Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706022 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:ТАРО
« Отговор #260 -: Април 12, 2010, 05:28:32 pm »
понякога се ядосват, понякога не  пи "редовно" питане
ако  питащият е по- душичест тип стават на "чаши" докато се сърдят и не дават информация
, но ако е по- твърдичък  ( тук явно съм и аз ) започват да "хвръчат" мечове и проклятия :-[

много зависи и от човека и от деня и от картите
преди време бях взела едно тесте ( любовно таро- не мое) в ръце  обаче ми се обадиха  по тел. и ме вбесиха  в началото понеже имах много хубави чувства знаех, че ще изтегля положителна карта, но след като ме ядосаха теглих една = меч- понякога са много буквални

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #261 -: Април 12, 2010, 08:52:50 pm »
 ;D

Гледам тук всички теглят по три :-\

Може ли и аз :rolleyes:

Не знам, дали може, ма аз попитах за предстояща евентуална съвсем неясна ситуация, любовна :-[
Излезе това:

1. Two of Swords
2. Eight of Pentacles
3. Seven of Pentacles
4. Three of Wands
5. The World
6. Page of Cups
7. Page of Swords
8. Eight of Wands
9. King of Cups
10. Six of Swords

Десет на брой, грешка ли е?
Интернет го тълкува, ма нещо не ми се връзва;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #262 -: Април 12, 2010, 10:46:01 pm »
 не е грешка питала  си  на келстски кръст  ;D
обикновено любовните въпроси се дават по 7 карти 
записвам се за тълкувател ще се радвам и дуго да участват, че да сверяваме :rolleyes:

« Отговор #263 -: Април 12, 2010, 10:48:50 pm »
записвам се за тълкувател ще се радвам и дуго да участват, че да сверяваме :rolleyes:

ако не си ги изтегля сама някак не ми стават близки...   :-[ :-\  Трябва да си правя възстновка пред мен и да ги търся в тестето .... :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #264 -: Април 12, 2010, 10:51:29 pm »
то даже така е по- готино
 става като на живо :-[ и е магическо

*

Asol

• 4140
« Отговор #265 -: Април 13, 2010, 06:57:48 am »
Може ли и аз на опашката ? Кая, в този сайт, в който аз тегля - тарото за взаимоотношения също е с 10 карти.

Three of Cups
Four of Wands
King of Pentacles
Seven of Swords
Two of Cups
Five of Pentacles
Six of Wands
The Sun
Knight of Swords
Knight of Cups

*

Kaya

• 2893
« Отговор #266 -: Април 13, 2010, 07:53:51 am »
Asol,  удобно ли ти е да дадеш сайта? 

*

Asol

• 4140
« Отговор #267 -: Април 13, 2010, 07:55:39 am »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #268 -: Април 13, 2010, 08:03:06 am »
аха, мерси- питам защото  там си има други наимнувани позиции ( както се и оказа)  все пак добре е да се придържаме към схемата - не че е от съществено значение де :rolleyes: :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #269 -: Април 13, 2010, 08:44:21 am »
http://www.newagestore.com/

И аз от там :P
Ама много са оптимистични там прогнозите винаги, а аз нали съм си песимист и не ми звучат много правдоподобно ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #270 -: Април 13, 2010, 09:27:59 am »
http://www.newagestore.com/

И аз от там :P
Ама много са оптимистични там прогнозите винаги, а аз нали съм си песимист и не ми звучат много правдоподобно ;D

...там само песимисти ли си теглят таро  :P
Сега сериозно, понякога са ми много точни картите от тази сайт. Или поне си ги чувствам като "огледало", но доста често и с нищо не ги свързвам. :blink:

*

Yasmin

• *
  • 103
« Отговор #271 -: Април 13, 2010, 09:59:41 am »
Аброуд, Асол, не намерихте  ли нещо с повече карти  :P
Забелязала съм, че всички почват с келтския кръст /вкл и аз преди време :rolleyes:/ Твърде не си падам по големите подредби, объркват ме  :-\ Карти що не качвате?
Има и други сайтове, и особено един, който ползвам честичко. Трябва да го потърся. Там има подредби и с по-малко карти.
Момичета, слагайте си срок на въпросите, но не по-дълъг от шест месеца. Като се пита така по принцип, отговора е малко общ.

*

Asol

• 4140
« Отговор #272 -: Април 13, 2010, 10:20:07 am »
Максималистки, какво да правиш  :rolleyes: :P Питането си беше конкретно, а не по принцип. За мен си имаше послание - интересно щеше да ми е какво друг човек мисли по въпроса. С нищо не съм започвала в тарото в началото ...то и сега съм си там де ... карам както дойде, една, три, келтски кръст ... пък може да ударя бинго.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #273 -: Април 13, 2010, 10:25:40 am »
Сега сериозно, понякога са ми много точни картите от тази сайт. Или поне си ги чувствам като "огледало", но доста често и с нищо не ги свързвам. :blink:

Благодаря за линка. От дългите подредби и аз се изприщвам и накрая забравям откъде съм почнала. Ама сега на тоя сайт си направих астроподредбата и направо ми взе акъла, бе  :72:.

Примерно ъпиърънса (първи дом, Овен в подредбата) ми е точно Кралица мечове - и като визия, и като лошотия  :57: (В натала ми на Асц. са Сатурн и Кету).
В осми, скорпион, по тароподредбата излезе 8 пентакли, пък там в натала ми е Юпитер. На десети дом Козирог чучна 6 мечове - в натала МС ми е в Риби. Пък другите въобще няма що да ги коментирам, направо трябва да пусна картата заедно с подредбата, има мнооого попадения.  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Asol

• 4140
« Отговор #274 -: Април 13, 2010, 10:47:49 am »

Ама сега на тоя сайт си направих астроподредбата и направо ми взе акъла, бе  :72:.

И при мен същата работа с астроподредбата - направо чиста десятка спрямо натала  :blink:

*

Helo

« Отговор #275 -: Април 13, 2010, 12:34:13 pm »
Някой ще тегли ли за мен три или четири карти Таро? Аз теглих, но искам и от друг човек да видя какви ще са резултатите. Макар че ми излиза едно и също.

Въпросът ми е "Да поема ли по друг път"?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #276 -: Април 13, 2010, 01:13:42 pm »
Някой ще тегли ли за мен три или четири карти Таро? Аз теглих, но искам и от друг човек да видя какви ще са резултатите. Макар че ми излиза едно и също.

Въпросът ми е "Да поема ли по друг път"?

Изтеглих

1. Петица пентакли
2. Отшелникът
3. Императорът

Първата показва материални тревоги,  житейския упадък и лишенията, криза на прехода от стабилност към неизвестност.
Втората е самота, отчужденост, като начин да намериш пътя към себе си. Откриване на вътрешното желание, вътрешен мир, но и период на бягство и оттегляне. Има по-скоро позитивно значение.
Третата е стремежът към съвършенство и стабилност, движещата сила, която кара човек да е креативен и непредсказуем. Склонност към перфекционизъм, настойчивост, ум и дисциплина. Жажда за власт и популярност.

Според мен това означава, че, ако си готова да направиш усилия и да жертваш нещо, в крайна сметка промяната е начин да намериш своя път. Не съм никак добра в тълкуването.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #277 -: Април 13, 2010, 01:16:05 pm »
Не знам дали като се тегли за друг човек, и то онлайн, е адекватно?!

*

Helo

« Отговор #278 -: Април 13, 2010, 01:37:50 pm »

Според мен това означава, че, ако си готова да направиш усилия и да жертваш нещо, в крайна сметка промяната е начин да намериш своя път. Не съм никак добра в тълкуването.

Ми, благордая!

Промяната е начин да намеря своя път?  :unsure:

Аз досега мислех, че съм намерила своя път. Обаче от известно време насам се колебая. Като теглих Таро с въпрос дали да продължавам по същия път, последната карата, която показва резултатите все показва неуспех, неминуеми сълзи. Днес пак теглих няколко пъти - веднъж от хартиено Таро и няколко пъти от Интернет. Все ми излизат едни и същи значения. Ако продължавам по същия път крайният резултат ще е неуспех и разочарование.

Затова се замислих за нов път, по който да поема. Проблемът е, че не знам по кой път дъ поема пък и не знам кого да попитам. Ще пробвам да питам висшите Сили пък квото стане.  :rolleyes:

Но още сега съм разочарована, защото мисля, че тези Висши Сили само ме лъжат. Или пък не...

*

Helo

« Отговор #279 -: Април 13, 2010, 01:50:44 pm »

Обаче като теглих за бъдещето преди ми излизаше и че накрая ще има разочарование, но после ще намеря своя път и той щял да бъде светъл.

Значи може би наистина трябва да поема по нов път? :unsure: