Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705347 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #3420 -: Май 12, 2013, 01:16:08 pm »
А да кажа и в този раздел,че бяхте съпричастни :blink:

Обади ми се!!!!

;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #3421 -: Май 12, 2013, 01:47:48 pm »
 .
« Последна редакция: Май 12, 2013, 01:59:33 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #3422 -: Май 12, 2013, 01:48:46 pm »
Изтеглих ти 10 жезли, 8 меча и 8 жезли. Сам си е поставил някакви вътрешни бариери спрямо теб. Страда, не се чувства добре от това, но сякаш го е направил напук. Скоро обаче предстои промяна.
а може ли да попитам кога е скоро и може ли да се каже в каква посока е промяната?
Мисля, че най-много до месец, а промяната би трябвало да е положителна.

пак благодаря :)

« Отговор #3423 -: Май 12, 2013, 02:14:00 pm »
Рационална мисъл, студенина, логика, емоционално неангажираща комуникация
Мерси Ейс,
а Рицар ,Асо и Кралица не са лоша комбинация нали?

Не, не са, във всички случаи са праволинейни и честни, вече зависи от естеството на въпроса дали тази честност и праволинейност са достатъчни, за да задоволят питащия!  ;) Поздравления и за полученото обаждане!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3424 -: Май 12, 2013, 02:27:54 pm »
Рационална мисъл, студенина, логика, емоционално неангажираща комуникация
Мерси Ейс,
а Рицар ,Асо и Кралица не са лоша комбинация нали?

Не, не са, във всички случаи са праволинейни и честни, вече зависи от естеството на въпроса дали тази честност и праволинейност са достатъчни, за да задоволят питащия!  ;) Поздравления и за полученото обаждане!
БЛагодаря Ейс!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3425 -: Май 12, 2013, 02:46:53 pm »
А да кажа и в този раздел,че бяхте съпричастни :blink:

Обади ми се!!!!

;D
Честито  ;D! Да разкажеш после, как е минала срещата  :wub:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3426 -: Май 12, 2013, 05:07:21 pm »
Танче- ето...Рицар пентакли на 3та е узрял за действия  ;)

Милки, радваме се!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3427 -: Май 12, 2013, 05:09:08 pm »
Изтеглих ти 10 жезли, 8 меча и 8 жезли. Сам си е поставил някакви вътрешни бариери спрямо теб. Страда, не се чувства добре от това, но сякаш го е направил напук. Скоро обаче предстои промяна.
а може ли да попитам кога е скоро и може ли да се каже в каква посока е промяната?
Мисля, че най-много до месец, а промяната би трябвало да е положителна.

пак благодаря :)

Папи може ли тук да се намеся? Става нещо, за което си нямаш идея..не си съвсем наясно с цялата ситуация около него и скоро ще се разплетат конците там
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3428 -: Май 12, 2013, 06:35:39 pm »
Танче- ето...Рицар пентакли на 3та е узрял за действия  ;)

Милки, радваме се!
Да, по-бързо се обади отколкото предполагах  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3429 -: Май 12, 2013, 06:36:37 pm »
Благодаря ви

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3430 -: Май 12, 2013, 07:02:07 pm »
Милки, доколкото съм чела твои публикации, си готина. Радвам се, дано имаш успех от тук нататък и нещата се развият благополучно за теб :blink:
Аз пиша с друг въпрос, мисля, че днес разочаровах човек, на когото държа. Попитах картите  какво е мнението му за мен, като цяло може ли да разчитам на него и разочарован ли е наистина :unsure: Отшелника, Петица чаши, Смърт.
Мисля, че отговорът е ясен, но все пак...
Другото, което ме вълнува е: "Ще си взема ли държавните изпити?" Паднаха се Четворка пентакли, Император и Десятка мечове. Когато зададох въпроса, бях скована, освен това не уточних кога, а те се юни. Та не съм сигурна доколко ще е правилен отговорът. Ако някой иска, може да ми дръпне, ако не, ще съм благодарна и да ми помогнете с тълкуването тук.
« Последна редакция: Май 13, 2013, 01:59:32 am от vezni »

*

Papy

• 4343
« Отговор #3431 -: Май 13, 2013, 12:54:18 pm »

Папи може ли тук да се намеся? Става нещо, за което си нямаш идея..не си съвсем наясно с цялата ситуация около него и скоро ще се разплетат конците там

как ще се разплетат конците?
аз трябва ли нещо да правя и в мой интерес ли ще е крайният резултат
естествено, че можеш да се намесваш - картите са интуиция, щом ти говорят- говори ми :)

« Отговор #3432 -: Май 13, 2013, 01:40:38 pm »
може ли един въпрос от бизнес естество? Как ще се развие бизнеса ни , респективно ще има ли финанси в следващите 3 месеца? Картите, които излязоха са: 3 жезли обърната, асо мечове обърната и 8 жезли.

Като краен резултат ли се гледа третат карта или всички карти са с еднакво значение за въпроса?
Благодаря предварително

« Отговор #3433 -: Май 13, 2013, 01:58:24 pm »
Здравейте! И аз имам един въпрос- до края на годината ще срещна ли любовта? 10 П- Кралица Чаши - 3 Пентакли

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3434 -: Май 13, 2013, 03:41:58 pm »
Здравейте! И аз имам един въпрос- до края на годината ще срещна ли любовта? 10 П- Кралица Чаши - 3 Пентакли
Да, дори е възможно съвместно съжителство.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3435 -: Май 13, 2013, 03:45:25 pm »
може ли един въпрос от бизнес естество? Как ще се развие бизнеса ни , респективно ще има ли финанси в следващите 3 месеца? Картите, които излязоха са: 3 жезли обърната, асо мечове обърната и 8 жезли.

Като краен резултат ли се гледа третат карта или всички карти са с еднакво значение за въпроса?
Благодаря предварително
Избягвам да гледам с обърнати карти, но ми се струва, че ситуацията е доста объркана, нямате яснота за нещо, но ще има положителен обрат.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3436 -: Май 13, 2013, 05:33:41 pm »
Здравейте :blink:,днес ми предложиха да се включа в един проект.Става въпрос за нещо ,свързано с хобито ми.Реших да се допитам и до таро и изтеглих следните карти-2пентакли,глупака,императора и императрицата.
Ще се радвам на коментара ви по картите.Това ми е много важно защото в момента съм без работа.Благодаря ви предварително.

« Отговор #3437 -: Май 13, 2013, 05:41:08 pm »
Здравейте :blink:,днес ми предложиха да се включа в един проект.Става въпрос за нещо ,свързано с хобито ми.Реших да се допитам и до таро и изтеглих следните карти-2пентакли,глупака,императора и императрицата.
Ще се радвам на коментара ви по картите.Това ми е много важно защото в момента съм без работа.Благодаря ви предварително.

Заниманието с това ще ти се отрази много добре, хем разтоварващо, хем ще можеш да изразиш креативността си. Напълно е възможно да попаднеш в много приятна колегиална среда и да се отличиш с уменията си и да станеш нещо като неформален, а може и формален лидер. Определено се залавяй!  :blink:

Да, ще се разбирате много добре и ще бъдете и приятели, и любовници и това ще е едно стабилно партньорство според мен.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3438 -: Май 13, 2013, 05:53:23 pm »
Благодаря ти Асе :blink:  :58:,ако харесат нещата които правя ще е голяма радост за мен и наистина би ми носило радост да се занимавам с това.Ще дам обратна връзка до няколко дни.

« Отговор #3439 -: Май 13, 2013, 07:36:11 pm »
Благодаря ви много!