Здравей Гост

близнаци с асцендент скорпион

• 10 Отговора
  • 5951 Прегледи
« -: Януари 09, 2008, 10:51:44 am »
Хора, аз съм зодия близнаци, а съм с асцендент скорпион! :blink:  :huh:  :blink: По принцип съм типична представителка на близнаците - вечно бързам, вечно се стремя, меня си мнението по 3-4 пъти на ден и т.н. :rolleyes:  Наскоро узнах асцендента си, а скорпионът е пълна противоположност на моята зодия...Нямам нито една черта на скорпиона...
Моля, обяснете ми дали гадният скорпион [не е обида за скорпиончетата] ще се развие в характера ми? :unsure:  ;)  :unsure:  

*

AH

• 2201
« Отговор #1 -: Януари 15, 2008, 08:04:10 am »

Имам едно близко дете Близначе, с асцендент Скорпион - на 22 години е детето :D - личеше си Скорпионското у него още от раждането :) - но може би и аз лесно разпознавам Скорпионското :)
Теб те тревожи липсата и искаш нещо Скорпионско у себе си, или пък някой Скорпион никак не ти допада? :)  

*

ali

• 46
    • http://
« Отговор #2 -: Януари 15, 2008, 08:18:04 am »
Влиянието на асцендента се усеща най-силно след 30-та година.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Януари 15, 2008, 11:56:33 am »
Това "хвърчащо" Слънце няма лошо да си развие гадния Скорпион, повярвай ми.  :D Хаха. Нали и ти не се обиждаш. Тъкмо повече ще се вглеждаш в детайлите и ще плуваш в истинските дълбочини на живота. Успех!  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4 -: Януари 22, 2008, 04:27:11 pm »
Здравей Dayana,

защо, според теб, асц. скорпион е гаден?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Януари 22, 2008, 04:37:34 pm »
Сигурно защото е от жилещите  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Re: близнаци с асцендент скорпион
« Отговор #6 -: Ноември 25, 2008, 02:14:37 pm »
 ;D Ще извинявате, но нямах интернет, а пък после съвсем забравих!Та... нямам нищо против скорпионите, даже смятам, че са много яки, но... усещам как постепенно се променям! :o Ставам много по-отговорна и... знам ли... вече не съм чааааак толкова вятърничава! А как си харесвах чертите на близнаците...  :'(

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Ноември 26, 2008, 06:41:12 pm »
;D Ще извинявате, но нямах интернет, а пък после съвсем забравих!Та... нямам нищо против скорпионите, даже смятам, че са много яки, но... усещам как постепенно се променям! :o Ставам много по-отговорна и... знам ли... вече не съм чааааак толкова вятърничава! А как си харесвах чертите на близнаците...  :'(

Ама чакай, сега! Ти чертите на Близнаците не си ги погребала вече. Може да ставаш по отговорна по много други причини. да вземем само факта, че транзитният Сатурн е в Дева и прави квадратура с твоето Слънце....А Скорпионският Асцендент може да не е силно изявен при теб, защото има значение и къде са позиционирани господарите на Асцендента - Марс и Плутон. Може пък да са във въздушни знаци, ти ще кажеш!

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #8 -: Ноември 27, 2008, 11:21:27 am »
   Здравейте! И аз съм зодия близнаци, но намирам доста черти в храктера ми които не са близначески. Което доста ме радва да си кажа честно, не че не си харесвам зодията де  ;D. Но, не знам кой ми е асцендента. Четох, че часа на раждане може да го намеря в общината, където се съхраняват оригиналните актове за раждане, но в момента ми е невъзможно да го разбера. Та, по някога се чудя какъв ли може да е асцендента ми, има моменти в които не съм толкова общителна, присъщо за мойта зодия, а понякога пък съм твърде властна. Тази черта мисля, че е присъща повече за огнените зодии.
   Искам да ви попитам за регресията. Къде мога да намеря астролог, който може да направи такава. И, какво по-точно означава? Благодаря предварително!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Ноември 27, 2008, 11:32:47 am »
Искам да ви попитам за регресията. Къде мога да намеря астролог, който може да направи такава. И, какво по-точно означава?

Регресия не се прави от астролог, а и въобще кадърните специалисти в България, на които би могла да се довериш, са нищожно малко.
Доколкото знам, регресия означава техника за припомняне на минали събития (животи).

Да не би питаш за ректификация на хороскоп, т.е. когато часът на раждане не е много точен?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #10 -: Ноември 28, 2008, 11:01:47 am »
 :-[ Ами, май за това питам. Ректификация  :-[. Личи си, че не съм много веща  :-[.