Здравей Гост

котки, бълхи и летене на високо

• 11 Отговора
  • 3664 Прегледи
« -: Декември 26, 2007, 11:17:39 pm »
Моля някой, ако може да ми помогне в тъклуването на сънища.
   Напоследък сънувам котки , малки който се хвърлят по краката ми и ме надират.По принцип не съм сънувала често котки .А сега за 1 седмица 2 пъти.
   В първия сън едно малко коте вървеше след мен за да го нахраня , но се хвърляше върху краката ми.( По принцип има едно котенце пред блока което храня , сънувах същото ) и после от него върху палтото му плъзнаха бълхи  и аз се опитвах да ги хвана и убия но те ме бяха налазили.
   Вчера пак сънувах котенца , но този път много които се хвтрляха върху мен и си забиваха ноктите и аз ги хващах за да не ме дерат, но те въпреки това доста ме надраха и си забиваха ноктите.И тогава ме засърбя пръста и видах , че имам нещо не пръста си , нещо като лишей и аз се опитвах да го измия на една чешма с вода но лишея се беше разпространил ...и после се събудих.
  И третия сън който сънувах на бъдни вечер е ....летях много високо заедно с още няколко човека ( аз често летя на сън , но обикновенно по ниско) но не помня кои , над някакви зелени планини и поляни и си спомням че ме беше страх ,че съм на толова високо и ми се свиваше стомаха, защото до сега съм летяла по на ниско и по бавно .И се издигахме и се спускахме и на средата на една голяма поляна имаше нещо като огромно виенско колело , но не беше виенско колело защото беше дървено и плътно и кацнахме на него и поздравихме някои, мисля че беше някакво име на момиче оето не познавам с някаква песен (която също не помня) , защото имаше нещо като купон на това място и после всичко беше объркано и помня само откъси които са ми смътни .
 Ами ако някои може да ми помогне в тъклуването ще съм много доволна  :rolleyes:
 И ще му разкажа и 3 от сънищата си който сънувах като малка и който се повтаряха непрекъснато
Но сега ме мъчат тези котки  ;)

« Отговор #1 -: Декември 27, 2007, 04:46:01 pm »
Котките се свързват с неочакваните събития ,непредсказуемост и интуитивната страна на всеки човек,но честото сънуване на котки е показател на сексуална енергия и стремеж за нова връзка. Екземата показва ,че изпитваш някакви трудности в отношенията си.Колелото,показва цикличност в живота ти и връщане отново и отново към стари проблеми.
Хубавото от сънищата ти е летенето  и пеенето ,което показва отключване на късмета ти в любовта.

« Отговор #2 -: Декември 27, 2007, 08:21:15 pm »
Благодаря Зъболекар :) ,
аз се рових из разни съновници , но там нещата на моменти доста се разминават и трудно се връзват едно с друго.
За повечето неща си доста прав :rolleyes:

Може ли да те помоля да изтълкуваш и няколко сънища ,които сънувах като малка и се повтаряха доста често и заради които не обичах да спя :lol: И всичките бяха свързани с убици или нещо подобно  :lol: може и много филми да съм гледала незнам
Единя сън представляваше как седя и се реша седнала на шкафа за обувки в къщи в антрето. Там огледалото отразява външната врата . И както се реша и гледам в огледалото виждам как външната врата започва да се открехва бавно и една ръка в черна ръкавица се подава за да смъкне веригата на вратата и после винги се будех защото изпитвах невероятен ужас , а се бях научила да се будя .
Другия сън съм в двора на детската градина и е сумрак .И погледа ми се движи подминава и после се връща и се фиксира в една точка.Това с движението на погледа винаги когато го сънувах знаех, че ще попадна на нещо ужастно. И аз знам, че там има нещо ужастно в тази точка на която е закован погледа ми  , но незнам какво е. И тогава виждам , че в двора на градината има и други хора и аз отивам да им кажа, но те са заспали и не мога да ги събудя.Този сън съм го сънувала и не само в детската градина ами и на много други места. Но детската градина я сънувах най-често.
Другия е как седя в леглото си седнала и чувам как монотонно почукване се приближава към мен и аз изпитвам невъобразим страх и шума се увеличава все повече и когато се приближеше много винаги се будех.
И другия съм които понякога сънувам и досега е сумрак в който бягам и се опитвам да запаля лампите, но те не светват или светват много ама много слабо.И аз бягам и се опитвам за запаля някъде светлина .....
и така .
Сега вече не сънувам толкова често кошмари иначе сънувам много :)  

« Отговор #3 -: Декември 27, 2007, 08:45:33 pm »
Сънищата ти показват предпазлив човек  :D
Ако можеш да си спомниш периода ,когато за пръв път си сънувала тези кошмари имало ли е съществена промяна в живота ти ,ще ми бъде от голяма полза . Например промяна на жилище ,загуба на близък човек са от вероятните причини за подобни сънища.
Съня ти със заспалите хора ме води до мисълта за загуба на близък ,но може просто да си проектирала подсъзнателните си страхове от тъмнината .
« Последна редакция: Декември 27, 2007, 08:57:26 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #4 -: Декември 27, 2007, 09:04:30 pm »
:) От тъмното и до сега ме е страх, а съм на 27  :D а все още си мисля, че може да има нещо под леглото  :D
Иначе , тези сънища ги сънувах от много малка, имам спомени мисля от към 5 или 6 и спряха някъде, когато станах на 11-12 . Промени не съм имала, поне не съществени  , не сме се местили , не съм губила по това време близък, не съм сменяла училище .... :unsure:  

« Отговор #5 -: Декември 27, 2007, 09:18:55 pm »
Да не си зодия риби или дева :D
Както и да е ,явно сънищата ще са от много гледане на филми ;)  

« Отговор #6 -: Декември 27, 2007, 09:49:45 pm »
Телец  с асцедент Лъв с луна в Риби , венера в Близнаци, Марс , Юпитер и Сатурн в Дева   :D
Но едва ли е само от филми , въпреки че теоритично е възможно  :)Но просто сънищата бяха много натрапчиви и повтарящи се :unsure:
Благодаря за анализа :)
Аз често сънувам , така че може да ви тормозя теб и другите честичко  :D  

« Отговор #7 -: Декември 27, 2007, 09:54:36 pm »
Цитат
Телец  с асцедент Лъв с луна в Риби , венера в Близнаци, Марс , Юпитер и Сатурн в Дева   :D
Но едва ли е само от филми , въпреки че теоритично е възможно  :)Но просто сънищата бяха много натрапчиви и повтарящи се :unsure:
Благодаря за анализа :)
Аз често сънувам , така че може да ви тормозя теб и другите честичко  :D
Тц, язък сестра ми излезе права ,че си телец .Само ти прочете сънищата и отсече :huh:  

« Отговор #8 -: Декември 27, 2007, 09:58:39 pm »
Чакай да те питам нещо ,което сестра ми подхвърли .
Случайно да си гледала погребение в детските години , а и се обзалагаме  сестрата твърди ,че живееш в къща :huh:  

« Отговор #9 -: Декември 27, 2007, 10:03:02 pm »
Ха ха ха  :D
бях чувала да се познава бъдещето по сънища , психическото състояние , миналото,   но да ти познаят зодията   :o
Имате мойте почитания  :D  :P  
Ами не съм ....първото си погребение видях на 16 или 17
Губите и двамата  <_<  живея в апартамент . А къщата какво общо има ? :)

« Отговор #10 -: Декември 27, 2007, 10:08:41 pm »
Цитат
Ха ха ха  :D
бях чувала да се познава бъдещето по сънища , психическото състояние , миналото,   но да ти познаят зодията   :o
Имате мойте почитания  :D  :P  
Ами не съм ....първото си погребение видях на 16 или 17
Губите и двамата  <_<  живея в апартамент . А къщата какво общо има ? :)
Тя е от същата, и като четеше и е прозвучало много типично като за нея.
За къщата го измисли тя ,заради скърцащите врати и шумовете от сънищата ти :D  :D  :D  

« Отговор #11 -: Декември 27, 2007, 11:45:23 pm »
:rolleyes:
Само еднообразен приближаващ се шум като почукване , а сега се сетих , че нещото което се приближава незнам защо мисля, че го свързвах с вълк .
За голямо съжаление много от подробностите ми се губят вече и помня само основните линии на тези сънища  :( заради което не може да добие съвсем точна информация за да могат да се разтълкуват .
Аз сега  отивам да спя  :D да видим какво ще сънувам тази нощ
Дано да не са само пак котки  :D