Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707569 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3800 -: Август 17, 2013, 04:18:59 pm »
А на въпрос: Х има ли чувства към мен, ми излезнаха:

10 Пентакли

Звездата

Смъртта

А, сега... Не знам как да го тълкувам с тази смърт накрая
Смъртта показва трансформация,промяна на съзнанието,изчистване на остарялото и ненужното...в случая може да се тълкува като освобождаване от илюзии и разделяне с надеждите символизирани от Звездата. Искрено се надяваш и мечтаеш за този човек,но уви чувствата ти не са споделени...
Жалко! Благодаряти все пак :) А, иначе бях цепила на Рицар Жезли-не знам дали има някакво значение

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3801 -: Август 17, 2013, 04:24:38 pm »
Момичета, имам 2 въпросчета. Този път картите не са онлайн, може ли помощ :blink:
1. Ще започна ли връзка до края на август - 9Ч,8Ч,Звездата
2. Ще започна ли работа до края на август -  7Ч,Паж М,2Ч

По първия въпрос не мисля,че ти предстои скоро сериозна връзка.По-скоро забавления за по една вечер,нищо сериозно.По втория-ще ходиш вероятно на интервюта за работа. :-\ Нека и останалите да кажат мненията си.
Защо мислиш така? Звездата е една от най-хубавите карти от Големите Аркани. По-скоро 3-ка и 7-мица чаши биха дали безмислени и несериозни флиртове и забавления според мен. Относно пажа-пажовете са помощници. Има вероятност някой да те уреди или да ти помогне да си намериш работа.
много се надявам да ми се наредят нещата до края на месеца. Имам нужда. Сърдечно благодаря :blink:

« Отговор #3802 -: Август 17, 2013, 04:25:33 pm »
Сбърках ли като прекратих взаимоотношения с...?Цепя на 4п и тегля 6м-8ч-РЖ.Моето мнение-не,напротив това ще ми помогне да осъществя вътрешна промяна.
Миличка,картите не могат да имат мнение,нито мога да отговарят на философски въпроси. Щом питаш значи не си убедена в правилността на решението,което си взела. Щом говориш за развитие значи то или по скоро липсата на такова те е предизвикало да вземеш такова решение. Но знай,някои неща се развиват бавно...Ако усещаш,ако си убедена,че този човек не е толкова важен,че спокойно можеш да продължиш без него,значи не си сбъркала. Но ако не е така...Помисли! И не слушай другите...Ти сама за себе си,си най-добрия си съветник  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #3803 -: Август 18, 2013, 04:41:08 pm »
Някой би ли изтеглил карти вместо мен, че този отговор не ме удовлетворява :) Може пък друго да покажат, като се изтеглени от друг човек. Надеждата умира последна :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3804 -: Август 18, 2013, 05:28:54 pm »
Как ще се развият отношенията ни до октомври?

Паж Чаши
8 чаши
Колелото на съдбата

:-\
« Последна редакция: Август 18, 2013, 05:44:24 pm от Milkyway »

« Отговор #3805 -: Август 18, 2013, 05:51:10 pm »
Мисля, че ще има постепенно отдалечаване един от друг, ако дори вече не се вижда. Според теб той пасва ли ти? Ти се надяваш и си по-влюбена, но с Колелото на последна си мисля, че пътищата ще ви се разделят, няма да има връщане назад... Нещо ново те очаква, след време :blink:

ПП. Струва ми се, че много карти теглиш за любовния си живот. Може да те заблуждават или ще станат проективни.

Вероятно съм в грешка, не ми вярвай :blink:
« Последна редакция: Август 18, 2013, 05:58:06 pm от romantica »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3806 -: Август 18, 2013, 06:05:51 pm »
Мисля, че ще има постепенно отдалечаване един от друг, ако дори вече не се вижда. Според теб той пасва ли ти? Ти се надяваш и си по-влюбена, но с Колелото на последна си мисля, че пътищата ще ви се разделят, няма да има връщане назад... Нещо ново те очаква, след време :blink:

ПП. Струва ми се, че много карти теглиш за любовния си живот. Може да те заблуждават или ще станат проективни.

Вероятно съм в грешка, не ми вярвай :blink:
Защо да не ти вярвам? Картите винаги показват истината.
Днес имахме един разговор, и моето емоционално състояние явно му е показло ,че съм сериозен човек ,а не контактувам с него просто за да се "подпичквам". Явно се е трогнал доста и може би,това ще го накара,да спре-ако е така.Мисля,че все пак е чувствителен човек и ако осъзнава ,че е прекрачил границата,  ще ме остави на мира.
Много ти благодаря! :blink:

После теглих  друг въпрос:
Н. сериозен човек ли е,може ли да се разчита на него?
И излязоха тези :'(

10 меча
9 жезли
Жреца

Според мен е съкрушен,но е сериозен човек.
Вие как мислите,ти как мислеш Романтика?

« Отговор #3807 -: Август 18, 2013, 07:30:27 pm »
Цитат
Н. сериозен човек ли е,може ли да се разчита на него?

10 меча
9 жезли
Жреца

Въпросът ти според мен не е много точен или поне ти полза от него нямаш, защото питаш нещо общо. Не питаш дали ти можеш да разчиташ на него за нещо, а по принцип... :P

Според мен ти сега си се отдала на мисли за него. Вероятно мислиш, че мечтата ти за него и нещото, което си искала са разбити на хиляди парченца за пореден път... Той упорито защитава своята позиция, както и ти, и като че ли няма сходство, не се разбирате. Има пречка, която ви държи винаги на дистанция един от друг.
Обаче ти имаш в главата си някаква идеална представа за партньор/мъж. Някой, който някога е бил до теб и сега го няма. Като че ли ти търсиш негово копие и да е точно такъв, какъвто искаш да е. И всеки път се хващаш на въдицата като видиш някакво подобие.
По картите и така зададен въпроса, според мен е сериозен човек. Но действа бавно, постепенно не бърза за никъде...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3808 -: Август 18, 2013, 07:47:49 pm »

По картите и така зададен въпроса, според мен е сериозен човек. Но действа бавно, постепенно не бърза за никъде...

Чудесно психологическо тълкувание! Благодаря ти Романтика!
Този цитат ,също е абсолютно верен за него.
Той, постоянно ми казва" За къде бързаш? Много бързаш?"
А аз съм, наистина много нетърпелива и припряна. :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3809 -: Август 20, 2013, 11:54:41 am »
Х смята ли, че съм подновила отношенията си с У?
кралица чаши-6 меча - звезда-магьосник

« Отговор #3810 -: Август 20, 2013, 10:55:01 pm »
Kler, в тези карти се вижда една прекалена емоционалност- точно това показва Кралица Ч на първа позиция, след това Звездата и Магът показват твоите надежди и готовност за подобряване на някакви взаимоотношения... т.е картите не дават отговор на въпроса ти.
Изчакай известно време,за да се поуспокоиш и тогава ги попитай пак- това е моят съвет  :blink: :blink:
« Последна редакция: Август 20, 2013, 11:04:15 pm от Eleana »

« Отговор #3811 -: Август 20, 2013, 11:02:47 pm »
Сбърках ли като прекратих взаимоотношения с...?Цепя на 4п и тегля 6м-8ч-РЖ.Моето мнение-не,напротив това ще ми помогне да осъществя вътрешна промяна.

MoonLight, никъде в тези карти не виждам вътрешна промяна или нещо такова... И трите карти- всяка по отделно- показват едно обмислено пътуване,обмислено оттегляне от тази връзка... По-скоро отговорът на картите е: "Така си решила,така си направила."
Цепиш на 4П, което показва,че ,въпреки че е обмислена тази раздяла, ти все още не искаш да се откъснеш от тази връзка,вкопчила си се в нея.
 Според мен помисли какво те задържа все още и какво те тегли към този човек/ т.е не да питаш картите, а сама си отговори/ и само така ще разбереш дали си сгрешила,или не си.
 Направи си равносметка какво си вложила в тази връзка - като време,чувства,нерви и т.н и какво си получила... И,ако все пак този човек ти е тръпка, не го губи...Защото е много трудно да намериш своята половинка  :blink: Успех!

« Отговор #3812 -: Август 20, 2013, 11:15:15 pm »
Как тълкувате стр.съд на въпрос за работа?
(умереност-6п-стр.съд и въпрос ще има ли нова работа до месец)Благодаря.

Moonlight, аз съм на друго мнение относно този въпрос.Според мен няма да започнеш нова работа до месец.
Може би очакваш от някого помощ и това да показва 6П? Ако беше СС на 2ра, може би щяха да се получат нещата, но той е на 3та позиция, което показва,че нещо предстои да се случи или предстои вземането на някакво важно решение...Просто няма да я намериш до месец,може би след това...
Въпреки че 6П ми излизаше на въпрос дали ще започна работа-ами отговорът е НЕ,не започнах, а уж ми бяха обещали...
Моля те,дай обратна връзка  :blink:

Успех!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3813 -: Август 21, 2013, 05:31:21 am »
благодаря  :blink:

« Отговор #3814 -: Август 21, 2013, 04:27:17 pm »
Eleana,много ти благодаря за тълкуванията. :58:

« Отговор #3815 -: Август 22, 2013, 09:35:21 pm »
Моля!  :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3816 -: Август 23, 2013, 07:53:36 am »
Х защо не ми се обажда?
2 чаши - 7 меча - 20 страшният съд - 7 жлези

« Отговор #3817 -: Август 23, 2013, 09:31:48 am »
  Добро утро, момичта  :blink:
И аз това искам да попитам Х защо не ми пише?

7 Чаши Императорът Смъртта 9 Чаши

« Отговор #3818 -: Август 23, 2013, 06:46:39 pm »
Х защо не ми се обажда?
2 чаши - 7 меча - 20 страшният съд - 7 жлези

Може и да е правил опит да те търси. Според мен той просто не желае, иска да приключи с нещо. А ти търсила ли си го?

Добро утро, момичта  :blink:
И аз това искам да попитам Х защо не ми пише?

7 Чаши Императорът Смъртта 9 Чаши

Познавате ли се реално с човека? Мисля, че е зает в момента с нещо друго или просто е приключил и не желае за момента подобна комуникация. Било е само за момента.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3819 -: Август 23, 2013, 07:00:55 pm »
Ще срещна ли споделената любов до края на годината?
Една позната ми направи по въпроса следния келтски кръст:
1. 3Чаши
2.Паж Пентакли
3. 8 Пентакли
4. Рицар Пентакли
5. Императрица
6. 5 Пентакли
7. Паж Жезли
8. 10 Меча
9. 6 Жезли
10. Колесницата.
Цепи се на 6 пентакли.