Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708428 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #3480 -: Май 17, 2013, 10:22:19 am »
Да ви попитам и аз за една комбинация. Ще успея ли да си оправя документите за земите следващата седмица? Картите са - обърнат Дявол, 3 меча, 7 жезли. Хубаво е, че Дяволът най-после се обърна, приемам го за положителен знак. Мисля си, че в този срок няма да стане, но поне ще поставя началото, ще направя първата крачка.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3481 -: Май 17, 2013, 10:25:23 am »
Здравейте, въпросът ми е той изпитва ли чувства към мен? Картите са: асо жезли, двойка чаши и асо пентакли.
мерси предварително
На мен тези карти ми изглеждат проективни, но нека и Зикову сподели  :-\. Ако не са - отговорът е "да", има чувства, които след време ще прераснат в нещо по-сериозно.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #3482 -: Май 17, 2013, 10:27:22 am »
а какво ще рече проективни?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3483 -: Май 17, 2013, 10:31:11 am »
а какво ще рече проективни?
Когато много силно искаш нещо и картите по-скоро отразяват твоите мисли и желания.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3484 -: Май 17, 2013, 10:44:13 am »
Ами Танче- виждаш прекрасни карти...
Ако бяха разменени местата на Асата бих казала,че може да са проективни, но така- ми изглеждат съвсем реални :rolleyes:

Но..разбира се не знам- ако човека много често е питал едно и също картите пак могат да спрат да отговарят вярно. Ако са онлайн риска се увеличава...но..като цяло са хубави картите. Асата са на правилните места да не показват проекция
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3485 -: Май 17, 2013, 10:47:18 am »
мерси, не е онлайн, аз сама си ги изтеглих вкъщи и не съм питала често точно така зададен въпроса....дано да е вярно

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3486 -: Май 17, 2013, 10:50:49 am »
мерси, не е онлайн, аз сама си ги изтеглих вкъщи и не съм питала често точно така зададен въпроса....дано да е вярно

еееми- честито тогава, очаква те много щастие и взаимна любов с този мъж- дай Боже всекиму! :blink:

« Отговор #3487 -: Май 17, 2013, 12:33:36 pm »
Здравейте!  :blink: Въпросът ми е ще му липсвам ли след като замине? Паднаха се Императорът,Справедливостта,Папесата и Колесницата.Предварително благодаря  :blink:

« Отговор #3488 -: Май 17, 2013, 09:18:11 pm »
Зададох въпроса:Той ще се съобрази ли с моите желания?Паднаха се: Крал мечове,Рицар жезли,Жрецът.Аз сама не мога да си ги разтълкувам.Жрецът на последна позиция ми се струва позитивна карта,но дали не греша?  :unsure:

би трябвало да се съобрази. май ще има скарване и после ще стигнете до консенсус..так,ч е в крайна сметка май ще се съобрази
Благодаря zikovu,и на мен така ми изглежда,но не бях сигурна.Дано си права  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3489 -: Май 18, 2013, 07:32:17 am »
Здравейте!  :blink: Въпросът ми е ще му липсвам ли след като замине? Паднаха се Императорът,Справедливостта,Папесата и Колесницата.Предварително благодаря  :blink:

теглила си от тесте? или онлай- защо само големи аркани?

да ти кажа- прилича на човек съсредоточен в себе си и своите неща. Изживяването с теб ще си остане там някъде..в подсъзнанието му

« Отговор #3490 -: Май 18, 2013, 08:47:47 am »
Теглих от тесте и затова са само големи аркани. Благодаря ти zikovu!  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3491 -: Май 18, 2013, 02:42:32 pm »
Хора, в много кофти период съм. Плача, изнервена съм, напрегната и какво ли още не. Зададох въпрос - до края на юни ще се почувствам ли по-добре психически. Какво да очаквам от предстоящите събития. Ето картите: Магьосникът, Звездата и Светът.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3492 -: Май 18, 2013, 03:23:52 pm »
Хора, в много кофти период съм. Плача, изнервена съм, напрегната и какво ли още не. Зададох въпрос - до края на юни ще се почувствам ли по-добре психически. Какво да очаквам от предстоящите събития. Ето картите: Магьосникът, Звездата и Светът.
Ще се почувстваш по-добре  :blink:. Звездата за мен е вярата, надеждата и лекарството за душата. Старите неща си отиват, сигурно затова ти е тъжно, но навлизаш в нов, по-добър период  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3493 -: Май 18, 2013, 04:03:10 pm »
Молба към Танчето, Зикову и Асо на Пентаклите..., :wub:

Задавам конкретен въпрос...с молба да изтеглите вместо мен по 3 карти със следния въпрос:

Какво иска от мен и мъжа ми жената О ..., и ще престане ли да се занимава с нас? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3494 -: Май 18, 2013, 06:07:07 pm »
Здравейте, другата седмица ми предстои среща с приятели и там ще е момчето, което харесвам. Попитах картите какво ще се случи, той как ще се държи спрямо мен? Излязоха деветка жезли, осмица мечове и слънцето. Тъй като ми се сториха много противоречиви изтеглих още една и излезе Магът...
Как може да се изтълкува според вас?
Благодаря :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3495 -: Май 18, 2013, 11:20:45 pm »

Задавам конкретен въпрос...с молба да изтеглите вместо мен по 3 карти със следния въпрос:

Какво иска от мен и мъжа ми жената О ..., и ще престане ли да се занимава с нас? :-\
На въпрос - "Какво иска жената О.. от вас?" - 8 пентакли, 10 пентакли, 5 чаши. Искала е нещо, което се е зародило да прерасне в нещо стабилно - дали е било съвместно сътрудничество, комуникация, приятелство или още нещо .. не знам. Обаче няма да се получи - 5 чаши е една от най-депресиращите карти в Таро, ще се почувства предадена и с разбити надежди.
"Ще престане ли да се занимава с вас?" - Рицар жезли, Кралица чаши, Рицар мечове. Хм.. само дворцови карти  :rolleyes:. Комуникацията е започнала ентусиазирано по Рицар жезли, но ще приключи със скандал по Рицар меча. Огнения и жизнерадостен Рицар жезли се превръща в агресивен и нападателен Рицар меч  ;D, Кралицата чаши по средата е въпросната дама според мен.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3496 -: Май 20, 2013, 08:32:10 am »
Марайка  :wub:

По картите на Таня!

Какво иска от нас?- иска да ви развали добруването. не знам служебно ли е или в личен план, но 8/10 пентакли е нещо изградено с много търпение, нещо, което има много стабилност в настоящето. Тя иска да го загубите (5 чаши). 5 чаши ми е излизала и за финансови загуби.

Ще престане ли?- с рицар меч на последна, не мисля. Тук на втора е една много нежна жена с нежна душа, много фин човек, заеобиколена от много агресия...да не би пък да е влюбена? и това да е обяснението за нейносто поведение?
Но ти няма да си оставиш магарето в калта. Ще имате разправии и тепърва обаче

*

Марая

• 28287
« Отговор #3497 -: Май 20, 2013, 11:12:59 am »
Марайка  :wub:

По картите на Таня!

Какво иска от нас?- иска да ви развали добруването. не знам служебно ли е или в личен план, но 8/10 пентакли е нещо изградено с много търпение, нещо, което има много стабилност в настоящето. Тя иска да го загубите (5 чаши). 5 чаши ми е излизала и за финансови загуби.

Ще престане ли?- с рицар меч на последна, не мисля. Тук на втора е една много нежна жена с нежна душа, много фин човек, заеобиколена от много агресия...да не би пък да е влюбена? и това да е обяснението за нейносто поведение?
Но ти няма да си оставиш магарето в калта. Ще имате разправии и тепърва обаче

Мерси... ;D
Много си права... ;D ;D ;D Да...така е.
Но, аз искам ти отделно от Таня да изтеглиш 3 карти... ;D и да ги изтълкуваш.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3498 -: Май 20, 2013, 11:22:26 am »

На въпрос - "Какво иска жената О.. от вас?" - 8 пентакли, 10 пентакли, 5 чаши. Искала е нещо, което се е зародило да прерасне в нещо стабилно - дали е било съвместно сътрудничество, комуникация, приятелство или още нещо .. не знам. Обаче няма да се получи - 5 чаши е една от най-депресиращите карти в Таро, ще се почувства предадена и с разбити надежди.
"Ще престане ли да се занимава с вас?" - Рицар жезли, Кралица чаши, Рицар мечове. Хм.. само дворцови карти  :rolleyes:. Комуникацията е започнала ентусиазирано по Рицар жезли, но ще приключи със скандал по Рицар меча. Огнения и жизнерадостен Рицар жезли се превръща в агресивен и нападателен Рицар меч  ;D, Кралицата чаши по средата е въпросната дама според мен.

И ти си права... ;D :wub:
Идея нямаш..,колко прозрачна схема беше... ;D

http://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo

« Отговор #3499 -: Май 20, 2013, 06:35:25 pm »
Обесеният като интервал от време колко дълго трае?