Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704924 Прегледи
*

Helo

Re:ТАРО
« Отговор #100 -: Октомври 21, 2009, 05:56:43 pm »

Оооо, Вещичке  :P какво стана с Тарото? Въпросът ми е ще стана ли добра и успешна писателка?  ;D

четворка чаши - умора, отвращение, огорчение, противоречия
слънцето - материално благополучие, задоволство
осмица жезли - активност в начинанията, бързина

ами според тази подредба нещата ще станат поради твое някакво огорчение и то ще се развият бързо  :P

Ураааааааааа!!!  ;D ;D ;D ;D :P ;D :P ;D ;D ;D ;D

Аз така го тълкувам - огорчението вече го има (започнах първата си работа, когато транзитния Сатурн ми беше в 10-ти дом. Сега вече не е там и се чувствам далеч по-добре, но това ме подтикна много бързо да търся начин да открия професията, която би ме удовлетворявала. Нямах си и идея каква да бъде тя. После при преминаването на транзитния СЛВ през IC ми хрумна - писателка!!! Но и преди това се случиха други събития, благодарение на транзитния Плутон и съвпада му с моя Нептун и в същото време тригон с наталния Меркуий, които ми помогнаха да осъзная, че това го мога.. Пък и ще пиша по Плутоновите въпроси.)

Задоволството ще го имам, ако печеля достатъчно от това, за да работя само тази професия.  ;)

Активност в начинанията, бързина - сигурна съм, че ще свърша много от планираното бързо. От една страна защото много ме влече.

Благодаря за Тарото!  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #101 -: Октомври 21, 2009, 07:56:57 pm »
по тази комбинация не мисляче може да се даде "стабилен " отговор  тя показва преместване на емоционални състоянеия в пространството и според мен и 3 карти показват времмност
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

veshti4ka

« Отговор #102 -: Октомври 21, 2009, 08:04:18 pm »
по тази комбинация не мисляче може да се даде "стабилен " отговор  тя показва преместване на емоционални състоянеия в пространството и според мен и 3 карти показват времмност

права си, но какво да го правя Телето като иска отговори  ;D   по скоро мога да го тълкувам /след като се разбудих вече/ че нещо и е писнало на шапката и си търси ново забавление и слънцето в случая визира новата идея и ще се захване бързо бързо с нея, но какво ще се случи с това е божа работа  ;D ;D ;D   

*

Helo

« Отговор #103 -: Октомври 21, 2009, 08:35:36 pm »
по тази комбинация не мисляче може да се даде "стабилен " отговор  тя показва преместване на емоционални състоянеия в пространството и според мен и 3 карти показват времмност

права си, но какво да го правя Телето като иска отговори  ;D   по скоро мога да го тълкувам /след като се разбудих вече/ че нещо и е писнало на шапката и си търси ново забавление и слънцето в случая визира новата идея и ще се захване бързо бързо с нея, но какво ще се случи с това е божа работа  ;D ;D ;D  

Тарото много правилно показа нещата относно настоящето. Наистина бързо ще се захвана с идеята. Слънцето може да олицетворява просто надеждите ми.

Аз питах какво ще се случи в бъдеще. Все пак Тарото би трябвало да покаже бъдещето, нали така? Щото аз настоящето си го знам.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #104 -: Октомври 21, 2009, 08:58:34 pm »

Аз питах какво ще се случи в бъдеще. Все пак Тарото би трябвало да покаже бъдещето, нали така? Щото аз настоящето си го знам.  ;D

Хело, аз ти казах какво показва тарото, ако не ти харесва отговора - нямам какво да ти кажа. след като показва само настоящето - значи така трябва да бъде!!!

*

holanda

« Отговор #105 -: Октомври 21, 2009, 09:02:51 pm »
Гледай и на мен,гледай и на мен,мила Вещи4ке! ;D ;D ;D

ще ме приемат ли в Hoge school-Амстердам? :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #106 -: Октомври 21, 2009, 10:10:20 pm »
 май най-опасните жени ще се окажат везнища ;D

*

holanda

« Отговор #107 -: Октомври 21, 2009, 10:23:59 pm »
май най-опасните жени ще се окажат везнища ;D
е чакай да видим какво ще каже Оракула  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #108 -: Октомври 22, 2009, 04:00:47 pm »

ще ме приемат ли в Hoge school-Амстердам? :-[

Холанда, изтеглих следните карти:

петица жезли - напрегнато съревнование
четворка жезли - растеж и благоденствие
девятка жезли - пречки и препятствия

докато ги бърках изпадна двойка пентакли - писмено съобщение, новина

та като гледам явно ще се явяваш на конкурс или изпит и ще го спечелиш, но ще има някакви пречки относно приема ти. но като гледам това са малки аркани и това ме навежда на мисълта, че дертовете ти относно приема не са толкоз животоспасяващи  ;D   отделно жезлите /понеже се накупчиха само такива карти/ символизират огъня, респективно енергията и силата... тааааааа мисълта ми е, че ще успееш евенуално да се справиш - поне ще имаш енергията за това  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Октомври 22, 2009, 07:20:54 pm »

« Отговор #110 -: Октомври 24, 2009, 09:32:56 pm »
Пейсйтвам този пост от друг форум, където кометират пречистване на карти Таро:

Преичстването на картите става по няколко начина. Ако са наскоро купени, просто ги слагайте една седмица под възглавница, на която спите. Освен това, ги дръжте за известно време на прозореца, за да са огрени от слънчеви лъчи; може и през стъклата на прозорците. (Стига да няма вятър, разбира се ) 
За пречистване на карти след дълго ползване, може да използване нещо друго. Запалете бели свещи, една или три, и всяка карта да премине през пламъка на свещта набързо, като я наричате с ваши думи. След това ги подредете по номера и ги приберете, където ги държите. Добре е ритуалът да се извършва на новолуние. Можете да си позволите да гледате с тях едва на другия ден, като не забравите да им благодарите:-)))
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #111 -: Ноември 01, 2009, 05:43:51 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:39:04 am от Синухе »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #112 -: Ноември 01, 2009, 06:42:44 pm »
Дейзи, по картите това, което виждам аз:
 раздлеени са на две от  " булото" то с епоявява често при децата ( и животните)  1 част от тях е за еговото значение е вжеднвеитое ( паж  пентакли и 6 чаши), а втората (Императорът и дяволът)
1) за детето това е преживяване за 1 път от този род и най-верочтн е свързанис припомнянане на събития от миналото, 6  чаши  е нещо, което  понякога  е инфнатилно изразено, но има много  по- дълбок спомеме смисъл и обикновено показва "връзка" предтавен, като невинност:)
2) разделянето то луната на 2 свята показва конкретната случка-  тук не  би дала опредлени, на срещата, но  дяволът се появява често при  наличието на  "другия свят", а императорът сивдететслтва за това,че видяното то него е "СЪН"..... комбинацият аобче е сериозна и опредлено показва връкза с  невидимия свят, който  има авторитетна позиция и опредлено иска да се намеси- това е подчиняващо някак 
« Последна редакция: Ноември 01, 2009, 06:51:59 pm от Kaya »

« Отговор #113 -: Ноември 01, 2009, 07:03:32 pm »
Ето ги и тук за удобство

Тарото показва същото на въпроса "Какво е видял синът на Дейзи?"

Тарото такзав, че детето има контакт с незримото /в случая/ и показва, че човека, който е видял е злоупотребявал със силата или положението си.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #114 -: Ноември 01, 2009, 07:10:29 pm »
мерси:) отговорът  ми  предхожда този на Aurora Borealis

ТАРО
« Отговор #115 -: Ноември 09, 2009, 07:05:42 pm »
Изтеглих си карта Таро за деня и ми се падна "Висшата Жрица" :)

от сайта в който влизам  е посочено като значение на картата следното :

Значение на картата:

Това не е период, който благоприятствува предприемането на големи дела. Времето е по-удачно да се вглъбите в себе си, в своите мисли и най-съкровени чувства. Бъдете по-отзивчив към околните, опитайте да си сътрудничите с тях, да се сработите със съмишленици и заедно да се устремите към една цел. Научете се да бъдете по-тактичен и мислете повече преди да говорите; така ще си спестите доста неприятности и неловки положения. Помнете, че ако трябва да пазите тайна, това означава да не казвате нищо на никого, независимо колко симпатичен или сигурен ви изглежда той или тя на външен вид.

мисля да си поръчам картите които те предлагат. И ще се науча как сама да си гледам  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #116 -: Ноември 09, 2009, 08:44:28 pm »
Ивелинче, стига реклами, разбрахме вече, че има нов сайт.  ::)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #117 -: Декември 02, 2009, 10:08:14 am »
Синухе, ще  има ли напътствия за  месец декември?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #118 -: Декември 03, 2009, 12:20:09 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:39:58 am от Синухе »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #119 -: Декември 03, 2009, 08:58:25 pm »
Благодаря, Синухе.  Много хубави карти. Най-много ми допадна първата карта.  Сигурно, защото искам да я постигна тази цялостност.  Най-интересното е, че първоначално погледнах за момент картата и веднага започнах да чета отдолу текста. Много се учудих, когато прочетох, че жените са три. Аз бях видяла само две.   Ясно е, че  парченце от пъзела липсва. От години го търся  :)