Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704840 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3660 -: Юли 03, 2013, 09:36:52 pm »
Имам и аз едно конкретно питане.  :blink: Сбърках в отношението си с един човек, създадох ситуация, в която той придоби грешно впечатление относно факти и обстоятелства. Положението е деликатно и въпреки, че виждам отдалечаването му и знам, че друга причина не е възможна да породи това, не мога да използвам директният подход, който попринцип много обичам, за да се изясним. Затова потърсих съвет от картите какво да направя. Излязоха справедливост, обърната звезда, обърната сила. Имате ли някакво тълкуване какъв съвет може да се съдържа в тази комбинация?

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #3661 -: Юли 03, 2013, 11:15:29 pm »
Здравейте!
Попитах картите таро: "Ще се премести ли скоро приятелят ми да живее при мен?(като преместването му зависи от това да си намери работа в града, в който съм аз)"
Паднаха ми се: 1. Звездата; 2.Сила; 3.Десетка жезли; 4.Слънцето.

Много ще съм благодарна за едно кратко коментарче :wub:
« Последна редакция: Юли 03, 2013, 11:38:16 pm от anili »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3662 -: Юли 04, 2013, 08:12:22 am »
Имам и аз едно конкретно питане.  :blink: Сбърках в отношението си с един човек, създадох ситуация, в която той придоби грешно впечатление относно факти и обстоятелства. Положението е деликатно и въпреки, че виждам отдалечаването му и знам, че друга причина не е възможна да породи това, не мога да използвам директният подход, който попринцип много обичам, за да се изясним. Затова потърсих съвет от картите какво да направя. Излязоха справедливост, обърната звезда, обърната сила. Имате ли някакво тълкуване какъв съвет може да се съдържа в тази комбинация?

Да направиш преценка- по възможност обективна, да бъдеш реалист и...колкото и да е странно обърнатата сила е точно обратното, което показва правата сила- т.е казват ти картите да НЕ действаш деликатно- да дори грубо и рязко. Така го виждам аз..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3663 -: Юли 04, 2013, 08:13:31 am »
Здравейте!
Попитах картите таро: "Ще се премести ли скоро приятелят ми да живее при мен?(като преместването му зависи от това да си намери работа в града, в който съм аз)"
Паднаха ми се: 1. Звездата; 2.Сила; 3.Десетка жезли; 4.Слънцето.

Много ще съм благодарна за едно кратко коментарче :wub:

Приличат картите на положителн отговор- дано- ще стискаме палци! работата може да е свързана с физическо натоварване..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3664 -: Юли 04, 2013, 09:41:03 am »

Да направиш преценка- по възможност обективна, да бъдеш реалист и...колкото и да е странно обърнатата сила е точно обратното, което показва правата сила- т.е казват ти картите да НЕ действаш деликатно- да дори грубо и рязко. Така го виждам аз..

Благодаря много за отговора, zikovu! Ще кажа какво съм направила и дали е имало резултат.  :blink:

« Отговор #3665 -: Юли 05, 2013, 12:51:26 pm »
Здравейте,имам един въпрос
как ме възприема мъжът Х
3 пентакли,крал пентакли,асо жезли

« Отговор #3666 -: Юли 05, 2013, 02:58:47 pm »
Здравейте,имам един въпрос
как ме възприема мъжът Х
3 пентакли,крал пентакли,асо жезли

Като приятеЛ. Даже не е приятелка. Държиш се с него, както традиционно се държат мъжете помежду си.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3667 -: Юли 05, 2013, 08:41:53 pm »
Попитах картите : Как ще изглежда и  какъв характер,ще бъде бъдещата ми любов/която скоро ще срещна/и излязоха следните карти:

6 чаши
5 жезли
Паж Пентакли

Може ли да се даде отговор? :rolleyes:

« Отговор #3668 -: Юли 06, 2013, 02:35:12 pm »
Попитах картите : Как ще изглежда и  какъв характер,ще бъде бъдещата ми любов/която скоро ще срещна/и излязоха следните карти:

6 чаши
5 жезли
Паж Пентакли

Мъж от миналото ти,може някой бивш да е. :P Борбен,който да умее да се справя с конкуренцията,въобще да се справя с всички пречки по пътя си.Може би ще учи нещо-това си го мисля заради пажа пентакли.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3669 -: Юли 06, 2013, 02:59:31 pm »

6 чаши
5 жезли
Паж Пентакли

Мъж от миналото ти,може някой бивш да е. :P Борбен,който да умее да се справя с конкуренцията,въобще да се справя с всички пречки по пътя си.Може би ще учи нещо-това си го мисля заради пажа пентакли.
Благодаря ти Муунлайт.
А възможно ли е,да е по-млад от мен?
А като външен вид,тъмен или светъл?

:-[Много въпроси..ама ей така,да се ориентирам ;D
Иначе,аз не си падам по мъже с които съм имала връзка...не знам.Това установих напоследък.Така охлаждам към миналите истории,че просто няма начин да се събера с някой такъв.
Може ли просто да го знам от миналото,като познати?
А зодия може ли да се разбере?

« Отговор #3670 -: Юли 06, 2013, 03:08:04 pm »
Цитат
А възможно ли е,да е по-млад от мен?
-да,възможно е.

Цитат
Може ли просто да го знам от миналото,като познати?
-отново да. ;D а за останалите  въпроси не мога да ти бъда в помощ.

Друга идея ми хрумна по картите ти-може и някой бивш съученик да е.
« Последна редакция: Юли 06, 2013, 03:16:50 pm от MoonLight »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3671 -: Юли 06, 2013, 03:17:03 pm »
Мерси много Мууналайт :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3672 -: Юли 06, 2013, 04:05:54 pm »

А възможно ли е ,той да преподава?

« Отговор #3673 -: Юли 06, 2013, 04:30:11 pm »

А възможно ли е ,той да преподава?

Не мисля...за преподавател бих предположила,ако в комбинацията от карти присъстваше жреца примерно.

*

aiofe

• 42
« Отговор #3674 -: Юли 06, 2013, 09:07:15 pm »
Здравейте  :blink:
имам въпрос: Какво ще бъде финансовото ни състояние в период една година?
Паднаха се: 8 чаши, силата, 9 пентакли.
малко инфо за ситуацията- занимаваме се със собствен бизнес, който не е кой знае колко печеливш и имаме идеи да започнем нещо ново скоро.
благодаря предварително :)

« Отговор #3675 -: Юли 07, 2013, 01:17:07 pm »
Развитие в професионален план през юли:10м-5ч-4ж. :unsure:

Здравейте  :blink:
имам въпрос: Какво ще бъде финансовото ни състояние в период една година?
Паднаха се: 8 чаши, силата, 9 пентакли.
малко инфо за ситуацията- занимаваме се със собствен бизнес, който не е кой знае колко печеливш и имаме идеи да започнем нещо ново скоро.
благодаря предварително :)

Според мен за в период от една година не е подходящо да се пита,предимно най-добре до 6месеца.Но все пак,по картите-ще има печалба/стабилни постъпления,но ще е нужно да се прояви търпение и сила.Пожелавам  бизнесът ви да върви и да се къпете в пари. ;D

обратна връзка по въпроса за развитие в проф.план през юли-вземане на болнични и заплата,която е била под очакванията на питащата.
« Последна редакция: Юли 27, 2013, 06:06:48 pm от MoonLight »

« Отговор #3676 -: Юли 07, 2013, 06:15:40 pm »
Какво изпитва Х. към мен?Паднаха се 10 мечове,Крал пентакли,10 чаши. :unsure:

« Отговор #3677 -: Юли 08, 2013, 01:26:00 am »
Наранен е от нещо, което си казала в миналото, или което е дочул, че си направила. Но му отминава към момента. Този човек много държи на теб, можеш да разчиташ на него. Чувствата му са стабилни, а не някаква двудневна прищевка, която ще отмине с едно мигване.  :blink:

И аз зададох същият въпрос като теб, за друг Х, естествено. Излязоха ми Дяволът, обърнати Осем чаши и 10 меча. Какво мислите?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3678 -: Юли 08, 2013, 03:13:43 pm »
Попитах тарото,какво ще ми донесе днешното пълнолуние в емоционален и професионален план?

Излязоха следните карти:

Крал Пентакли
Присъдата
7 Жезли

Мерси :-[

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3679 -: Юли 08, 2013, 09:19:56 pm »
Здравейте,отново съм тук с въпрос към вас :blink:.
На въпрос: Влюбен ли е .........в друга?
изтеглих -кралица чаши,висшата жрица,3 пентакли и колелото на съдбата
Ще се радвам на коментара ви,това е мъж към който все още имам чувства и май ще си остана само с надеждите :(.
Благодаря ви предварително.