Здравей Гост

Феникс

• 1 Отговора
  • 1682 Прегледи
Феникс
« -: Януари 27, 2008, 11:44:55 pm »
Много скоро сънувах много странен сън.Най-напред сънувах една красива гора с много пътечки.Аз през цялото време се движех не по трънливите пътечки,а по един широк и добре отъпкан път.Изведнъж аз се появих на друго място.То беше светло ,но нямаше слънчева светлина.Това място беше като множество от стаи ,които са свързани с един общ коридор.Тези стаи се намираха под гората.Там беше уютно и сечувствах спокойна.Изведнъж се появи едно моми4е ,което започна да ме развожда сред тези стаи.По едно време стигнахме до една стая там имаше едно момче ,което стоеше на компютър и обясняваше за някакви кодове.След това пак се върнах в онази гора с тази разлика че бях в една кола.Тази кола се движеше много бързо.По едно време се появи феникс.Той мина покраи мен и колкото пове4е се отдалечаваше толкова по-голяма ставаше.После разбрах 4е тази птица ме преследва.През това време аз съм в колата,но колкото и бърза да беше тя толкова по-бързо се рееше из облаците тази толкова красива птица.По едно време ме настигна,но ние(аз и моми4ето ,което ме развеждаше) стигнахме някаква работилница,но феникса толкова се беше засилил 4е се залепи за един варел ,който се намираше в колата.В следващия момент взеха варела с залепената за него птица и ги сложиха в една пещ.Казаха ми да бягам ,защото много скоро ще се възроди от пепелта.След това се събудих.
МОЛЯ ВИ СЕ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ЗНАЧИ ТОЗИ ТОЛКОВА СТРАНЕН СЪН  

Феникс
« Отговор #1 -: Февруари 13, 2008, 11:50:22 pm »
ще ти се размине автомобилна катастрофа