Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707157 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3640 -: Юни 27, 2013, 01:38:56 pm »
Какво ще се случи м/у нас?Паднаха се:Асо чаши,9 пентакли и Справедливостта.

нещата ще се сложат на кантар и - пито- платено. Отношенията са повече сексуални. Ако това вече не удовлетворява единия може да се стигне до раздяла, но от друга страна ако и двамата са готови отношенията може да станат официални.
Дай обратна връзка в някой момент
Благодаря ти,Zikovu,ще пиша при някакво развитие

« Отговор #3641 -: Юни 28, 2013, 02:42:33 pm »

Какво да очаквам от стажа това лято?
Тройка пентакли
Крал на жезлите
Звездата/обърната/

За стажа тръгваш с големите кошници, но ще останеш разочарована от нещо

По въпроса със стажа да дам обратна връзка - големи премеждия бяха, доста се разочаровах, защото само ме мотаха ту тук ту там, даже имаше голяма възможност да остана и без ходене на стаж, но най-накрая ме взеха. Да се надяваме, че от тук нататък вече ще върви по вода  :blink:

« Отговор #3642 -: Юни 28, 2013, 05:57:00 pm »
Причината за гинекологичен проблем,който често напомня за себе си?обесеният-10ж-императрицата.

« Отговор #3643 -: Юни 28, 2013, 10:11:59 pm »

Стабилна ли е връзката ни с *?
Четворка мечове / обърната/
Паж на пентаклите /обърната/
Девятка жезли

Връзката не е стабилна.

Да, и затова позна,макар да не ми е приятно да го кажа  :(

« Отговор #3644 -: Юни 29, 2013, 03:55:18 pm »
Какво изпитва Х към мен?
Рицар мечове
Шестица чаши
Звездата

Ще се получи ли нещо между нас, ще имаме ли връзка?
Справедливостта
Тройка чаши
Десятка чаши

« Отговор #3645 -: Юни 29, 2013, 04:36:38 pm »
Какво изпитва Х към мен?
Рицар мечове
Шестица чаши
Звездата

Ще се получи ли нещо между нас, ще имаме ли връзка?
Справедливостта
Тройка чаши
Десятка чаши

По първата комбинация -мисля,че предизвикваш гнева му.Заради детинско поведение от твоя страна или нещо от миналото.Има страдание по тези карти.(лично аз звездата въобще не я харесвам и не ми е излизала толкова положителна,както я описват по книгите)

Относно вторите карти-някой от вас обвързан ли е?Извинявам се за въпроса. ;)

« Отговор #3646 -: Юни 29, 2013, 04:58:07 pm »
Ами не, поне аз незнам ако е така. Значи ли че нищо няма да излезе между нас според картите и че се заблуждавам относно него.

« Отговор #3647 -: Юни 29, 2013, 05:04:01 pm »
Изтеглила си две карти от боя чаши,които се свързват с емоциите.Щом няма обвързан-контактите,разговорите с него ще те радват.За връзка не мисля,нооо може и да греша.Успех!

« Отговор #3648 -: Юни 29, 2013, 05:27:23 pm »
Благодаря MoonLight.  :blink:

« Отговор #3649 -: Юни 29, 2013, 07:45:04 pm »
Какво да очаквам от любовната си връзка с * в следващите два месеца?
Жрецът/обърнат/
Колесницата /обърната/
Десятка жезли

« Отговор #3650 -: Юни 30, 2013, 06:15:53 am »
Last_Kiss,няма ме с обърнати карти,но по тези проблема да не е загубено доверие?

« Отговор #3651 -: Юни 30, 2013, 10:38:27 am »
Ами онзи ден нещо му стана и ми ги наговори едни, от което аз си дадох сметка, че връзката ни не е стабилна и се почувствах доста зле, може би аз да съм загубила доверие към връзката ни и към всичко, което става.

« Отговор #3652 -: Юни 30, 2013, 05:48:15 pm »
Цитат
Вчера изтеглих карти на въпрос на приятелка дали е бременна. Излязоха отшелникът, паж пентакли и императрицата.
Днес тя ми съобщи, че според теста е бременна, а възможно ли е пажът пентакли да символизира, че детето ще е момче?

Да, и по картите излиза, че е бременна. Твърде вероятно наистина да има син, който да има изразен акцент над земните елементи в хороскопа си.  :blink:
« Последна редакция: Юни 30, 2013, 06:01:08 pm от Ace_of_Pentacles »

« Отговор #3653 -: Юни 30, 2013, 06:04:06 pm »
Как бихте тълкували месечни карти за септември:
Септемрви Страшният съд, рицар  пентакли, десетка жезли, десетка пентакли

Предстои ми много важно интервю през септември, много дълго чакано и хич не смея сама да си гледам.
Гледам си карти от годишната прогноза, барем ми проговорят.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3654 -: Юни 30, 2013, 09:14:59 pm »
Питах тарото,какъв ще бъде месец юли за мен?

Слънцето
Звездата
2 мечове

Какво ще рече това? :-\

« Отговор #3655 -: Юли 01, 2013, 02:59:24 pm »
Цитат
Вчера изтеглих карти на въпрос на приятелка дали е бременна. Излязоха отшелникът, паж пентакли и императрицата.
Днес тя ми съобщи, че според теста е бременна, а възможно ли е пажът пентакли да символизира, че детето ще е момче?

Да, и по картите излиза, че е бременна. Твърде вероятно наистина да има син, който да има изразен акцент над земните елементи в хороскопа си.  :blink:

Благодаря, а възможно ли е таро да предскаже пола? Как трябва да се зададе въпрос в такъв случай?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3656 -: Юли 01, 2013, 04:00:13 pm »
е за пола на детето трябва да питате отделно, но още е рано, рибата е още в морето. Паж пентакли може и мома да покаже.
в случая просто е показател за зачеването- идва и поставя пентакъла в корема на императрицата.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3657 -: Юли 01, 2013, 04:23:46 pm »
Питах тарото,какъв ще бъде месец юли за мен?

Слънцето
Звездата
2 мечове

Какво ще рече това? :-\
А?  ;D

« Отговор #3658 -: Юли 01, 2013, 07:02:37 pm »
Милки,според мен много общо си задала въпроса.Трябваше да конкретизираш-примерно<какво ме очаква в професионален или любовен план и т.н. Иначе по тия карти-прикриваш болка и страдание или ще трябва да вземаш решение,подчинено повече на разума,отколкото на чувствата.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3659 -: Юли 01, 2013, 08:56:03 pm »
Милки,според мен много общо си задала въпроса.Трябваше да конкретизираш-примерно<какво ме очаква в професионален или любовен план и т.н. Иначе по тия карти-прикриваш болка и страдание или ще трябва да вземаш решение,подчинено повече на разума,отколкото на чувствата.
Мерси Муунлайт.
Ами попитах като цяло.Нямам някакви специални тежнения.Като цяло.
Не може ли да се обобщи? :-\
Слънцето и Звездата не са ли положителни карти?

То иначе ще трябва да задам /да хвърля още две тегления,и за работа и за любов :-[