Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707067 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #4000 -: Януари 21, 2014, 10:52:48 am »
Има ли чувства към мен?

Крал пентакли

Императрицата

Колесницата

Много странни карти
« Последна редакция: Януари 21, 2014, 11:11:58 am от _perla_ »

« Отговор #4001 -: Януари 21, 2014, 02:16:10 pm »
Здравейте, бих искала да помоля да ми изтеглите карти ако може за един човек, има ли любовни намерения към мен и какво развитие ще има между нас. Благодаря предварително.

Моля ви да погледнете и моя въпрос.

« Отговор #4002 -: Януари 21, 2014, 03:00:20 pm »
Има ли чувства към мен?

Крал пентакли

Императрицата

Колесницата

Много странни карти
Има да,много дълбоки и улегнали.Само че той като човек е малко студен,затворен и деспотичен.Възможно е да не може да изрази по най-красивия начин чувствата си,но пък опората която имаш в негово лице е незаменима.Връзката ви е успешна и ще търпи развитие.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #4003 -: Януари 21, 2014, 03:17:27 pm »
Moonlight, marella, благодаря Ви много момичета!

Да, дълги години съм в труден период, и тази започва така, и по хороскоп я предсказаха трудна, последната трудна надявам се.

В момента има един човек, който ми трови живота 6 месеца вече, аз го обичам, той не и не знае какво иска и ме мъчи много. Дава противоречиви сигнали, аха да го изтрия от мислите си и той се появява.
Може ли карти за него? Как ще се развият отношенията  :'(?

« Отговор #4004 -: Януари 22, 2014, 10:30:37 am »
Здравейте, бих искала да помоля да ми изтеглите карти ако може за един човек, има ли любовни намерения към мен и какво развитие ще има между нас. Благодаря предварително.

Развитие на отношенията между теб и мъжа,от който се интересуваш,до 3месеца:3м-8ч-ДЧ.За съжаление не виждам положително развитие,а   отдалечаване.

« Отговор #4005 -: Януари 22, 2014, 10:32:32 am »

Какво да очакваш от него до 3месеца:асо чаши-жрицата-10ж.Вероятно ще продължава да те измъчва,както и до сега. :(

« Отговор #4006 -: Януари 22, 2014, 10:39:44 am »

Развитие на отношенията между теб и мъжа,от който се интересуваш,до 3месеца:3м-8ч-ДЧ.За съжаление не виждам положително развитие,а   отдалечаване.

Благодаря MoonLight за отговора. Може и да си права, според теб има ли друга жена.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4007 -: Януари 22, 2014, 10:43:33 am »
Има ли чувства към мен?

Крал пентакли

Императрицата

Колесницата

Много странни карти

този мъж обвързан ли е- провери го това. Много те харесва, възхищава ти се, един вид мисли, че си страхотна жена, но има дистанция някаква при вас, на разстояние ли сте? Тук не знам за чувства- виждам просто една преценка, че ти си супер.
Но е много възможно и да е обвързан и картите да показват, че питането е излишно, защото има друга важна жена в живота си.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4008 -: Януари 22, 2014, 10:44:36 am »
gery_s,не съм сигурна.По принцип съм чела,че наличието на дворцова на втора се свързва с конкретна  личност,а тук имаме такава на трета.Не мога да ти кажа със сигурност.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4009 -: Януари 22, 2014, 10:45:03 am »

много тежки карти, но аз виждам задълбочаване на едни чувства, на една любов.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4010 -: Януари 22, 2014, 10:51:26 am »
Може ли и аз да помоля да ми изтеглите карти... ще има ли някакво развитие на отношенията между мен и С.?
Благодаря
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #4011 -: Януари 22, 2014, 11:04:48 am »

Какво да очакваш от него до 3месеца:асо чаши-жрицата-10ж.Вероятно ще продължава да те измъчва,както и до сега. :(

Благодаря  :(

« Отговор #4012 -: Януари 22, 2014, 11:05:00 am »
galiusha,за теб и С до 3месеца:ПЖ-7ч-КЖ.Предстоят срещи,контакти и много страст. :rolleyes:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #4013 -: Януари 22, 2014, 11:07:08 am »
galiusha,за теб и С до 3месеца:ПЖ-7ч-КЖ.Предстоят срещи,контакти и много страст. :rolleyes:

Благодаря ти, много светъл и изпълнен с усмивки ден ти желая  :88:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

« Отговор #4014 -: Януари 22, 2014, 11:21:03 am »

много тежки карти, но аз виждам задълбочаване на едни чувства, на една любов.

Благодаря, zikovu и за тълкуването ти тук. Точно от това се страхувам, да не се задълбочат чувствата ми към него, без да има конкретно развитие.

« Отговор #4015 -: Януари 22, 2014, 01:58:24 pm »
Има ли чувства към мен?

Крал пентакли

Императрицата

Колесницата

Много странни карти

този мъж обвързан ли е- провери го това. Много те харесва, възхищава ти се, един вид мисли, че си страхотна жена, но има дистанция някаква при вас, на разстояние ли сте? Тук не знам за чувства- виждам просто една преценка, че ти си супер.
Но е много възможно и да е обвързан и картите да показват, че питането е излишно, защото има друга важна жена в живота си.

Да, на разстояние сме Zikovu. Ще се радвам, ако мисли това за мен. Възможно е и да има връзка, сега ме карате в името на картите да преглъщам гордостта си и да вкарвам в действие Шерлок–Холмските си способности  ;D Между другото това е човека с ''комуникацията''. В хорарната карта вижда ли се дали е обвързан? Много благодаря за тълкуването Zikovu и marella  :88: :88:

marella, много добре си описала характера му  :blink: За чувствата не знам дали са толкова дълбоки, поне по никакъв начин не е показал, че е така.
« Последна редакция: Януари 22, 2014, 09:08:56 pm от _perla_ »

*

kitsa

• 20
« Отговор #4016 -: Януари 22, 2014, 06:59:53 pm »
Здравейте
Може ли и за мен едни карти да ми изтеглите за развитие на отношения между мен и един младеж в близките месеци, и какво чувства(дали изобщо чувства нещо към мен?)

Много Ви благодаря

« Отговор #4017 -: Януари 23, 2014, 01:59:17 pm »
изтеглете и за мен, моля ви - какво предстои в любовен план?

« Отговор #4018 -: Януари 24, 2014, 07:03:46 am »
Здравейте
Може ли и за мен едни карти да ми изтеглите за развитие на отношения между мен и един младеж в близките месеци, и какво чувства(дали изобщо чувства нещо към мен?)

Много Ви благодаря

6п-асо меч-2м

изтеглете и за мен, моля ви - какво предстои в любовен план?

8ж-КП-ПМ

И при двата въпроса съм задала срок до 3месеца.Веронка,интересни карти ти изтеглих. :rolleyes: Вероятно имаш конкретен господин наум?Или ти проучваш някой,или той теб.

*

kitsa

• 20
« Отговор #4019 -: Януари 24, 2014, 08:45:04 am »
Здравейте

Много Ви благодаря

6п-асо меч-2м

Интересни карти, благодаря moonlight!
Ще се опитам да тълкувам, въпреки че може да е смешно, понеже съм аматьор.
 6 пентакли имало е основа, нещо да се случи. Имало е потенциал.
 Асото е категоричното послание, решено от емоции и чувства, освен преход е в изясняване на ситуацията. 
2 мечове при мен винаги показва развитие ,когато е на 3та позиция, развитие след забавяне.Много често се явява така,когато има нещо ,за което още не знам ,но вече се случва и което след това ще окаже пряко влияние върху ситуацията.
Общо взето очаквам разрешение на ситуацията - дали добро или лошо е без значение. Но разплитане;)