Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704897 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: ТАРО
« Отговор #3440 -: Май 15, 2013, 12:07:25 pm »

Папи може ли тук да се намеся? Става нещо, за което си нямаш идея..не си съвсем наясно с цялата ситуация около него и скоро ще се разплетат конците там
как ще се разплетат конците?
аз трябва ли нещо да правя и в мой интерес ли ще е крайният резултат
естествено, че можеш да се намесваш - картите са интуиция, щом ти говорят- говори ми :)

зикову, нищо не каза?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3441 -: Май 15, 2013, 01:28:19 pm »
Папиии :blink:

Пропуснала съм го този коментар!  :blink:

10 жезли 8 меча 8 жезли

Питаш за мъж нали? Как ще се развиват отношенията. Виждам по тези карти една измъчена работа и честно казано си мисля, че ти доста си падаш и тръпнеш по него, но има тук една голяма удивителна в ситуацията...Има нещо не както трябва според мен. Може да се случи да разбереш какво е то скоро...но аз за най- сигурно бих попитала картите "Какво не знам за него?"

Нека някой да ти тегли кати :lol:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Papy

• 4343
« Отговор #3442 -: Май 15, 2013, 01:40:15 pm »
Ам-жена е?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3443 -: Май 15, 2013, 02:09:58 pm »
Ам-жена е?

а?  :unsure:

Пишаш за жена или се съмняваш, че жена е пречката? Както и да е- тука трябват още карти...

*

Papy

• 4343
« Отговор #3444 -: Май 15, 2013, 02:18:11 pm »
Ами за жена е въпроса, карти нямам, пък някъде из ваште писанки четох, че не било хубаво интернетски да се теглят
Както и да е-остава предупреждението, че има нещо неизвестно за мен-и това стига, то ще си покаже :)
Аз не давам допълнителна информация, да не ви влияя, акрукс и тя много обичаше да ме изкарва влюбена при хорар за човек :)

Мерси, зикову :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3445 -: Май 15, 2013, 02:40:56 pm »
ма приятелски ли е въпроса- важно е да се уточни. Картите добиват друг смисъл

*

Papy

• 4343
« Отговор #3446 -: Май 15, 2013, 05:07:58 pm »
ма приятелски ли е въпроса- важно е да се уточни. Картите добиват друг смисъл

Косвено-роднински :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3447 -: Май 15, 2013, 09:59:50 pm »
тегля карти - какво е онова, което не знаеш (не знам до колко са достоверни)..но по 8м си мисля, че има нещо което не знаеш- какво е то

Цепя на 4 жезли- семейна история

2 пентакли 5 чаши Паж меч- тук става според мен някаква интрига.. нещо, което е дълго въртяно и увъртано..ти вече си приела загубата по един или друг начин..но още някаква нападка ще има. Готви ти нещо тази жена. Ще има някакъв скандал.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3448 -: Май 15, 2013, 10:52:27 pm »
Благодаря ти, дано да бъркаш :)
Загубата не съм я приела, защото е нямало пряк конфликт
Но бих отстъпила, мир да има
Пък и стратегията крачка назад-две напред-също е вариант

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3449 -: Май 16, 2013, 12:03:32 am »
възможно ли е нещо за някакви пари да се скарате... :lol: нема да е голям скандал, но има разочарование..дано да греша

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3450 -: Май 16, 2013, 02:13:53 am »
Попитах картите "Ще започна ли връзка с М? Ако да - скоро ли ще бъде, ако няма да е - каква е причината?" Картите са теглени от нета, понеже нямам в мен, но ще съм благодарна, ако някой дръпне и дрги. Ето какво излезе: Светът, Асо пентакли и Крал на жезлите

« Отговор #3451 -: Май 16, 2013, 08:42:10 am »
Моля някой да коментира, а ако има желание да тегли и карти, моите са теглени от нета
Какво не знам за Р.
2 меча,Влюбените,2 пентакли

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3452 -: Май 16, 2013, 08:59:40 am »
Попитах картите "Ще започна ли връзка с М? Ако да - скоро ли ще бъде, ако няма да е - каква е причината?" Картите са теглени от нета, понеже нямам в мен, но ще съм благодарна, ако някой дръпне и дрги. Ето какво излезе: Светът, Асо пентакли и Крал на жезлите

много хуави карти- да, ще почнете, дано да са верни.

имали ли сте отношения преди или просто наскоро сте се запознали на някакво обществено събитие?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3453 -: Май 16, 2013, 09:01:31 am »
Моля някой да коментира, а ако има желание да тегли и карти, моите са теглени от нета
Какво не знам за Р.

Имате главно сексуална връзка ли...? Мисля, че прави някакви крачки встрани този човек.. Има 2 жени между които се чуди.

« Отговор #3454 -: Май 16, 2013, 09:02:47 am »
Какво не знам за Р.

Имате главно сексуална връзка ли...? Мисля, че прави някакви крачки встрани този човек.. Има 2 жени между които се чуди.
Семейство сме

*

Papy

• 4343
« Отговор #3455 -: Май 16, 2013, 09:43:19 am »
възможно ли е нещо за някакви пари да се скарате... :lol: нема да е голям скандал, но има разочарование..дано да греша

Едва ли, спорове за пари в родата няма
Ще видим-ще ви кажа как са се проявили картите, но ще изчакам месец

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3456 -: Май 16, 2013, 09:50:01 am »
Какво не знам за Р.

Семейство сме

Според мен има някаква странична тръпка мъжа ти, но не се доверявай само на тези карти- помоли да ти гледат

« Отговор #3457 -: Май 16, 2013, 10:16:36 am »
Какво не знам за Р.

Семейство сме

Според мен има някаква странична тръпка мъжа ти, но не се доверявай само на тези карти- помоли да ти гледат

Още при задаването на въпроса помолих, ако някой има желание да го направи.
Благодаря ти за коментара на картите - мисля че е точен, само не знам дали е за близкото минало или за настоящето.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3458 -: Май 16, 2013, 12:46:18 pm »

имали ли сте отношения преди или просто наскоро сте се запознали на някакво обществено събитие?
zikovu, много се надявам да се верни! Познаваме се повече от година, в началото имаше тръпка, после нещо се отдалечихме, обаче аз винаги съм си имала. Мисля, че той също има нещо. Ще чакам да действа, не може винаги аз да съм инициатор. Ако ти говорят още някакви неща, моля, сподели ги :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3459 -: Май 16, 2013, 12:54:01 pm »

zikovu, много се надявам да се верни! Познаваме се повече от година, в началото имаше тръпка, после нещо се отдалечихме, обаче аз винаги съм си имала. Мисля, че той също има нещо. Ще чакам да действа, не може винаги аз да съм инициатор. Ако ти говорят още някакви неща, моля, сподели ги :)

Картите ми приличат на "мечтите стават реалност" и определено той мисля ще действа.