Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707938 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re:ТАРО
« Отговор #200 -: Март 15, 2010, 12:29:09 pm »
 ама на теб какъв ти е въпросът? дали ще стане или какво да направиш?
мен, ако ме питаш прави каквото искаш явно това за теб означава да го "натиснеш" :)

понякога картите говорят за неща, които са различни от това,  за което се пита ( по мое мнение де)  в случая става ясно, че той е по- скоро крал пентакли- комбинатор,  манипулатор, човек с поне 2 плана напред в главата си, човек, който  не обича да показва емоции и да губи контрол........ това, че може би сте 3  не трябва да те отчайва, ако харесваш човека, за да се държи така объркващо за теб най- вероятно и той самият е объркан ;)

картите показват тенденции, състояние в момента или нещо минало, но  не могат да вземат решения вместо теб - така,че ти трябва добре планирана среща и слагай картите на масата  ( кралица жезли е  активна и смела жена)

Ми аз го харесвам,Kaya но съм доста объркана от държанието, не може уж вече да се е попречупил, а после се виждаме и какво, все едно ,че не е било..Ми сигурно е объркан, но пък никак не е приятно да държиш някого в шах и мат.
Идеята ми е по-скоро да го натисна да каже какво има, и дали няма проблем.. :rolleyes:

Не мога, а и не желая да притеснявам никой, защото на сила не става, но не съм от най-търпеливите.А липсата на ясни сигнали ме кара да мисля,че той  въобще няма идея нищо да прави.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #201 -: Март 15, 2010, 08:36:54 pm »
 ясно му дай да разбере  какво имаш предвид ( той го играе крал пентакли-  плъзга се), но  и двамата занете,че не е просто дружба- засега обаче мечове не излизата  т..е няма кофликт  и  не ти е писнало и  очевидно засега няма да има яснота
освен ако ти  не я привнесеш
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #202 -: Март 16, 2010, 10:08:53 am »
ясно му дай да разбере  какво имаш предвид ( той го играе крал пентакли-  плъзга се), но  и двамата занете,че не е просто дружба- засега обаче мечове не излизата  т..е няма кофликт  и  не ти е писнало и  очевидно засега няма да има яснота
освен ако ти  не я привнесеш
Да, не съм се отказала, но си пусках няколко въпроса, дали я обича все още/има жена и скоро са се разделили/.И да ти кажа все мечове се падат.Паднаха се точно:
1.4 пентакли
2.Дяволът
3.Девятка мечове
Знам, че е трудно, когато наскоро се е разделил човек, да гледа сериозно на нови хора... :-[

« Отговор #203 -: Март 16, 2010, 04:18:33 pm »
   Лонда, по някой път по-добре да туриш една майна на всичко и да продължиш по пътя си. За мен по принцип няма оправдания. Не си искал, не си направил! Ако той те обича и е влюбен в теб, ще дойде през 9 планини в 10-та при теб. А човек, който не иска да прекарва времето си с мен, защо аз да си губя моето в чакането му - за глътка любов ли!?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #204 -: Март 16, 2010, 08:39:36 pm »
   Лонда, по някой път по-добре да туриш една майна на всичко и да продължиш по пътя си. За мен по принцип няма оправдания. Не си искал, не си направил! Ако той те обича и е влюбен в теб, ще дойде през 9 планини в 10-та при теб. А човек, който не иска да прекарва времето си с мен, защо аз да си губя моето в чакането му - за глътка любов ли!?
Ами може и така да е, но ми се ще да знам, със сигурност какви са нещата...Хората са различни, но смятам да се видя с него и да си поговорим. :rolleyes:
Плюс това, той иска и все ме пита кога ще се видим..

*

Kaya

• 2893
« Отговор #205 -: Март 16, 2010, 10:23:49 pm »
 нещата са пресни няма как да има кой знае каква развръзка и решение :-[

може и да работят заедно или пък да имат някакви общи стари планове- при тях нещата са яко зациклили и нямат излаз, освен това от доста време не са в добри отношения ( но е възможно все още да поддръжат сексуални такива) - той доста страда от тази раздяла и не знае кака да постъпи, но засега не желае да се връща въпреки, че се е вкопчил в настоящото положение и не иска на никъде да мръдне ( най- вероятно е много тревожен вътре в себеи си, объркан и не може да спи, защото го тормозят въпроси и решения)

мисля, че  с жената все още са в някакви  отношения т.е. не е съвсем отделен, което е по- вероятно да е вътре в него тази битка

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #206 -: Март 16, 2010, 10:39:51 pm »
нещата са пресни няма как да има кой знае каква развръзка и решение :-[

може и да работят заедно или пък да имат някакви общи стари планове- при тях нещата са яко зациклили и нямат излаз, освен това от доста време не са в добри отношения ( но е възможно все още да поддръжат сексуални такива) - той доста страда от тази раздяла и не знае кака да постъпи, но засега не желае да се връща въпреки, че се е вкопчил в настоящото положение и не иска на никъде да мръдне ( най- вероятно е много тревожен вътре в себеи си, объркан и не може да спи, защото го тормозят въпроси и решения)

мисля, че  с жената все още са в някакви  отношения т.е. не е съвсем отделен, което е по- вероятно да е вътре в него тази битка

Благодаря ти за отговора, Кая.Чухме се и си разбрахме утре да се видим.Решила съм, да му кажа някои неща и да го накарам да си каже и той мъката.Ще се опитам по-деликатно да насоча разговора.Защото на мен ми е кофти, а и още преди да имам информация, имах усещане,че ме проучва прекалено много все едно съм на изпит, а нищо не предприема.Мен такива неясни отношения, не мисля, че ме устройват.
А относно това, честно ако поддържат сесксуални отношения, това опроделено ме засяга, защото определено не се държи като човек, който е хлътнал по мен.Знам какво е,когато човек е влюбен, а тук нещата мисля не са такива.Предпочитам да кажа някой неща, отколкото вътрешно да се потискам. :(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #207 -: Март 17, 2010, 11:32:02 am »
да докладваш за резултата :blink:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #208 -: Март 17, 2010, 11:41:47 am »
да докладваш за резултата :blink:
Разбира се, че ще докладвам. :wub:Досега си толкова точна, че направо се шашавам колко точно описваш нещата.Дано вечерта, когато Меркурий влиза в Овен да ми дойде дар словото. ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #209 -: Март 17, 2010, 12:03:47 pm »
  нали съм в темата за гурутата, та да ти дам една моя снимка за кадем малко по- долу
можеш да видиш и напълно безплатния ми номер
00000101001010010010****

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #210 -: Март 17, 2010, 12:07:58 pm »
  нали съм в темата за гурутата, та да ти дам една моя снимка за кадем малко по- долу
00000101001010010010****

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :wub:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #211 -: Март 17, 2010, 01:25:56 pm »
Кая, аз също съм твоя почитателка.  :88:Малко съм шокирана от снимката.
Искам само да попитам за номера, защото вече 10мин. го набирам, даже и със звездичките , но не мога да се свържа. :o

*

sunrain

• 6710
« Отговор #212 -: Март 17, 2010, 02:11:48 pm »
Каяяя.  ;D Виж колко си търсена - майтап няма, импулсен телефон можеш да си вземеш.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #213 -: Март 17, 2010, 03:57:06 pm »
00000101001010010010****

Явно ти си една много модерна и съвременна фортунотелърка  ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #214 -: Март 17, 2010, 07:45:32 pm »
Малко съм шокирана от снимката.
еми тука съм в транс- в контакт де ;D
 а иначе както стана ясно в двоичен код работя ;D ;D ;D

обаче ми е приятно да се уча  - надявам се да не се обиждате, ако не отгатвам  :-[
« Последна редакция: Март 17, 2010, 07:56:02 pm от Kaya »

*

Asol

• 4140
« Отговор #215 -: Март 17, 2010, 09:36:23 pm »
Хайде, аз като по-малко научена да попитам - какво значение има личната таро карта и още повече ако се появява в задаваните въпроси?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #216 -: Март 17, 2010, 10:27:52 pm »
смяташ я по дата на раждане ли? честно казано идея нямам,а и ако се прави гледане и си сложиш сигнификатора той не се брои за карта, а за "център"; това ти се е случило ли?
може Синухе да е информиран :rolleyes:

не бих отдавала голямо значение на личната карта- да не говоирм,че според мен тя се мени ( един ден съм дама жезли, на следващия съм мечове, а понякога и чаши)

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #217 -: Март 20, 2010, 01:35:17 pm »
Извинявам се ако попрекалявам, но вчера ми дойде музата да си дръпна три карти за работа. Не работя в момента и по-скоро въпроса беше дали да очаквам нещо качествено скоро. Малко странни карти се паднаха и затова реших да питам тук...Колесницата, Дявола и Рицар Мечове. Ще съм благодарна ако помогнете с тълкуване  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #218 -: Март 21, 2010, 09:19:25 pm »
Aniri,
  интересни карти за работа  ( доколкото се отнасят специфично за нея)- това което има значение за теб е доброто заплащане и си склонна да избереш по- конфликтна и по- динамична или дори такава, която да бъде предизвикваща, но да отговаря на твоите високи стандарти за работа; от друга стран ас епритесняваш  от това, че нещата от известно врем звучат "задръстени"  и понкога  ти се иска да реагираш импулсивно на създалата се ситуация и може  би да приемеш нещо, което не ти  пасва;
 според мен ще има раздвижване  по отношение на предложенията, но не съм сигурна доколко то ще  бъде добро  :rolleyes:

казвай как са нещата :rolleyes:

п. п. извън питането си мисля, че има доста насъбрана енергия в теб, която  може да се "разреди" по неподходящ начин   ( това е за момента на питането)

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #219 -: Март 23, 2010, 10:54:56 am »
Благодаря Kaya! Много си права. Аз дори по принцип си падам по по - динамична и предизвикваща среда (без конфликтността ако може  :blink: ), това ме мотивира. Което е и причина за насъбралата се енергия, да.
Ще споделя при раздвижване  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.