Здравейте :blink:,днес отново се допитах до картите с въпрос:"Какви ще са взаимоотношенията ми в бъдеще с Н ?"изтеглих - висшият жрец,2 чаши,луната и крал мечовеЩе съм ви благодарна за коментарите :blink:
Здрасти, Колесница- Жрец - 8 Пентакли, цепя на Крал чаши.Б момче ли е? Или изпитващият може да е мъж.Според мен ще го вземе, след като е положил труд.Успех на Б.!
здравейте,имам въпрос 1.какви оношение имакъм мен Х-мъж към който имам интерес,но с полярно поведениемаг,10 чаши,9 жезлиблагодарности
Ще се съгласи ли Х за предложението/услугата, която го помолихме?- асо жезли, императрицата, 4 мечаблагодаря!
Здравейте! От няколко месеца съм в пълен застой и не се случва кой знае какво с мен,та попитах картите ще има ли положително развитие скоро време при мен и се паднаха 7 жезли,9 мечове,Умереността и 2 жезли.Благо-даря предварително :blink:
Цитат на: lealya в Юни 24, 2013, 08:43:04 amЗдравейте :blink:,днес отново се допитах до картите с въпрос:"Какви ще са взаимоотношенията ми в бъдеще с Н ?"изтеглих - висшият жрец,2 чаши,луната и крал мечовеЩе съм ви благодарна за коментарите :blink:С луна на 3та позиция- имаш някакви илюзии.
Въпросът е за отношенията в момента между двама души картите, които са изтеглени са: 4 мечове и IX отшелника - аз тълкувам това като раздяла и отчуждаване/отдалечаване един от друг. Моля и за вашето мнение.
Какво ще се случи м/у нас?Паднаха се:Асо чаши,9 пентакли и Справедливостта.
Цитат на: WhiteRose в Юни 24, 2013, 03:22:31 pmЗдрасти, Колесница- Жрец - 8 Пентакли, цепя на Крал чаши.Б момче ли е? Или изпитващият може да е мъж.Според мен ще го вземе, след като е положил труд.Успех на Б.!Не си е взел изпита.