Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706514 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #3720 -: Юли 18, 2013, 02:52:12 pm »
Мисля,че отново съм се заблудила момичета :( :( :(
Жалко,не е за пъри път..............но ми е тъжно :(

« Отговор #3721 -: Юли 18, 2013, 07:05:07 pm »
3п-стр.съд-императора за развитие на отношения между мен и роднина, с която не комуникираме от години.Ноооо,така се случи,че взехме често да си засичаме. ;D

« Отговор #3722 -: Юли 18, 2013, 07:37:19 pm »
какво изпитва Х към мен, какво мисли за мен
6 жезли, крал мечове, дяволът (допълнително - 8 жезли)

съжалява ли за поведението си днес (избухването) и ще предприеме ли стъпки към мен за сдобряване?
паж чаши, сила, рицар чаши

ще имаме ли връка?
ас пентакли, императорът, светът

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3723 -: Юли 22, 2013, 08:23:30 pm »
може ли някой да ми изтегли карти по въпроса:
какво е истинското(реално) отношение/чувство на Х към мен?

« Отговор #3724 -: Юли 22, 2013, 09:17:25 pm »
Привет, vanilla!
Най - удачна в случая ми се струва подредбата - "His Intentions Tarot Spread":
1. Какво мисли за теб - 4 меча
2. Какво говори за теб- 9 меча
3. Какво чувства към теб - Любовниците
4. Какво иска - 6 Жезли
5-6Какво ще направи - Кулата, 6 меча
7-8Каква е неговата цел - Крал Ч, Паж Ж

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3725 -: Юли 23, 2013, 08:52:29 am »
Някой има ли желание да ми изтегли карти ,дали ми предстои някакво раздвижване в любовен план през следващите 6 месец :-[

« Отговор #3726 -: Юли 23, 2013, 12:34:41 pm »
Здравей, Карита! За твоя случай е подходяща следната подредба:
1. Ще срещнеш ли истинска любов до 6м.? - 5 Чаши
2. Ще се чувстваш ли сигурна с този човек? - 6 Чаши
3. Потенциална възможност за брак? - Крал на чашите
4. Тази нова любов ще бъде ли подобна на старите ти любови? - Паж на Жезлите
5. Възможно ли е обвързване с тази нова любов? - Крал на Пентаклите
6. Ще пламне ли искрата между вас? - 4 Пентакли
7. Какво можеш да направиш, за да направиш този човек част от живота си? - 3 Чаши

« Отговор #3727 -: Юли 23, 2013, 01:03:07 pm »
Имала ли си разочарование в любовен план? Или току що приключили романтични отношения.
Според мен все още не си готова да започнеш нова любовна връзка. Другият вариант е да си изпаднала в депресия  (5Ч) или да си се почувствала отхвърлена от някой.  Сърдечна мъка, болка, тъга, свързана с човек от миналото. Предстои ти да срещнеш нов човек.  Но не бива да проявяваш егоизъм, ревност, деструктивни чувства. Можеш да го срещнеш в приятелския си кръг или на някаква забава. Бъди позитивна!

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #3728 -: Юли 23, 2013, 02:19:07 pm »
Благодаря ти WhiteRose за отделеното време и внимание. :58:
Макар че не разбирам много от Таро ,не ги виждам много оптимистични нещата с тази 5Ч на първа позиция и като основен отговор на въпроса и се надявам това по скоро да е отражението на моментното ми състояние ,а не отговор на въпроса ;)
Ще дам обратна връзка ако има раздвижване :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3729 -: Юли 23, 2013, 07:50:43 pm »
whiterose, благодаря ти за тегленето
доста са разнообразни :)

« Отговор #3730 -: Юли 24, 2013, 07:21:05 pm »
Здравейте, с някои от вас се познаваме, с други - не, защото не съм писала тук от 120 000 години и ще се радвам на вашите мнения. Въпросът е "Какво ще се случи между мъж и жена през идния месец?" Отговорът е - Крал Мечове, 3 чаши и Кралица чаши. Според мен ги очаква голямо забавление, щастие, музика и алкохол  :rolleyes:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3731 -: Юли 27, 2013, 01:38:27 am »
Момичета, попитах картите за работа и образование. Всъщност не зададох конкретен въпрос, а си мислих дали нещата с работата ще ми се развият това лято, ще започна ли някъде по специалността и ще запиша ли магистратура. Ето какво излезе: Осмица чаши, Император и тройка мечове. Моля, кажете какво мислите.

« Отговор #3732 -: Юли 27, 2013, 02:14:51 pm »
Vezni, при мен 3м като резултатна карта ми донесе много страдание и болка.Бях попитала ще е добре ли да направя нещо и се падна 3м последна.Въпреки това го направих и до ден днешен дълбоко съжелявам.Надявам се при теб да не се прояви в тази си светлина,успех ти желая.

« Отговор #3733 -: Юли 27, 2013, 05:13:25 pm »
И аз ще се включа, от практиката с 3 мечове не очаквай нищо добро, съгласна съм с Лайти. Дори имам един пресен пример от тази седмица, като картите ми показаха това развитие още при постъпването преди 6 месеца. Все пак ти стискам палци да няма големи катаклизми!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #3734 -: Юли 27, 2013, 07:28:27 pm »
Vezni, а можеш ли да ми кажеш на каква карта цепиш? По тези карти мисля,че нещата няма да ти се получат.Завръщаш се към нещо от преди- човек или място, когото/което си напуснала преди време.Императорът показва властно лице(възможно е работодател или човек на висока длъжност),твърдо и непоклатимо, човек, който не се влияе от нищо и нищо друго не взема в предвид, освен собственото си мнение и този човек ще те разочарова.
Опитай се да зададеш малко по-конкретен въпрос или за двете/работата и университета/ по отделно.
А може би картите дават отговор на нещо друго, което те вълнува в момента?
 На трета позиция 3М винаги дават отговор "Не".

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3735 -: Юли 27, 2013, 07:40:41 pm »
Eleana, тегля онлайн, понеже нямам Таро вкъщи. Прекалено нахално ли ще е, ако помоля някой да ми дръпне за работа по специалността и за учене. Много ви моля :blink: Иначе наистина се връщам назад и такъв човек съществува. Притеснена съм за тези неща, затова искам, ако може някой да ми направи услугата с тегленето :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3736 -: Юли 27, 2013, 10:08:32 pm »
Теглих пак онлайн и въпросът ми беше:" Ще започна ли това лято работа в..." - Пет мечове, Кралица мечове и Крал мечове
Другият е: "Ще запиша ли магистратура тази година?" - Шест пентакли, Десет чаши и Звездата
Още един въпрос: "Чувствата, мислите и плановете на.... към мен" - Осем чаши, Крал пентакли и Десет мечове
Съжалявам за безбройните въпроси, просто съм притеснена в повечко, защото съм в безизходица, ще се радвам, ако помагате :)

« Отговор #3737 -: Юли 28, 2013, 02:19:02 am »
Везни, според мен няма да започнеш работа- по тези карти излиза,че някаква жена и някакъв мъж кроят нещо зад гърба ти без да знаеш. За магистратурата излизат по-скоро твоите надежди,а относно този мъж... ами въртят му се в главата мисли за връщане,но се чувства смазан с тези 10М-изпитва някаква болка... или пък мисли да ти причини такава?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3738 -: Юли 28, 2013, 04:15:19 am »
Eleana, ти ме уби с тази жена и мъж. Кои са, какво искат от мен, какво лошо нещо ми кроят? Това ме притеснява.
Магистратурата и аз не съм сигурна в момента дали я искам, така че не е проблем. А относно мъжа, може би по-скоро той изпитва болка. Искам да попитам картите за мъжа и жената, които ми кроят клопка и за другия мъж с връщането, но се страхувам, че направих няколко тегления, уместно ли ще е да тегля отново или да изчакам няколко дни? Страшно много ти благодаря :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3739 -: Юли 29, 2013, 11:12:52 am »
Момичета, имам 2 въпросчета. Този път картите не са онлайн, може ли помощ :blink:
1. Ще започна ли връзка до края на август - 9Ч,8Ч,Звездата
2. Ще започна ли работа до края на август -  7Ч,Паж М,2Ч