Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706053 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:ТАРО
« Отговор #180 -: Март 05, 2010, 05:32:48 pm »
 ти теглила ли си карти? тегли и слагай да видим? има ралзични подредби  може да избреш "изборът"

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #181 -: Март 05, 2010, 05:34:05 pm »
Не. Не съм теглила .

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #182 -: Март 05, 2010, 05:38:29 pm »
Сега теглих 3 карти. Паднаха се - любовниците , 5 чаши,  9 мечове.
« Последна редакция: Март 05, 2010, 07:33:19 pm от Mari »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #183 -: Март 05, 2010, 11:31:04 pm »
 и какъв въпрос зададе?
 като цяло има 2 пътя, по които можеш да тръгнеш- засега клониш към изоставяне на фирмата ( това казват картите,че си много питеснена, не можеш да спиш, напрегната си, имаш много страхове за бъдещето, налага ти се без да искаш ти лично да загърбиш доста от постигнатата работа) - трябва да вземеш  някакво решение и то се налага от доста време- засега решението те облагодетелства и  не е в твой ущърб ( затова си мисля,че ще направиш правилното решение-  някъде до 6 месеца ще стане ясно  за положителната страна)

чудя се  в този бизнес имало ли е  повече от работа?

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #184 -: Март 06, 2010, 09:05:44 am »
и какъв въпрос зададе?
 като цяло има 2 пътя, по които можеш да тръгнеш- засега клониш към изоставяне на фирмата ( това казват картите,че си много питеснена, не можеш да спиш, напрегната си, имаш много страхове за бъдещето, налага ти се без да искаш ти лично да загърбиш доста от постигнатата работа) - трябва да вземеш  някакво решение и то се налага от доста време- засега решението те облагодетелства и  не е в твой ущърб ( затова си мисля,че ще направиш правилното решение-  някъде до 6 месеца ще стане ясно  за положителната страна)

чудя се  в този бизнес имало ли е  повече от работа?

Зададох същия въпрос като по горе "Да прекратя ли дейността на фирмата?".  Какъв бизнес в едно счетоводство? :57:
  Работя си сама от 4 години. 
« Последна редакция: Март 06, 2010, 09:10:45 am от Mari »

« Отговор #185 -: Март 07, 2010, 12:04:40 pm »
Тук ще постна един разговор темата за сънища и тразити, защото хвърлих таро за тълкуването ми...стотното тази сутрин  ;D

Транзит на  :moo: :soe: нат. :ven:, транз  :jup: :kva: нат. :ven: и вероятно затова сънят беше любовен  :rolleyes:
Сънувам, че имам връзка с някакъв мъж, който не познавам. Връзката е тайна. В един момент бяхме в обкръжението на други хора и аз се държах дистанцирано, а той дойде до мен и по начин, по който другите не виждат ми хвана ръката сякаш това за него беше много важно  :unsure: :unsure: :unsure:

Aurora- любовните сънища са приятно изживяване- обикновено вярвам на усещането по време на съня не на символите твоето какво беше?

Много хубаво.  :unsure: Даже съня още ме държи. В него вървяха и други истории паралелно с тази, но е много объркано и не мога да ги опиша, но спомена в съня от сцената с мъжа най-силно ме впечатли.  :-[

От сутринта си хвърлям таро /картите вече им се иска да избягат от мене сигурно  ;D/ и постоянно излизат Влюбените. Това може да не показва бъдещето , а да отразява вътрешното ми усещане. :blink:

Аурора, възможно е подсъзнателно да искаш да се оттърсиш от някакви задръжки по отношение на мъжете. Мисля, че съм сънувала подобен сън. Става дума за границите, които си слагаме понякога и не допускаме някого до себе си, това имам предвид, не задръжки от друго естество.    

Да, мисля, че и картите показват стремеж към освобождаване и ново начало.  :blink:

Отнесох въпроса към бъдещето - за любовна връзка ли се отнася съня? По принцип знам, че не трябва да се пита въпрос, чийто отговор да е да или не.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #186 -: Март 07, 2010, 12:12:28 pm »
записвам се за тълковател, но по - късно, че след малко излизам  ;D -обаче 1 трябва да прочета за келтския кръст, че са ми много позициите :P

обаче на 1 поглед - ще става нещо да знаеш  идва гаджалък ;D ( заради сигнификатора на питането ( папата+ влюбените+ крал жезли);
 да имаш рпоблеми в работата мм?, за здравни? ( тия ги питам само на око)

« Отговор #187 -: Март 07, 2010, 12:22:35 pm »
Жрецът и Висшата Жрица ги отделям вместо сигнификатори независимо дали "гледам" за себе си или за друг - като вещер нали трябва да съм безпристрастна към тълкуването.  :rolleyes:

Първата изтеглена е Влюбените. Крал Жезли я пресича. Реда ги по часовниковата стрелка като се почне от Колесницата, Пентакли 6 и т.н., така че картата, която има отношение към бъдещето е Мечове 8.

да имаш рпоблеми в работата мм?, за здравни? ( тия ги питам само на око)
Здравни - не. В работата - 'ноооо нерви  :angry:
« Последна редакция: Март 07, 2010, 04:21:25 pm от Aurora Borealis »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #188 -: Март 07, 2010, 01:13:10 pm »
Дано да е любов! Тълкувателките ще кажат.  :blink:

Това на Немо какво е, подложка ли...?  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #189 -: Март 07, 2010, 01:28:40 pm »
Това на Немо какво е, подложка ли...?  :rolleyes:

Да, подложка за бюро е.  :blink: Понеже е от твърд картон, аз я ползвам като я слагам на скута си  ;D и мога да облегна назадзе удобно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #190 -: Март 07, 2010, 04:08:31 pm »
Много ми хареса, затова те питам, ще си потърся такава.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #191 -: Март 10, 2010, 09:04:32 am »
Aurora ,
малко се позабавих, но себе си чувствам като 8 меча  :-\

разботата е там, че в подреждането има две независими теми  или поне така изглежда: работ аи лични желания ( по- близо до теб са личните желания и картите са топли), когато се "отдалечават" от теб се формират около работната ти среда: доста си уморена от всичко около теб и  настроението ти е  по- скоро раздразнено пред  желание да избухнеш, което знаеш,че не може дас  елсучи, а и не мисля, че в момента имаш енергията за битка: от известно време усещаш  нуждата от значима промяна и може да се каже,че я очакваш, но  тя е свръзана с избор от твоя страна, който  засега не е спешен, но съвсем скоро  ще бъде. В момент аобаче нещата са  в нещо , като  основен застой, не че не се случват ежедневно  такива. Това, което си очаквала според теб е заслужено и е свързано с повишаване на доходите, но засега няма развитие по този въпрос, а и според теб  нещата отиват към задънена улица и доста сериозно разочарование, но пък няма как да реагираш.
каквото и да се случва вече отговорността ти е в повече - и няма как да се отстраниш от нещата - в тях си;
смяташ, че в работата може д апостъпят нечестно с теб и да получи друг "свой" човек  пивилегиите, които ти се полагат и имаш основание да се питесняваш, че ще те подведат.

отговорът н агледането е  асо жезли-  много хубава карта за импулс, нещо, оет е в зародиш не съвсем оформено, но с много желани и енергия- т.е.  не се отказвай от намеренията си, но най- вероятно ще ти се наложи да посмалиш изискванията или да вземеш някакво  според теб прагматично решение; Много мечове- доста си ядосана, о обикновено те не са толкова бавни кати, асото обаче е бърза и затова каквото си намислила го действай ( подозирам,че имаш някаква идея)

гадателят чака обратна връзка ;D

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #192 -: Март 10, 2010, 01:10:14 pm »
Вчера се оказа, че има възможност да ни преместят доброзорно от вкъщи. Ситуацията е доста заплетена и неясна и към момента няма нищо сигурно, но съществува такава вероятност. Та изтеглих 3 карти по въпроса дали ще ни преместят и се паднаха Рицар Пентакли, Тройка Пентакли и Справедливостта. Ще съм ви благодарна ако се включите с тълкуване  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #193 -: Март 10, 2010, 01:17:54 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:33:16 am от Синухе »

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #194 -: Март 10, 2010, 01:56:13 pm »
Синухе, ти не се изключи от това късото  :P Наистина страните са повечко, даже повече от 3, но условно могат да се разделят на толкова. Опасявам се, че за да се решат нещата рано или късно ще се наложи съдебна намеса, защото нещата наистина са яко оплетени. :-X

Благодаря за бързият отговор и се надявам и други да се включат с мнение  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #195 -: Март 10, 2010, 07:03:45 pm »
гадателят чака обратна връзка ;D

Кая, абсолютно си права за всичко, което си написала /много хубаво пишеш, между другото  ;)/
Наистина съм като цъкащ механизъм на бомба само дето не знам таймерът ми на колко е настроен  ;D
Усетих директно-стационарния Марс с раздвижване поне в някои договори които трябва да придвижа, което е добре, че всичко се беше закучило. :-X.
Дано да намеря изход от настоящия си начин на живот, че не виждам нищо градивно в него. :'(

Много благодаря за тълкуването.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #196 -: Март 10, 2010, 08:36:31 pm »
 моля, моля ;D пак заповядай

и аз имам наблюдения, че подмолни конфликти и разправии почват да се изясняват  малко отпреди директирането, а пък мен мързела малко ме отпусна :P

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #197 -: Март 15, 2010, 09:27:04 am »
Kaya идвам да дам малко инфо.Честно, доста съм объркана, вече започвам да се съмнявам в себе си..Този човек ме изумява.Миналата седмица ходихме на диско, и там се поотпусна да ме целуне и прегърне.Сега след една седмица , когато се видяхме, не посмя да ме хване за ръка, камо ли нещо друго. :(Боже, а по-телефона толкова добре върви.Лошото е,че ми допада, но като гледам май не знам дали ще стане.Мисля, да го поканя, но още се колебая.Не знам какво да попитам таро, може би какво да предприема?Има и новости но бих ги споделила на лични..
Изтеглих три карти, на въпроса какво да предприема?
1.Крал Пентакли
2.Кралица Жезли
3.тройка пентакли
Тези пентакли не ми харесват, това сигурно означава, трудно ще стане, и пак тройка пентакли.... :'(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #198 -: Март 15, 2010, 11:21:37 am »
  ама на теб какъв ти е въпросът? дали ще стане или какво да направиш?
мен, ако ме питаш прави каквото искаш явно това за теб означава да го "натиснеш" :)

понякога картите говорят за неща, които са различни от това,  за което се пита ( по мое мнение де)  в случая става ясно, че той е по- скоро крал пентакли- комбинатор,  манипулатор, човек с поне 2 плана напред в главата си, човек, който  не обича да показва емоции и да губи контрол........ това, че може би сте 3  не трябва да те отчайва, ако харесваш човека, за да се държи така объркващо за теб най- вероятно и той самият е объркан ;)

картите показват тенденции, състояние в момента или нещо минало, но  не могат да вземат решения вместо теб - така,че ти трябва добре планирана среща и слагай картите на масата  ( кралица жезли е  активна и смела жена)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #199 -: Март 15, 2010, 12:09:26 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:33:38 am от Синухе »