Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 708074 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:ТАРО
« Отговор #280 -: Април 13, 2010, 05:04:12 pm »
Hi,  накратко
 на теб ти се налага промяна и избор - тъжно ти  не ти се изоставят неща постигнати досега, но ....сега е период на осъзнаване, поправка, промяна, вървене към целта е  ще получиш знака, от който имаш нужда ( но не сега по- нататък, когато си уморена)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #281 -: Април 13, 2010, 05:13:32 pm »
не е грешка питала  си  на келстски кръст  ;D
обикновено любовните въпроси се дават по 7 карти 
записвам се за тълкувател ще се радвам и дуго да участват, че да сверяваме :rolleyes:
:wub:
а аз после ще си призная :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #282 -: Април 13, 2010, 05:22:03 pm »
:)  добреееееееееее, довечера ще пиша, че излитам ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #283 -: Април 14, 2010, 04:52:41 pm »
 такаааааааааа
 1 ) д апитам Асол питала ли е преди това питане  някакви по -малки или  в рамките на деня подобно питане картите ( пу как се изразих, но  ми се струва е важно)

Като цяло около теб ситуацията изглежда добра- отношения, забавления, обещания; в твоето съзнание се  еоформила една картина, коялто включва по-сериозно обвързване и ти се стремиш към нея, но това, което те притеснява е минали ъбития, които са свързани с изневяра и предаване на доверието. Пристесняваш се да не би  това да се случва пак и да усетиш разлина емоци и затова картите с амлко напрегнати ( не можеш да се отпуснеш); Имало е някакви събития, които ти напомнят за решение, което пък трябва да вземеш ( очевидно ти се иска да е положително), но  знаците които си получила ( може да са били думи на приятел) малко те притесняват и имаш едно наум, донякъде и финансовата страна на нещата е проблемна в момента. Притесняваш се от прояви н аинфантилност и това ти как да  бъдеш позитивна в настоящата ситуация ( защото според теб това е много важно да бъдеш настроена добре), това което също така предстои е конфликт в рамките на няколко дена ( т.е. може вече и да е)- резултатът е включване от любимия, надежди и  любовно признание:)
п.с. твоето  момче има труден характер и  най- вероятно го бива в манипулациите

*

Kaya

• 2893
« Отговор #284 -: Април 14, 2010, 05:05:00 pm »
abroud,
 не разбрах дали е за теб :rolleyes:
 да ти кажа тези карти са много събития и са малко объркани - ти питаш за начало на някакви отношения, но картите постоянно говорят за край, раздяла и в същото време за начало
 така, че предполагам, че човекът, който пита е в период на раздяла или на  някаква ситуация, където са няколко човека- може би не му се иска да нарани   3 човек , но всъщност картите показват завършек на нещо, което е било; питщият е в период на обучение, на започване на нови неща, на желание да  гради,  но светът на другия човек не, че е различен, но не е готов (партньорът е бавен, но затова пък устойчив)- понякога това изглежда като трудност, незаинтересованост, но просто не е момента да се бърза;
Проблемът есе състои отново в наличието на допълнителен човешки елемент в конфигурацията и желанието да се излезе от нея, но  бързането е проблем- човекът  определено е дал да се разбере с повдение и телефонен разговор/ писмо, че  се интересува от питащия,  но пък има съмнения, че може някои да злослови по негов адрес. Има някакв ключки и сплетни около историята, които са дребни, но не за пренебрегване. В тази ситуация може и двамата да са сравниетлно обвързани, а партньорът неясно дали е сериозен; питащият се притеснява да не се разпадната нещата още в началото ( а пък и има намесена чужбина като препядствие)......... какво ще се случи  може би изоставяне на намеренията или  заминаване  към тях  ( може би не са на едно място)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #285 -: Април 14, 2010, 05:06:08 pm »
айде,  докладвайте  ;D

п.п. аз така  не обичам да многословнича, но ретро мерк явно ме дърпа за езика :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #286 -: Април 14, 2010, 06:44:26 pm »
 :o Кая, страхотна си, имаш доста попадения. :clap:Таролог по призвание, може би ...  :P  Иначе май не съм питала нищо подобно.

*

abroad

« Отговор #287 -: Април 14, 2010, 06:56:08 pm »
 :blink: Докладвам.
Мдаа, питащата съм аз. Неясен и объркан въпрос, обърнат към близкото бъдеще.
И питането е свързано с изход от дългогодишна ситуация и ....друго плахо начало в същото време :rolleyes:

То за това и няма отговор, вероятно. Малко като онази приказка: "Тате много познава, казва че или ще вали, или няма да вали"  ;D Абе, толкова ми е объркано, че нищо не разбирам.
какво ще се случи  може би изоставяне на намеренията или  заминаване  към тях  ( може би не са на едно място)

Другото като настояща картина съвпада.

Благодаря за труда и многословието, и аз не си падам по него

:58: :88:

« Последна редакция: Април 14, 2010, 07:24:26 pm от abroad »

*

Asol

• 4140
« Отговор #288 -: Април 14, 2010, 08:04:25 pm »
ЕЛЕМЕНТИТЕ И ТАРО

Жезли: отговарят на мъжкия елемент огън. Представляват енергията, съзиданието, страстта и духа; свързани са с работата и кариерата.
Чаши: отговарят на женския елемент вода. Представляват емоциите, любовта, връзките и интуицията.
Мечове: отговарят на мъжкия елемент въздух. Представляват ума и интелекта, комуникацията и конфликтите.
Пентакли: отговарят на женския елемент земя. Представляват парите, материалното благосъстояние и физическото здраве.

НОМЕРОЛОГИЧНИ СЪОТВЕТСТВИЯ НА МАЛКИТЕ АРКАНИ

Асо – начало, поява на нова и ненасочена сила
Жезли: конструктивна, страстна енергия
Пентакли: физическа сигурност
Чаши: емоционална пълнота
Мечове: знания и мъдрост

2 – двойственост, балансиране, избор, решение
Жезли: необходимост от сътрудничество, за да продължи напред
Чаши: приятелство, романтична връзка
Мечове: действие на противоположни сили, балансиране на противоположни сили, задънена улица
Пентакли: риск

3 – синтеза, сътрудничество, себеизява, планиране, подготовка
Жезли: изпълване със съзидателни идеи, комбиниране на троен подход, сила и успех поради добро сътрудничество
Чаши: пълнота (в любовта), бременност, хармония, късмет, празник
Мечове: разбито сърце, раздяла, криза във връзка, дълбоко страдание, триъгълник, израстване чрез болката
Пентакли: майсторски умения, експертност, владеене на занаят

4 – основа, стабилност, статукво
Жезли: стабилност на отношенията, съюз, женитба, стабилност в живота
Чаши: апатия, отегчение, игнориране на възможностите за растеж
Мечове: покой, възстановителен период, необходимост от бездействие
Пентакли: финансова сигурност, стабилност

5 – промяна, нестабилност, непостоянство, предизвикателство, необходимост от адаптация при неблагоприятни условия
Жезли: конкуренция, съперничество, борба, разгорещен спор, предизвикателство, което изисква търпение и смелост
Чаши: съжаление, песимизъм за бъдещето, загуба и тъга, край на връзка; всичко, което не е окончателно загубено, може да бъде възстановено
Мечове: нестабилност, породена от предателство, спор, борба, измяна, манипулация
Пентакли: несигурност, безработица, самота

6 – подкрепа, идеализъм, хармония, спокойствие, реализация, промяна към добро
Жезли: прозрение, породено от някаква сила, завършване на цикъл, разкриване на душата
Чаши: приятни спомени, деца, идеали от миналото, подарък
Мечове: помощ, критична точка, борба, разрешаване на проблем, разбиране
Пентакли: финансова помощ, магическата сила на Вселената, благородство, просперитет

7 – неочаквана промяна, интуиция, осъзнаване, промяна, предизвикана от прозрение, индивидуална сила, експеримент
Жезли: предимство, възможност за постигане на целта, постигана на победа чрез смелост
Чаши: въображение, фантазия, множество избори, объркване, мистични усещания, позитивна визуализация
Мечове: подозрение, недоверие, предателство; необходимост от загърбване на миналото
Пентакли: нови бизнес възможности, вдъхновение за нови проекти, изненадващи добри нови

8 – контрол, мощ и надмощие върху ситуацията чрез самоувереност и независимост, организация на усилия и идеи, структуриране
Жезли: бързина, добра вест
Чаши: емоционално оттегляне
Мечове: ограничение, страх, попадане под силен контрол
Пентакли: образование, придобиване на нови умения, овладяване на занаят, съзидание

9 – завършеност и пълнота, максимален интензитет
Жезли: внимание и търпение, подготовка за следваща атака, резервна сила
Чаши: реализация на желанията, щастие, удовлетвореност и удоволствие
Мечове: безпокойство, депресия
Пентакли: комфорт, добро обкръжение, често уединение, комфорт със себе си

10 – възобновяване чрез навлизане в нов цикъл, научен урок
Жезли: стрес и удоволствие, тежко натоварване и отговорности
Чаши: любов, щастлива връзка, радост в семейството
Мечове: нещастие, неуспех, загуба на перспектива, лудост
Пентакли: материален просперитет, щастие и удовлетворение отвъд финансовата стабилност

Паж: смелост, поемане на риск
Рицар: фокусиране, интензивност
Кралица: зрялост, вещина
Крал: завършеност, готовност за действие
« Последна редакция: Април 15, 2010, 09:01:03 pm от Asol »

*

abroad

« Отговор #289 -: Април 15, 2010, 11:16:44 am »
айде,  докладвайте  ;D

п.п. аз така  не обичам да многословнича, но ретро мерк явно ме дърпа за езика :P

Вчера зададох и хорар - Луна без курс ;D, а и после се сетих, че е новолуние
Като не искат да отговарят, не искат и това е  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #290 -: Април 15, 2010, 08:51:34 pm »
Пентакли: отговарят на женския елемент вода.
Асол, няма ли грешка в това изречение?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #291 -: Април 15, 2010, 08:53:29 pm »
отговарят на земя

*

Asol

• 4140
« Отговор #292 -: Април 15, 2010, 09:06:26 pm »
Да, права си. Текстът е копи-пейст, но е оправено вече. Хубаво е човек да е наблюдателен  :blink: Пък аз нещо съм разсеяна тези дни  :-[

*

Kaya

• 2893
« Отговор #293 -: Април 16, 2010, 06:48:23 pm »
понякога  на човек му се иска да пита картите, когато е твърде силно  в някаква емоция- мислите ли, че тогава е подходящо време да се пита?

*

abroad

« Отговор #294 -: Април 16, 2010, 06:53:44 pm »
 ;D не знам, ти ще кажеш :P
ама аз питах в такъв момент и Те не поискаха да кажат, нямам представа защо :lol:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #295 -: Април 16, 2010, 06:59:53 pm »
хм, понякога описват емоционалната ситуация; картите по -често дават тенденции  по мое мнение

*

Asol

• 4140
« Отговор #296 -: Април 16, 2010, 07:02:13 pm »
Според мен е подходящо, тогава е по-голяма вероятността да проработи "връзката". Е, може просто да си "видим" емоциите и желанията.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #297 -: Април 24, 2010, 12:58:49 pm »
последните 14 дена избягвам да си "гледам",защото както споделих не хващам собственте си честоти.... сгеа питам картите  и като съвет какво да правя се падат "проклятия".. ако питате з аезтерични въпроси да знаете,че няма да се падат нормалните" хубави карти
много често се завъртат или  "влошават"

ако искате пробвайте  и да сравним ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #298 -: Април 24, 2010, 02:15:55 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:31:36 am от Синухе »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #299 -: Април 24, 2010, 02:21:14 pm »
 например питаш за сън или за напътствие какво да правиш в духовната сфера, езотеричнат атакава, или познаваш ли някой човек от предишен живот, да попиташ чрез картите си духовния си учител

моите наблюдения сочат,че тогава картите започват да се въртят ( ще с опитам да намеря конкретни примери)