Цитат на: vezni в Май 18, 2013, 02:42:32 pmХора, в много кофти период съм. Плача, изнервена съм, напрегната и какво ли още не. Зададох въпрос - до края на юни ще се почувствам ли по-добре психически. Какво да очаквам от предстоящите събития. Ето картите: Магьосникът, Звездата и Светът.Ще се почувстваш по-добре :blink:. Звездата за мен е вярата, надеждата и лекарството за душата. Старите неща си отиват, сигурно затова ти е тъжно, но навлизаш в нов, по-добър период :blink:.
Хора, в много кофти период съм. Плача, изнервена съм, напрегната и какво ли още не. Зададох въпрос - до края на юни ще се почувствам ли по-добре психически. Какво да очаквам от предстоящите събития. Ето картите: Магьосникът, Звездата и Светът.
Здравейте, въпросът ми е следният, има ли момчето Х интерес към мен като към жена. Паднаха се: крал Пентакли, кралица Жезли, Колесницата и 2 жезли.Мерси предварително
Е възпрепятства ли начинанието ми?10ж-5п-8п.Предварително благодаря. :blink:
Цитат на: MoonLight в Май 21, 2013, 06:48:29 pmЕ възпрепятства ли начинанието ми?10ж-5п-8п.Предварително благодаря. :blink:не това е просто труден период, който ще отмине
Въпросът е приятеля ми само приятелски чувства ли изпитва към това момиче- Асо пентакли, 10 чаши, 10 пентакли
Попитах влюбен ли е в мен-3 пентакли, 7 саби, паж саби