11, 2013, 03:59:29 pm »
Напоследък често ми излиза 7 чаши, а аз имам горчив опит с тази карта - лъжи, илюзии и самозаблуди. Та реших да попитам, дали вярванията и убежденията ми в ... са тези илюзии. Направих си подредбата Тайната на жрицата, там отговор се дава само, ако последната 9-та карта е голям аркан. В случая беше Дяволът. Не мога да разбера... другите карти са хубави, но бъдещи влияния - Рицар меча и отговорът - Дявол. Дяволът го свързвам с фикс идеи и маниакални убеждения, но тук "да" ли е или "не", не мога да преценя  :-\.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3406 -: Май 11, 2013, 04:19:28 pm »
Можеш да дадеш цялата подредба, заедно с картите, които са ти се паднали. Аз не съм запозната много с подредбите, т.е рядко експериментирам и затова не ми е позната ...

*

aiofe

• 42
« Отговор #3407 -: Май 11, 2013, 04:40:46 pm »
Здравейте, имам важен за мен въпрос- има ли чувства към мен Х, иска ли да е с мен?
Изтеглих : девятка жезли, десятка чаши и седмица мечове.
благодаря предварително!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3408 -: Май 11, 2013, 04:51:13 pm »
1 и 2 - смисъла на въпроса, движещите сили - 2 чаши и 3 пентакли
3 - основната сила в момента - Крал жезли
4 - идващи влияния - Кралица чаши
5 - отиващи си влияния - Колелото на съдбата
6 - подсъзнание, невидимото - Крал пентакли
7 - видимото, това което осъзнаваме - Паж меча
8 - къде ни води всичко това - Рицар меча
9 - отговорът на жрицата - Дяволът

3 пентакли заедно с 2 чаши го тълкувам като преход към ново познание, един вид посвещаване, което се извършва с желание и любов. Всичко това е съпроводено с вяра, ентусиазъм и вдъхновение по Краля жезли. Интуицията се засилва по Кралица чаши, а пречките и това, което е стопирало развитието на ситуацията досега - отминава /Колелото/. Търпението и практичността май са останали на заден план, избутани в подсъзнанието  ;D /Крал пентакли/. Това, което осъзнавам е, че има още скрити и неясни неща по Паж меча. И всичко това незнайно защо ще ме доведе до конфликтна ситуация по Рицар меча, а за Дяволът просто нямам думи  ;D.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3409 -: Май 11, 2013, 08:02:08 pm »
Мен ако питаш, единственият проблем, който виждам тук е, че картите, които отразяват принципите, които съзнателно интегрираш, са все на флуидни елементи. Забележи как картата, която отразява невидимото и отговорът са тези, които отразяват и връзката със земята. Явно ти харесва да си мечтател и авантюрист до известна степен и да (пре)откриваш света на чувствата и идеите, но извади този крал пентакли на съзнателно ниво. Затова и отговорът е Дявол, защото кралят пентакли има своите нужди и ако ги игнорираш твърде дълго, може да се "изродят" в това, което е дяволът. Балансирай двата принципа и всичко ще е наред.  ;)

aiofe, Този, за когото питаш, има иделистични представи за любовта и склонността да я изживява в главата си, иска те, но за да бъдеш с него, ще ти трябва търпение и специален подход, но определено той не е да му се хвърлиш в прегръдките или да се опитваш да го настъпваш, манипулираш, докато не го заставиш да се обвържете.

« Отговор #3410 -: Май 11, 2013, 08:21:06 pm »
Моля, дайте мнение, питах дали дългогодишният ми приятел е мъжът на живота ми и излязоха много противоречиви карти, първата крал чаши, втората обърнат паж на чашите и третата кралица на чашите....моля, коментирайте, защото тази карта в средата незнам как да я обвържа с другите.
« Последна редакция: Май 11, 2013, 09:22:48 pm от jokonda »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3411 -: Май 11, 2013, 10:16:45 pm »
Мен ако питаш, единственият проблем, който виждам тук е, че картите, които отразяват принципите, които съзнателно интегрираш, са все на флуидни елементи. Забележи как картата, която отразява невидимото и отговорът са тези, които отразяват и връзката със земята. Явно ти харесва да си мечтател и авантюрист до известна степен и да (пре)откриваш света на чувствата и идеите, но извади този крал пентакли на съзнателно ниво. Затова и отговорът е Дявол, защото кралят пентакли има своите нужди и ако ги игнорираш твърде дълго, може да се "изродят" в това, което е дяволът. Балансирай двата принципа и всичко ще е наред.  ;)

aiofe, Този, за когото питаш, има иделистични представи за любовта и склонността да я изживява в главата си, иска те, но за да бъдеш с него, ще ти трябва търпение и специален подход, но определено той не е да му се хвърлиш в прегръдките или да се опитваш да го настъпваш, манипулираш, докато не го заставиш да се обвържете.
Много, много ти благодаря  :58:!
Затънах в едни езотерични познания, но явно трябва да ги приложа "черно на бяло", за да усмиря Дявола  :57:!
Какъв парадокс - точно сега, като съм в еуфория и Дявола ми се подсмихва съм седнала да пиша  :49:!
Между другото - за всеки, който се интересува от езотерични познания бих препоръчала - "Изумрудените скрижали на Тот Атланта" - уникална книга  :wub:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3412 -: Май 12, 2013, 08:20:15 am »
Моля, дайте мнение, питах дали дългогодишният ми приятел е мъжът на живота ми и излязоха много противоречиви карти, първата крал чаши, втората обърнат паж на чашите и третата кралица на чашите....моля, коментирайте, защото тази карта в средата незнам как да я обвържа с другите.

Била си много емоционално настроена като си теглила картите. Извън това, в тези карти виждам типа "улегнала любов", която се базира на приятелството и доверието. Приятелското отношение от негова страна може би прекалено много преобладава и поради това задаваш този въпрос. Освежете връзката си като направите нещо, което не сте правили досега, за да възвърнете страстта и разнообразието. Рядко може да се срещне един човек да те обича по такъв начин, по който този човек те обича, а тези залегнали неща са фундаментални за един дълготраен съюз. ;)

« Отговор #3413 -: Май 12, 2013, 08:38:36 am »
много благодаря! да, имаше емоция докато теглих, много е стабилна връзката, но се базира повече на приятелство наистина, още повече, че съм раздвоена в чувствата, има и друг, но това е само в мойта глава, той не знае... та аз затова питах дали приятелят ми е вселенския избор за мен, искам връзка и любов за цял живот..

« Отговор #3414 -: Май 12, 2013, 09:46:40 am »
Според мен колебанието ти идва именно от факта, че сте оставили еднообразието да надделее. В такива моменти е абсолютно нормално човек да погледне настрани. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3415 -: Май 12, 2013, 11:27:10 am »
Като цяла мечовете ,какво изразяваха?

« Отговор #3416 -: Май 12, 2013, 11:55:12 am »
Рационална мисъл, студенина, логика, емоционално неангажираща комуникация

*

Papy

• 4343
« Отговор #3417 -: Май 12, 2013, 12:27:51 pm »

Какво е отношението на х към мен?
Изтеглих ти 10 жезли, 8 меча и 8 жезли. Сам си е поставил някакви вътрешни бариери спрямо теб. Страда, не се чувства добре от това, но сякаш го е направил напук. Скоро обаче предстои промяна.

а може ли да попитам кога е скоро и може ли да се каже в каква посока е промяната?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3418 -: Май 12, 2013, 12:42:14 pm »
Рационална мисъл, студенина, логика, емоционално неангажираща комуникация
Мерси Ейс,
а Рицар ,Асо и Кралица не са лоша комбинация нали?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3419 -: Май 12, 2013, 01:02:31 pm »

Какво е отношението на х към мен?
Изтеглих ти 10 жезли, 8 меча и 8 жезли. Сам си е поставил някакви вътрешни бариери спрямо теб. Страда, не се чувства добре от това, но сякаш го е направил напук. Скоро обаче предстои промяна.

а може ли да попитам кога е скоро и може ли да се каже в каква посока е промяната?
Мисля, че най-много до месец, а промяната би трябвало да е положителна.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх