Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706598 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3520 -: Май 24, 2013, 11:15:21 am »
Здрасти, Милки! Честит празник!
С Колелото на съдбата на трета позиция отговорът е Не.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3521 -: Май 24, 2013, 11:21:56 am »
Е,мерси.
Аз докато чаках...и взех решението :'(Обратно на това ,което ми казваш.Тоест ,да.Но деня е дълъг и мога да го променя.

« Отговор #3522 -: Май 24, 2013, 01:38:40 pm »
Здравей, vezni!
Според мен посланието на картите  4 пентакли – 7 меча – Светът ( Какви са мислите и чувствата на някой към теб?) е следното:
Партньорът ти се стреми към сигурна и стабилна връзка. Предпазлив е. Не се разтваря напълно. В твоята комбинация липсват чаши – може би му е трудно да разкрива емоциите си.Четворка Пентакли е показател за собственическо отношение към теб. 7 М – обикновено се свързва с планове, в които измамата и хитростта са ключови фактори. Възможно е да има скрита банкова сметка, например. Или да прикрива своята ревност и привързаност . Не е напълно искрен. Светът показва настъпването на време, когато всички недоразумения в отношенията се изясняват.

« Отговор #3523 -: Май 24, 2013, 01:51:15 pm »
Здравей, jokonda!
Звездата показва едно голямо желание, това да се случи. На трета позиция в подредбите ми се е явявала като неосъществена мечта.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3524 -: Май 24, 2013, 02:48:49 pm »
Здравей, vezni!
Според мен посланието на картите  4 пентакли – 7 меча – Светът ( Какви са мислите и чувствата на някой към теб?) е следното:
Партньорът ти се стреми към сигурна и стабилна връзка. Предпазлив е. Не се разтваря напълно. В твоята комбинация липсват чаши – може би му е трудно да разкрива емоциите си.Четворка Пентакли е показател за собственическо отношение към теб. 7 М – обикновено се свързва с планове, в които измамата и хитростта са ключови фактори. Възможно е да има скрита банкова сметка, например. Или да прикрива своята ревност и привързаност . Не е напълно искрен. Светът показва настъпването на време, когато всички недоразумения в отношенията се изясняват.
WhiteRose, много благодаря. Всъщност ние нямаме връзка, но наистина много точно описа него като личност. Недоразумения помежду ни има, надявам се наистина да се изяснят и да си подобрим комуникацията, дано започнем и връзка от мен ако зависи ;) Иначе може ли да ми кажеш Светът за каква продължителност от време говори?

« Отговор #3525 -: Май 24, 2013, 03:26:50 pm »
Не може да се дефинира точен период. Това е времето, когато намираш вътрешен център в себе си, енергията ти се канализира, така че си като събрана в себе си. Имаш опора в себе си и взимаш правилни решения. Успех!!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3526 -: Май 24, 2013, 03:34:51 pm »
OK, много благодаря отново, дано е по-скоро :)

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3527 -: Май 24, 2013, 08:14:07 pm »
Честит празник , мили момичета!
Днес изтеглих следните три карти по болната за мен  тема

1-8 чаши
2 - дяволът
3-3ка мечове
Въпроса ми е / Разпадна ли се връзката му?/
Втора седмица не е пътувал до любимата си стара момичка. Обгрижва децата, работи с малкия за матурата, разхожда  големият ни син.И децата доволни и аз
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3528 -: Май 24, 2013, 09:55:45 pm »
Разпадна ли се връзката му?/
Картите ти са от ясни по-ясни, ДА, въпреки сърдечната болка.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #3529 -: Май 25, 2013, 07:18:17 am »
Какво е отношението на ... към мен ?

5 пентакли
Крал пентакли
Обесеният

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3530 -: Май 25, 2013, 01:08:41 pm »
Аз напоследък май прекалявам с картите, но съм изпаднала в една криза душевна, та днес имам лунно затъмнение близо до АЦ, зададох въпрос: Какво да очаквам от лунното затъмнение, какво ще ми се случи тези дни? Ето картите: Всишата жрица, Двойка пентакли и Аско пентакли :)

« Отговор #3531 -: Май 25, 2013, 01:13:14 pm »
Висшата жрица-2пентакли-асо пентакли

На мен ми приличат като осъществяване на някакъв  преход.Но в първия момент дори си помислих за финансови постъпления. ;)

Аз също си дръпнах карти за пълнолунието- умереност+5ч+6п.Ще получавам пари,но ще съм недоволна от сумата. ;D

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3532 -: Май 25, 2013, 02:20:06 pm »
Важното е да има, малко - много, но поне да капе, ако не вали  ;D

« Отговор #3533 -: Май 25, 2013, 08:41:23 pm »
Как ще се развива бизнеса ни следващата половин година, ще има ли достатъчно финансови постъпления: Колесницата, 2 чаши и Висшата жрица.
 :58: Благодаря!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3534 -: Май 27, 2013, 08:08:51 am »
Как ще се развива бизнеса ни следващата половин година, ще има ли достатъчно финансови постъпления: Колесницата, 2 чаши и Висшата жрица.
 :58: Благодаря!

Много активен период на пръв поглед май имате очаквания за повече погледнато от днешна гредна точка, но няма да има особено развитие, разрастване и тежък труд (в смисъл на много, много работа). Спокойно ще е...някакъв договор или начинание ще се отложи във времето.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3535 -: Май 27, 2013, 10:16:55 pm »
Тази подредба от три карти,за какво говори?

Рицар Жезли
Дяволът
Жрецът
 :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3536 -: Май 27, 2013, 10:27:44 pm »

Рицар Жезли
Дяволът
Жрецът
На мен ми говори за вътрешни противоречия  :blink:. - Дяволът срещу светеца ( Жрецът )
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3537 -: Май 27, 2013, 10:32:13 pm »
Да ви попитам и аз за една комбинация. Ще успея ли да си оправя документите за земите следващата седмица? Картите са - обърнат Дявол, 3 меча, 7 жезли. Хубаво е, че Дяволът най-после се обърна, приемам го за положителен знак. Мисля си, че в този срок няма да стане, но поне ще поставя началото, ще направя първата крачка.
Да си отговоря сама - успях, свърших си работата. Понякога ние питаме едно, а Таро ни предупреждава за друго - ако 3 меча е любовно разочарование и раздяла, то Дяволът ( макар и обърнат ) с 3 меча е много по-тежка раздяла, внезапна и завинаги..
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3538 -: Май 27, 2013, 10:39:33 pm »

Рицар Жезли
Дяволът
Жрецът
На мен ми говори за вътрешни противоречия  :blink:. - Дяволът срещу светеца ( Жрецът )
Благодаря Танче!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3539 -: Май 27, 2013, 10:58:34 pm »
Какво е отношението на ... към мен ?

5 пентакли
Крал пентакли
Обесеният
Изпитва силни чувства, но е безсилен пред нещо. Бих казала, че дори се чувства отхвърлен и го изживява тежко.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх