Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704545 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3980 -: Декември 10, 2013, 10:30:31 am »
Здравейте,какво мислите за тези карти?
1. Страшния съд.
2. Обесеният.
3. Дявола
Става въпрос за отношения между мъж и жена,как ще се развият? Благодаря, предварително  :blink:

Никак според мен, има много пречки и като цяло, е стагнация. Хората изобщо не са готови да се променят и рискуат и ще си се въртят във все същия кръг събития, които не са особено приятни.

« Отговор #3981 -: Декември 10, 2013, 02:42:48 pm »
1. Страшния съд.
2. Обесеният.
3. Дявола
Става въпрос за отношения между мъж и жена,как ще се развият? Благодаря, предварително  :blink:

Никак според мен, има много пречки и като цяло, е стагнация. Хората изобщо не са готови да се променят и рискуат и ще си се въртят във все същия кръг събития, които не са особено приятни.

Мерси  :wub:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3982 -: Декември 17, 2013, 10:46:28 am »
1. Страшния съд.
2. Обесеният.
3. Дявола

тежка работа. Умиране има- оттърване няма. На това ми приличат картите. Дявол в бъдеща позиция никак ама никак не ми харесва. Ще се опита да размърда Обесения...но събитието няма да е от добър характер
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #3983 -: Декември 17, 2013, 04:33:49 pm »
Здравейте, бихте ли казали мнението си по тази подредба - Рицар на мечовете, Слънцето и Кулата. Въпросът е: Какви взаимоотношения иска да имаме (назован по име)?

От известно време нямаме контакти.. май така ще си продължи и за в бъдеще... Трудно ми е да я разтълкувам...

« Отговор #3984 -: Декември 18, 2013, 09:25:44 am »
Не съм сигурна, че това е въпрос на който Таро може да отговори, но тия карти няма начин да не ги сложа  :blink:

Светът
Страшния Съд
Колелото На Съдбата
 И тъй като съм чела във форума, че ако последната карта е Колелото на съдбата се тегли още една, изтеглих Асо Мечове. Цепила съм на 7 Пентакли.

Въпросът ми беше:'' Като каква жена гледа на мен?''

Ако някой задоволи любопитството ми ще съм му много благодарна :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3985 -: Декември 18, 2013, 09:35:50 am »
Lusy- не мисля,ч е има романтични настроения към този етап, секс, друго не иска

Перла- противоречива жена си за него, ядосан ти е за нещо, няма константно мнение за теб
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #3986 -: Декември 18, 2013, 09:43:19 am »

Перла- противоречива жена си за него, ядосан ти е за нещо, няма константно мнение за теб

Хм, чудно  :blink: По-скоро аз трябва да съм ядосаната,не той. А иначе за противоречивостта най-вероятно си много права. Благодаря Zikovu  :blink:

« Отговор #3987 -: Декември 18, 2013, 01:02:28 pm »
скоро попитах тук за едни взаимоотношения, искам пак да го направя, но този път за любовния ми живот като цяло - какво предстои?
благодаря, ако се наемете да теглите и тълкувате вместо мен :)

« Отговор #3988 -: Януари 07, 2014, 09:52:38 am »
Развитие на кариерата при жена до 3месеца?кулата-7ч-глупака.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3989 -: Януари 07, 2014, 10:21:06 am »
Развитие на кариерата при жена до 3месеца?кулата-7ч-глупака.
Тази жена да не би да замисля някакви драстични промени в работата си по Кулата? Например, да е решила да смени работата си? Мисля, че е обхваната от прекален оптимизъм, няма реална преценка за ситуацията - по 7 чаши с Глупака. Добре би било, според мен, да отложи промените, ( ако има идея за такива ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3990 -: Януари 07, 2014, 10:29:23 am »
Благодаря ти,tania.Не знам да обмисля сериозни промени-забравих да кажа,че има собствен бизнес и един голям недостатък-не може да си  задържи персонала  за постоянно. :angry:

« Отговор #3991 -: Януари 07, 2014, 05:20:47 pm »
Въпросът ми е какво ще е финансовото ни положение януари/февруари. Паднаха се 7 меча, обесеният и рицар жезли. Как мислите?

« Отговор #3992 -: Януари 07, 2014, 05:21:58 pm »
Въпросът ми е какво ще е финансовото ни положение януари/февруари. Паднаха се 7 меча, обесеният и рицар жезли. Как мислите?

Застояло, без особено много приходи, възможно е даже да се появят малки, досадни разходчета, които ще се опиташ да заониколиш и избегнеш по някакъв начин.  :P

« Отговор #3993 -: Януари 11, 2014, 11:32:48 am »
Какво да очаквам от Х-жена,до 3месеца.9ч-светът-жрицата...не мисля,че ще има конкретни действия,но много бих се радвала и на вашите коментари по тази комбинация.

« Отговор #3994 -: Януари 15, 2014, 03:12:21 pm »
Здравейте, бих искала да помоля да ми изтеглите карти ако може за един човек, има ли любовни намерения към мен и какво развитие ще има между нас. Благодаря предварително.

« Отговор #3995 -: Януари 15, 2014, 04:04:17 pm »
Какво да очаквам от Х-жена,до 3месеца.9ч-светът-жрицата...не мисля,че ще има конкретни действия,но много бих се радвала и на вашите коментари по тази комбинация.

Има движение по този мой въпрос-въпросната дама започна да ми прави номера в работата. :-X

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #3996 -: Януари 18, 2014, 12:32:58 pm »
Може ли и на мен някой да ми изтегли карти  :-[
Въпросът ми е - Ще се появи ли скоро нов мъж/нова любов в живота ми?

Благодаря!

« Отговор #3997 -: Януари 20, 2014, 03:53:33 pm »
1. Страшния съд.
2. Обесеният.
3. Дявола

тежка работа. Умиране има- оттърване няма. На това ми приличат картите. Дявол в бъдеща позиция никак ама никак не ми харесва. Ще се опита да размърда Обесения...но събитието няма да е от добър характер

Според мен ,тази комбинация е класическо развихряне на СС,който ще помете всичко със основите.Някой от двама ви изобщо не иска да помръдне от позицията си(пристрастен е) ,и затова СС ще действа докато не се промени всичко - иска не иска,ще се промени,внезапно и необяснимо и за самия чоек.
Тези карти показват с/ията в момента ,но не дават по нататъшното развитие.СС е бавна и кармична карта,а и останалите са ГА от тежките и бавни ,още повече обесения ще дава съпротива (виси си така и му е добре).След известно време(когато има някакви признаци за промяна) питай пак .

« Отговор #3998 -: Януари 21, 2014, 07:07:05 am »

Благодаря!

Зададох въпрос "какво да очакваш в любовен план до 3месеца?".Изтеглих ти 8м-колелото на съдбата-крал жезли.Моето мнение е,че ти предстоят много бързи промени и вероятно ще срещнеш някого.Като че си си поставяла вътрешни бариери,сама си стопирала нещата.Би било полезно и друг да се включи с мнение. ;)

« Отговор #3999 -: Януари 21, 2014, 10:24:51 am »

Благодаря!

Зададох въпрос "какво да очакваш в любовен план до 3месеца?".Изтеглих ти 8м-колелото на съдбата-крал жезли.Моето мнение е,че ти предстоят много бързи промени и вероятно ще срещнеш някого.Като че си си поставяла вътрешни бариери,сама си стопирала нещата.Би било полезно и друг да се включи с мнение. ;)

Подкрепям напълно,само искам да добавя че 8м+колелото дава падане на съдбовни бариери,ограничения и т.н.Досега си била в кармична дупка.Ще се появи някой много скоро,а и наред с това може да ти се отпушат нещата и в много други сфери,бъди готова за бързи приспособявания към промените :)