бреееей как съм опущила тая тема

Небесна, мисля че календара на маите е точно свързан с прецесията, а числото 26 000 е просто закръглено. някъде из книгите на Друнвало имаше точно тези числа. между другото тези числа са свързани и със епохите на древните индийци там - Лилито требе да е по наясно са тях. в момента ние се намираме в края на Кали юга май беше, което беше нещо като черна или зла ера /Лили бе - помагай

/... тази вечер не ми се рови из дебелите книги, но тия дни ще се поразровя и точно ще ви ги препиша числата...
а относно маите - ми той техния бог Пакал или Кетцалкоатл /брей тия маи като са се напиели как са му изговаряли името

/ си е бил баш извънземен и той им е снасял инфото за всичко и ги е научил на всичко. имам една книга "всемогъщите богове" на Котърел дето е много интересна... обаче след като я прочетох бая изпаднах в съмнения относно божествената природа на така наречения им Бог

щото реално като се замислите всеки извънземен със странни умения и знания си е бил по принцип и де факто Бог за диваците.... то и сега ако се пръкне някой с всичките му умения там, които са имали и другите така наречени богове пак като нищо ще го цанят за Бог
древните йогини които са постигнали безсмъртие са били обикновени хора, които са тръгнали по Пътя и са достигнали съвършенство и безсмъртие - ми че и те в наши дни са наречени богове. принципно са много по-висши същества от нас, но де факто са били като нас, което означава, че дори ние можем да го постигнем ако пожелаем...
пък за 2012 нямам притеснения - квото дойде ще го посрещаме, няма се срамим пред чужденците я