Благодаря на всички, които ми отговорихте. Въпросът беше само за днес...Сверих си интуицията. И нещата наистина са по Сатурн, Марс и Луна...Това е тази връзка дето ви разправям кармичната. Давам си сметка, че срещата ми с този човек преди 18 години, точно по това време, промени изцяло живота ми...Тръгнах да бягам от кармата си /вероятно натрупана в някой минал живот/ и до ден днешен не мога...Това е то - Венерина-Нептунова любов...и карма по Сатурн и Луна...Лошото е че мога да наблюдавам чувствата си и да ги изследвам, но не мога да заповядам на душата си...Казвала съм го и ще го повторя, когато човек срещне сродна душа, как изведнъж се разтваря и й позволява да проникне дълбоко, дълбоко в дебрите на сърцето ти. По скоро разбираш, че тази душа те познава много отдавна и нищо в теб не може да остане скрито. Изключително много ме е наранил, но аз съм му позволила. За това не го виня. Но чрез всичко това стигнах до тук...Знам че си плащам карма, само не знам има ли начин да се скъсат тези сребърни нишки и да се почне наново. Да съм приключила с това плащане...Както и че животът ме научи, че болката се лекува само с любов, не с време...