Здравей Гост

Честита Новата 2008 Година, мили приятели!

• 25 Отговора
  • 5178 Прегледи
:D Честита Новата 2008 Година, мили приятели!
Нека тя е изпълнена с много слънчеви, усмихнати и щастливи мигове! :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Януари 01, 2008, 12:08:38 pm »
Честита нова година на всички!  :)
Да сме живи и здрави, по-добри и по-усмихнати, с повече любов и вяра в сърцата  :)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2 -: Януари 01, 2008, 02:00:49 pm »

Успешна година, пълна с късмет, добри дела и лично щастие!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Януари 01, 2008, 05:05:39 pm »
Честита НОВА 2008 Година! :)

Желая на всички,които сме тук да се развиваме с по-бързи темпове и да следваме верния за сърцата ни път!Намирайте повече време за радост от живота и повече чистота в душата.
Надявам се в този форум да продължава да има интересни  и нови личности и  това местенце тука да става все по-добро и широко  ;)

« Отговор #4 -: Януари 01, 2008, 05:06:37 pm »
ЧЕСТИТА ДА Е И ДА НОСИ МНОГО ОБИЧ И ВЕСЕЛИ ВИХРУШКИ МЕЖДУ ВСИЧКИ!

ето и моята скромна картичка - вече се движат, чува се музика и сами си ги правим :))

http://home.doramail.com/lowhum/Veselba.swf

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Януари 01, 2008, 06:00:31 pm »
Супер!  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6 -: Януари 01, 2008, 09:19:58 pm »
Честита Нова година! Надявам се, че всички сте празнували много шумно и диво тази нощ, за да вървите така с усмивка през всичките 12 месеца, които ни очакват! Наздраве!
И честито на именниците днес!   :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7 -: Януари 02, 2008, 12:27:05 pm »
Честита Нова Година! С пожелания за много обич в сърцата, мир в душата,мъдрост и милиони щастливи мигове  :D  
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #8 -: Януари 02, 2008, 12:49:17 pm »
Поздрави и от мен.

Да е Честита Новата година за всички съфорумници.

Бъдете здрави, щастливи, удовлетворени, следвайте мечтите си и не забравяйте да се радвате на малките мигове от живота си.  :D  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #9 -: Януари 02, 2008, 06:01:16 pm »
За много години!
Нека всички да сте  здрави и много, много щастливи !
Много натрупана мърдрост, светлина  и красиви дни занапред!  :)

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #10 -: Януари 02, 2008, 07:14:13 pm »
Честита и много щастлива да е Новата Година за всички астроизкушени!!!!!!
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #11 -: Януари 02, 2008, 07:58:19 pm »
Днес докато четях тази тема се замислих как се отразяват нашите желания, надежди, мечти, очаквания върху пожеланията, които отправяме.

Тук нямам предвид стандартните здраве, щастие и т.н., които вероятно намекват и за друг вид стандартност, не включвам и случаите в които необикновени хора просто искат в някакъв момент да изглеждат обикновено.

Според вас, когато отправяме пожелания какво всъщност проектираме? Нашите неосъществени мечти, сбъднати желания, представи за светло бъдеще?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Януари 03, 2008, 03:33:20 pm »
Лично аз си представям какво би радвало голяма група от хора, нещо, което за всеки ще е хубаво пожелание. А това най-доброто, колкото и стандартно да звучи, си е точно здравето. Няма кой да го оспори.
Вероятно си го пречупвам и през моята призма. Неизбежно е. Все пак пожеланието е субективно, всеки го съставя по своя си начин, но цели да предаде част от положителната си енергия на другите. Така мисля аз.  

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #13 -: Януари 03, 2008, 04:32:47 pm »
Цитат
А това най-доброто, колкото и стандартно да звучи, си е точно здравето. Няма кой да го оспори.

Така си е. Аз имах предвид случаите на машинално, наизустено отправяне на пожелания, без да се влага енергия. Всички сме имали такива случаи, когато бързаме или по друга причина.

Преди месец имах професионален празник, изпратих смс-и на всичките си колеги от тел. указател. Един от тях ме попита защо не съм му пожелала любов за Деня на едикойси специалист.

И със здравето е така. Когато го имаш, въобще не се сещаш колко е важно.

Та въпросът ми беше какви са вашите наблюдения.  

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #14 -: Януари 03, 2008, 05:53:44 pm »
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! И аз ще ви пожелая на всички много здраве, защото както казва sunrian, то е най важното. Останалото се постига с достатъчно вяра,  желание, и труд разбира се.

Успешна година на всички ви!!  :D  

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #15 -: Януари 03, 2008, 06:30:28 pm »
Нищо друго няма значение , ако няма здраве. Това са ми моите наблюдения за съжаление.   Пожелавала съм на здрави хора само здраве, ама съм изглеждала все едно нищо не съм пожелала, а тези които искат да им пожелавам само здраве  са ми казвали :"Пожелай ми само здраве, другото само ще дойде". Те са го оценили, защото вече са го загубили.

Малко тъжно звучи, ама така си стоят нещата   :)  

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Януари 03, 2008, 07:18:41 pm »
Сега като се замисля, само пари не съм пожелавала, защото:

"С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност."

:)
« Последна редакция: Януари 03, 2008, 08:31:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Януари 04, 2008, 12:17:10 pm »
За много години , на всички съфорумци!
Да сте живи и здрави!
От сърце желая на всички Вас, да се изпълнят най-съкровенните Ви желания, който пазите дълбоко в сърцето  си и дори на глас не изричате!!!!
Желая Ви също мъдрост , за да избирате верния път, сила за да се справяте с проблемите и бистър ум за да защитите това , което сте постигнали!
Благодаря че ви има!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #18 -: Януари 04, 2008, 08:08:02 pm »
Цитат
Сега като се замисля, само пари не съм пожелавала, защото:

"С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност."

:)
Много, много ценно.
Особено в днешния свят. Мисля, че трябва да се върти нон стоп на клипове по тв и билбордове. Може пък някой да се замисли.
Абе къде отиде тая духовност?
Аз разбирам, че вече животът е прекалено материален. Никой не желае да е беден, всеки знае, че удоволствията наистина струват пари. Всеки се труди точно с цел да изкара някой лев. Всичко това го разбирам и така трябва да бъде, да се стремим нагоре и да се развиваме, което от своя страна да прави живота ни ако не по-лек, то по-приятен. Но само не мога да разбера къде на фона на тая целеустременост и вяра в успеха, се изгуби духовността и хората станаха зверове?!  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Януари 04, 2008, 08:55:42 pm »
Животът няма как да не е материален, все пак трябва да си изкарваме по някакъв начин хляба насъщен. Е, поне повечето от нас. Или поне докато сме в третото измерение. Но в тази луда надпревара в борбата за оцеляване неусетно губим човешкия си облик... Живот на кредит, любов назаем, душа под наем... Сложно нещо е животът, но може би именно в това е смисълът, това е предизвикателството да не се поддадеш на всеобщото безумие, да не изпаднеш в летаргия, неведение, хипнотичен сън и безразличие. Когато един новобогаташ се чуди къде да си изкара поредната почивка - на околосветски круиз с луксозна яхта, на Сейшелските острови, на ски в Алпите, а някой онкоболен си брои последните стотинки за лекарства първа необходимост...
Предпочитам да спра дотук, защото ще се обади Кайли и ще отворим поредната тема за апокалиптичните прогнози за 2012  :ph34r:
« Последна редакция: Януари 05, 2008, 11:17:36 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.