Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706767 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:ТАРО
« Отговор #160 -: Февруари 21, 2010, 03:45:09 pm »
Кая, а какво би трябвало да означава - взаимоотношения от личностен характер :

Queen of Wands
Justice
Page of Pentacles

Тези дни си изтеглих една карта ей така и ми се падна Queen of cups
  :-\

основни значения на малките и големите аркани
« Последна редакция: Февруари 21, 2010, 04:41:16 pm от Asol »

« Отговор #161 -: Февруари 21, 2010, 04:13:48 pm »
"стис", хвърли пак едни карти за негвото отношение?

до месец трябва да има някаква работа ( предложение, покана, интервю).. да кажеш

"стис" хехехе... ;D ;D ;D

Хм. 4 големи аркана и едно асо  :mellow: - значим въпрос! Има нещо гнило в четвъртата карта  :-\...отново. Въпросът ми беше - какво е неговото отношение и защо го прави?

Може намеренията му да са добронамерени, но неговите планове да се провалят и така, ако има нещо, което се опитва да режисира да не се състои  :unsure:

И още веднъж, за да няма празно  ;D

нИ ще да ми излезне четвъртата карта и туй-то!  :-\ Мисля, че той има планове за себе си, които не са ясни и за него, затова няма как картите да ми кажат какво ще е развитието за мен...вероятно.

Може да има случка, някаква непредвидена, изневиделица  :unsure: /защото 7 чаши показват хаос, а и Кулата го показва/, което да даде друга насока на събитията.

Предстоят ни отново атестации във фирмата. Периодично ни правят интервюта, за да разгадаят личните ни планове и професионални амбиции  ;D. Един вид, да се чувстваме поласкани, че някои отбелязва нашето съществуване  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #162 -: Февруари 21, 2010, 08:28:07 pm »
"стис", хвъели пак едни карти за негвоот отношение?

до месец трябва да има някаква работа ( предложение, покана, интервю).. да кажеш
Кая благодаря за отговора, ще докладвам разбира се.Не искам да пускам карти за това какво мисли,защото ако не са добри ще ми стане кофти....Нека нещата следват естествения си ход, какъвто и да е.
Само искам да те питам, какво имаше в предвид в по-горен пост, че има трети човек?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #163 -: Февруари 21, 2010, 09:37:40 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:34:11 am от Синухе »

« Отговор #164 -: Февруари 21, 2010, 10:13:35 pm »
Гнилото в 4та карта е че не трябваше да теглиш такава  ;D

Да, вече няма да тегля 4-та карта и без друго не ме урежда  ;D

А като видях това Асо Жезли си викам-тоя ще го вдига,ма после изведнъж ще му падне-Кулата  ;D :-[ :P

и аз това си помислих  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Февруари 21, 2010, 11:54:23 pm »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #166 -: Февруари 22, 2010, 01:24:15 am »
Asol,  явно се е достигнало до момента на взимане на решения и някакв аконфликтна ситуация ( в  работата ли е този личен характер?)
твоите намерения спрямо индивида са открити и ти смяташ, че си "играла" честно- мислиш да бъдеш отковена и смела- до тази ситуация са довели низ от решени и твоето усещане е,че така или иначе това е добре дасе случи ( картата на справедливостта е  правилното течение на нещата) дори и ти се стува конфликта мястото й е преходно  и кармично оправдано обаче ще стане бавно, трудно  и ти е като за 1 път такова преживяване.
Londa - 3 човек между вас- дама  може да е стара връзка или да е била само за това в питанто- това не трябва да те отказва; бтв. картите  по-често показват нашето психично състояние и нагласи  :blink:
Aurora- егати и картите ;D
обаче картите при теб си кореспондират при двете гледания кулата е свързана с разрушаването на накякви илюзии и идва неочаквано, ицаят е до голяма степен емоционално невъздържан и наивен в действията си като слънцето, а  асо жезли и 8 пентакли ти дават = начало и тласък за такова..обаче има неочакван край :-\
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #167 -: Февруари 22, 2010, 07:08:08 am »
Изтеглянето на три карти как се тълкува - като минало, настояще и бъдеще ли или просто като комбинация от карти за текущия момент и въпрос?
« Последна редакция: Март 19, 2010, 10:10:10 pm от Asol »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #168 -: Февруари 22, 2010, 10:19:25 am »
  ами да, по принцип, но аз си тегля "само" 3 карти без да ги наименовам като позиции, защото  понякога се разбъркват във времето
 справедливостта е много оценъчна карта- дошло е време да излиза истината, да се разпределят нещата справедливо и въпросът е дали  ти ще го правиш или на теб ще го правят ( очевидно ти смяташ,че трябва да вземеш решение).. картата е от тези, оито имат свойството да обръщат нещата в твоя полза, ако не отлагаш много решенията :)

тази подредба е много хубава за отношения от всякакъв род: http://www.taroastro.com/lovers.php
направи я да видим?

п.п. ако мога да си позволя личен въпрос би ли ми написала на ЛС ти  имаш ли брак?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #169 -: Февруари 22, 2010, 10:46:42 am »
Asol,  явно се е достигнало до момента на взимане на решения и някакв аконфликтна ситуация ( в  работата ли е този личен характер?)
твоите намерения спрямо индивида са открити и ти смяташ, че си "играла" честно- мислиш да бъдеш отковена и смела- до тази ситуация са довели низ от решени и твоето усещане е,че така или иначе това е добре дасе случи ( картата на справедливостта е  правилното течение на нещата) дори и ти се стува конфликта мястото й е преходно  и кармично оправдано обаче ще стане бавно, трудно  и ти е като за 1 път такова преживяване.
Londa - 3 човек между вас- дама  може да е стара връзка или да е била само за това в питанто- това не трябва да те отказва; бтв. картите  по-често показват нашето психично състояние и нагласи  :blink:
Aurora- егати и картите ;D
обаче картите при теб си кореспондират при двете гледания кулата е свързана с разрушаването на накякви илюзии и идва неочаквано, ицаят е до голяма степен емоционално невъздържан и наивен в действията си като слънцето, а  асо жезли и 8 пентакли ти дават = начало и тласък за такова..обаче има неочакван край :-\
Kaya, благодаря за отговора, ами няма да се откажа , аз не го питам ,за такива неща, а и в началото беше казал,че няма връзка.Разбира се ще ми бъде много гадно ако разбера,че ме баламосва.Много се надявам отношенията ни да прераснат в нещо по-сериозно, но ще видим.... :-[ :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #170 -: Февруари 22, 2010, 11:43:22 am »
Кая, благодаря за отговора  :blink: Писах ти.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #171 -: Март 02, 2010, 10:23:49 am »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:34:33 am от Синухе »

*

Asol

• 4140
« Отговор #172 -: Март 02, 2010, 10:31:39 am »
Прекрасни типично пролетни напътствия. Мерси Синухе  :blink:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #173 -: Март 02, 2010, 11:23:11 am »
 Хубави карти. Точно в момента, в който видях първата карта се сетих, че сънувах тази нощ басейн. Каних се да вляза в него ама дали влязох не си спомням.
 Като гледах темите през м. Февруари най-много изписано има по темата на Лили - за пустотата.

Дали отговорът на тази тема не се крие в картите напътствия за февруари?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #174 -: Март 02, 2010, 12:20:35 pm »
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:34:50 am от Синухе »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #175 -: Март 02, 2010, 01:56:05 pm »

Не знам до колко могат да се сравняват теми от форума,с напътствия за даден период-тъй като те са дадени за осъзнаване и за текущо процеси за месеца, а темата за пустотата обхваща само фрагмента форум за общуване ,а не останалото в живота на всеки,а и до колкото виждам пустотата като състояние не е възникнала през февруари при повечето,а много преди това.Донякъде може да се свърже с Колелото-до колкото че в центъра на урагана е затишие или заради желанието да се излезе извън модела на цикличността и повтарянето,каквото е колелото,и това да е нулевата точка или пустотата като физически аспект...но пак няма припокриване,нито следва да се търси точно по този начин-общуване по разни теми.
[/quote]

Нищо не съм търсила, просто усещането ми беше такова.  Може би неправилно съм обяснила.
« Последна редакция: Март 02, 2010, 02:00:38 pm от Mari »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #176 -: Март 04, 2010, 07:14:34 am »
Kaya, малко обратна връзка.....Абе много ми е приятно с този човек, но още не можем , т.е той не предприема никаква стъпка да скъси дистанцията. Абе аз уж не съм дзвер, и направо се чудя какво става.Друга ли има,..... ти беше споменала за стара връзка.Не става въпрос за форсиране на нещата, но лекинко започвам да се чудя какво става.
Изтеглих тези карти на въпроса дали има друга жена, за която мисли и се паднаха:Доста "земни карти", между другото и той е Теле като мен.
1. Осмица пентакли
2. Луната
3.Тройка пентакли.    Тази карта доста ме озадачава....
Попитах картите, дали е влюбен в мен и се паднаха:
1.Паж Пентакли
2. Магът
3.Двойка чаши :-[  Тук мисля, че отговора е положителен, но ще се радвам да чуя и друго мнение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #177 -: Март 04, 2010, 08:34:42 am »
1. Осмица пентакли
2. Луната
3.Тройка пентакли

за мен има друга жена ( дори да е само във фантазиите му )- той самият има нужда да започне нова връзка, но засега  му  трудно- педполагам до месец нещата ще станат ясни  ( или до следващото новолуние)

1.Паж Пентакли
2. Магът
3.Двойка чаши
подобна връзка или отношения с жена ( или така приема отношенията си с теб) са му за сефте- ммммм засега  се контролира твърде много и преди всичко твърде много мисли без да си позволява да чувства, но в неговата глава се върти идеята за връзка с теб (претегля) - освен това като гледам си " гепила" затворен типаж малко е социопатен и е човек на разсъжденията и здравото стъпване на земята

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #178 -: Март 04, 2010, 08:50:06 am »
1. Осмица пентакли
2. Луната
3.Тройка пентакли

за мен има друга жена ( дори да е само във фантазиите му )- той самият има нужда да започне нова връзка, но засега  му  трудно- педполагам до месец нещата ще станат ясни  ( или до следващото новолуние)

1.Паж Пентакли
2. Магът
3.Двойка чаши
подобна връзка или отношения с жена ( или така приема отношенията си с теб) са му за сефте- ммммм засега  се контролира твърде много и преди всичко твърде много мисли без да си позволява да чувства, но в неговата глава се върти идеята за връзка с теб (претегля) - освен това като гледам си " гепила" затворен типаж малко е социопатен и е човек на разсъжденията и здравото стъпване на земята

Kaya, много си точна, благодаря ти.И аз мисля,че  има стара връзка може би или скоро да е скъсал нямам идея, но това започва да ме притеснява.Да, доста се контролира, досега не ми се е случвало толкова да са сдържани, а и все пак уж опит имал...Е, аз не бързам,но започвам да се притеснявам дали го привличам въобще. :(
Контролира ,се много, а по хороскопа му съдя, че не би трябвало да е така, огъня преобладава.... и това доста ме обърква.Много интересно какви ли са му били връзките, след като казваш ,че това с мен му е за сефте.Да не би да го плаша, защото доста говоря в реала.... ;D
Егати, какво толкова има да претегля,........ :-\Да имам чувството,че ме сканира като сме заедно, а за ръка не ме хваща дори... ;D ;D ;D
Ми какво да ти кажа събра ли се две телета с 12 домни Слънца, и имаме еднакви Венери, Марс и Меркурий... :41:
« Последна редакция: Март 04, 2010, 09:00:30 am от Londa »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #179 -: Март 05, 2010, 01:40:13 pm »
Хора, помагайте :41: Въпросът ми е сериозен .  Да спра ли дейността на моята фирма?