Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706188 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re:ТАРО
« Отговор #240 -: Април 09, 2010, 10:59:50 am »
Благодаря ти за отговора, Кая! :wub:
Когато ги изтеглих картите се сетих какво си казвала, че картите показват не винаги нещата за които питаме. Ами не съм се отказала, но ми дадоха да разбера ,че като нямам опит шанса ми е минимален да ме вземат. Е, те са го видели предварително, за какво ме викат тогава на интервю?!Аз искам тази работа.Там ще се налага доста навлизане в нещата и учене, но наистина го искам.
Изнервена съм вече, иска ми се да започна работа, може би затова излизат мечовете.

пп- Спомена,че откоро се занимаваш с Таро, но си много точна в тълкуванията.Благодаря ти ,че се отзоваваш винаги. :blink: :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #241 -: Април 09, 2010, 01:39:01 pm »
Един таро въпрос и от мен.

Как ще се развият нещата в работата.
1. Петица чаши
2. Четворка мечове
3. Силата

? ;)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #242 -: Април 09, 2010, 04:11:50 pm »
Diyana, тези онлайне ли ги тегли? ....така изглежда

мислиш, че ще се наложи да направиш някакъв избор, който до голяма степен ще ти е наложен външно от друга страна и да се разделиш с част или форма  от работата си в момента ( изборът е и емоционален). Това не мисля, че е директно твое желание, но ти вече виждаш  някакви переспективи в наблюдаването  "дзен" на нещата около теб; това обаче те кара да се чувстваш във застой и с вързани ръце, а също така  с доста понижено настроение  ( както имаш нерви да се разправяш, така не ти достига сила или мотивация за това). Явно нещата не са се получили най- добре. Картите казват - застой и може би намаляване на отговорности и бюджет; за момента си в период на изчакване.
 според мен, когато премине настоящото положение ще  има сериозна светлина в тунела:) обаче  не е токова скоро

айде давай обрата връзка  ;D

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #243 -: Април 10, 2010, 07:47:57 am »
Благодаря ти, Кая.  :wub:

Да, онлайн ги изтеглих. Преди време бях пуснала и подобен хорар.

Ситуацията е следната - настоящата ми работа ми предлага много добри условия и стабилни перспективи за развитие. Но, от известно време проектите ни са в застой и, с две думи, тъпчем на място. Пък аз не обичам да не работя, а срещу чека си за заплата да джиткам игрички в нетя. И почвам да се деквалифицирам, затуй се  оглеждам за нещо ново. Но съм емоционално свързана с настоящата работа и чакам тя сама да ме "побутне" да си ходя  ;D

« Отговор #244 -: Април 10, 2010, 12:11:25 pm »
Но съм емоционално свързана с настоящата работа и чакам тя сама да ме "побутне" да си ходя  ;D

Ама все не й се получава, нали? ;D И аз така  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #245 -: Април 10, 2010, 12:20:00 pm »
Но съм емоционално свързана с настоящата работа и чакам тя сама да ме "побутне" да си ходя  ;D

Ама все не й се получава, нали? ;D И аз така  ;)

Ъхъ, даже повече гледа да ме привърже. Сърби-боли-драго ми е!  ;D

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #246 -: Април 10, 2010, 01:40:38 pm »
Един таро въпрос и от мен.

Как ще се развият нещата в работата.
1. Петица чаши
2. Четворка мечове
3. Силата

? ;)

Дияна, според мене картите показват повече твоето състояние и не отговарят какво ще стане в работата.
Петица чаши е твоята меланхолия, която те е обхванала по отношение на работата, която е важна за тебе. Четворка мечове указва, че застоя е принудителен, но и необходим. От теб зависи как ще използваш създалата се пауза. Не те съветвам да се опитваш да си активна, защото това няма да помогне. Сега е време да обърнеш повече внимание на себе си.
И ако използваш ползотворно това време, ще стигнеш до силата - с нови сили напред!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #247 -: Април 10, 2010, 03:11:23 pm »
Мдаа, те и на хорара оттатък така ми казаха, ма аз не отбирам от дума ;) и напиням ли напиням.

Ясно значи, седя си и си чакам. :34:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #248 -: Април 10, 2010, 03:32:05 pm »
 ;)  миси

питах дали са онлайн, защото звучат "така", но ме мързи да се обяснявам и на себе си 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #249 -: Април 10, 2010, 03:39:41 pm »
;)  миси

питах дали са онлайн, защото звучат "така", но ме мързи да се обяснявам и на себе си 

Викаш да си дръпна от мойте си карти, щот те си показват по-вярно?

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #250 -: Април 10, 2010, 03:42:45 pm »
Дияна, не само да седиш и да чакаш. Важно е да си направиш "ревизия",  дори да си обърнеш внимание на здравето /ако е необходимо/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #251 -: Април 10, 2010, 03:50:25 pm »
А, това за здравето не гобях догледала  :-\. Е на това му викам преднамерено четене...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #252 -: Април 10, 2010, 03:51:23 pm »
Викаш да си дръпна от мойте си карти, щот те си показват по-вярно?

мхм  :blink: няма да са "разсеяни"  много рядко не си личи  ще видиш, че ще са подобни

*

Diyana

• 2705
« Отговор #253 -: Април 10, 2010, 03:56:12 pm »
Син на чашите
Колелото на съдбата
Деветка мечове

:lol:

Че то по-зле стана  :o

*

Kaya

• 2893
« Отговор #254 -: Април 10, 2010, 04:01:57 pm »
 :blink:- "звездите ми го говорят"

чаках голям аркан така или иначе на 2 позиция ...... не  е по- зле просто картите показват  голям енергиен заряд в момента, но в застой, а и колелото показва, че в настоящият момент няма да зависят от теб  нещата ( силата, колелото, светът дават застой)  9 мечове вещае промени ( всички 9 са така) обикновено  насилствени,  ще бъдеш несигурна, тревожна, притеснена с липса на сън и твърде много притеснения ( 9 мечове е карта на невзетите решения, но още е рано за нея) да я почувстваш

а 1 карта ти дава вяра ( може и да си набожна), 3 карта показва твоите прогнози и много е вярно да си права за доста неща :-\

п.п. и си мисля, че ще има любов днес или такова настроениееееееееееееееееее :wub: гушливо

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #255 -: Април 10, 2010, 04:18:02 pm »
Дияна, що теглиш два пъти за един и същ въпрос? Изчакай да мине време....като от порядъка на поне месец

*

Kaya

• 2893
« Отговор #256 -: Април 10, 2010, 04:21:01 pm »
Дияна, що теглиш два пъти за един и същ въпрос? Изчакай да мине време....като от порядъка на поне месец

това е интересен казус......  изхабяват ли се енергиите от питане :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #257 -: Април 10, 2010, 06:46:44 pm »

;D Аз също като не харесам отговора прибягвам до нов тираж. ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #258 -: Април 10, 2010, 09:16:46 pm »

;D Аз също като не харесам отговора прибягвам до нов тираж. ;D

Да, и виждаш ли как нещата се влошават  ;D. Може би Ясмин има право. Същото е правилото и при хорара. Няма смисъл да питаш отново и отново. Картата се ядосва и не ще да става радикална.

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #259 -: Април 11, 2010, 09:34:17 pm »
Най-общо не се пита, защото в един момент картите се "ядосват" и ти показват неща, които не са верни, или в крайна сметка ти показват отговора, който искаш, но това не означава, че е истина.
Изненадвам се защо и при хорара има подобни правила? На картите може да се повлияе с емоция или мисъл /според мене/, обаче на звездите  :-\.........