Развитие в любовен план при жена до 3месеца:5ж-7м-РП.Предварително благодаря за мненията ви.
Добро утро :blink: Въпроса ми е ''какво изпитва към мен на този етап?'' Използвах подредбата ''Бърза проверка на хората'' Какво чувства той: ИмператораКакво мисли: Асо ЖезлиКак възприема ситуацията: КулатаКакво смята да направи: ЗвездатаКакво ще излезне в крайна сметка: Императрицата
Здравей.Този човек е рационален,за него логиката стои над всичко,не го интересуват чувствата.Той иска да е господарят в отношенията и това може да доведе до загуба на чувствителност и да те отблъсне по този начин.Мисли в различни посоки,т.е пилее енергията си напразно.Не е съсредоточен,не мисли в една посока,с една цел.В неговите очи а може и в действителност да се е случило нещо неприятно между вас,промени които не си очаквала и не си предположила че могат да се случат.Те са били шокиращи и трагични,но са били необходими да се случат за да научиш някаква истина.Засега нищо няма да направи този човек.Единствено остава твоята вяра за подобряване на ситуацията,защото сега тя е не такава каквато ти би искала да бъде.Мисля,че ти ще се успокоиш накрая,ще постигнеш спокойствието и ще обичаш и ще бъдеш обичана. :blink:
Зададох въпрос :blink:Ще се запозная ли със С. - излязоха следните карти? 3 пентаклиПаж Пентакли6 чаши
2 чаши в съседство с Колелото на съдбата,положителен отговор ли дава?
Цитат на: Milkyway в Март 16, 2014, 09:48:24 pm2 чаши в съседство с Колелото на съдбата,положителен отговор ли дава? Би трябвало да означава положителен обрат :blink:
Здравейте,искам да си кажете мнението по тези карти.Въпроса е:"А"какво иска от мен?Изтеглих следните карти-смърт,асо жезли,9чаши и влюбенитеМного ще се радвам на тълкуването ви,благодаря за отделеното време :blink:
Цитат на: lealya в Март 24, 2014, 09:21:21 pmЗдравейте,искам да си кажете мнението по тези карти.Въпроса е:"А"какво иска от мен?Изтеглих следните карти-смърт,асо жезли,9чаши и влюбенитеМного ще се радвам на тълкуването ви,благодаря за отделеното време :blink:Секс,но влюбените като последна карта може да казват,че иска и връзка.Не съм сигурна...